سلام،
اگر فاصله کانونی300 برای شما مهم هست و قصد خرید یکباره را دارید به نظر من 2 راه دارید : (البته با توجه به بودجه شما)
1. نیکون : 70-18+ 300-70
2. کنون : 55-18 + 300-70 (در آینده هم می توانید 55-18 را با یک لنز بهتر جایگزین کنید.)
اما اگر فاصله کانونی300 را حذف کنید آنگاه انتخاب های شما بسیار متفاوت می شود.مثلا " در برند نیکون به نظر من یکی از بهترین انتخاب ها همان پیشنهاد آقای امدادی (200 - 18 ) است.در زمینه کنون هم انتخاب ها بسیار متنوع تر می شود.
اما چند پیشنهاد دوستانه :
1.
هر انتخابی می کنید، به نظر من تا ورود گسترده D80-400D به ایران صبر کنید.چون حتما" روی قیمت تاثیر جزئی دارد.آنوقت خرید مدل های قدیمی تر لذت بخش تر خواهد بود.شاید هم یکی از این مدل های جدید را خریدید.گرچه به نظر من در صورت اختلاف زیاد قیمت کار چندان صحیحی برای شما نخواهد بود و پس انداز آن برای خرید لنزهای بهتر مناسب تر جلوه می کند.
2.
به نظر من داشتن یک لنز مناسب بهتر از سروکله زدن با دو لنز متوسط است پس برنامه زمان بندی شده آقای برهانی را جدی بگیرید.
3.
به نظر من با توجه به اینکه D50-D70s-350D تفاوت فاحشی با هم ندارند و انتخاب بین آنها به نوعی سلیقه ای و شخصی است،( مثلا" عقیده شخصی من [...] است. ) برای لنز بودجه،دقت و وسواس بیشتری به خرج بدهید. به طور کلی به نظر من در رده SLR انتخاب دوربین و برند بدون توجه به لنز اشتباه است مگر اینکه قصد داشته باشید از کمپانی دیگری مثل سیگما یا ... لنزهای خود را خریداری کنید که در آن صورت باید دلایل انتخاب برند مثل من خیلی شخصی باشد.
موفق باشید