-
پاسخ: بررسی و مقایسۀ لنزهای تله فتو زوم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
canon1356
ابتدا از دوستان عزیر خصوصا آقایان هژیر آذر و قبادی و سایر دوستان به جهت راهنمایی هاشون تشكر می كنم
در محشر بودن 400-100 كنون كه حرفی نیست ولی همه كه امكانات فضانوردی ندارند !!! (منظورم 1.5 میلیون پول برای لنزه ). فقط امیدوارم با رویه جدید كنون لنز آپدیت شده 400-100 ، ارزون قیمت باشه و احتمالا در فرمت EF-S.
دوستانی كه با بیگما كاركرده اند اگه ممكنه یه خورده بیشتر در مورد این لنز توضیح بدهند . آخه دامنه زوم این لنزه خیلی وسوسه كننده است .
با توجه به نتایج مباحث دوستان از خیر 300-70 لرزه گیردار كنون گذشتم و بین 200-70 های اف 4 با لرزه گیر و بی لرزه گیر البته با TC, مانده ام كه كدام را انتخاب كنم. البته رنج این لنزها جوابگوی نیاز من نیست و احتمالا تا صد سال دیگه هم نتونم لنز دیگه ای بگیرم . نیم نگاهی هم به 500-50 سیگما دارم.
البته در مورد 400-80 سیگما هم گویا مشكل نداشتن موتور HSM هم خیلی جدی است.
اول اینكه 50-500 فقط برای كسی خوب است كه یك سه پایه محكم را همیشه و در همه جا همراه خود داشته باشد.
این لنز لرزه گیر ندارد.
بسیار سنگین است.در انتهای رنج یعنی از 420 به بعد تا 500 م م فوكوس بسیار عذاب اوار و كندی دارد مگر در نور مستقیم آفتاب.حمل و نقل آن عذاب بزرگی است.باید یك هیكل ورزشكاری داشت.
در محدود 350 م م تا 500م م كم كم سافت می شود و در 500 م م تصویر سافتی خواهید داشت.
بعترین كیفیت را بین 100 تا 300 به شما می دهد.
در 50 م م CA بسیار تشدید می شود.
در كل برای مصارف خاص لنز خوبی است.مثلا مدت ها بنشینید و به عكاسی از پرندگان بپردازید...
د رمورد 80-400 نظری ندارم...
الان 70-200 به همراه تله كانورتور چقدر است؟
100-400 دست دوم و تمیز حدود 1200 گیر می آید...
اما اگر نظرتان بر روی 70-200 است به نظرم لرزه گیر دار را انتخاب كنید....
-
ممنون از راهنماییتون
البته برای من سنگینی لنز مشكلی ایجاد نمی كنه ولی با تجربه ای كه نسبت به 70-17 سیگما داشته ام . لنزای سیگما رو بجر چند لنز مثل 300-100 و 200-70 و لنزهای ماكرو و احتمالا 20-10 با توجه به ریویوهای متعددی كه ازشون دیده ام , نمی تونن با لنزای كنون رقابت كنن ولی وقتی بحث قیمت پیش میاد 300- 70 سیگما هم لنز خوبیه .
ولی بیگما رو دقیقا نمی دونم و فقط نمونه عكسها شو دیده ام و چند ریویوی نصفه و نیمه !!!
200-70 اف 4 معمولی حدودا 680 تومن قیمت داره البته من قیمت دوماه پیش رو می گم . همین لنز با لرزه گیر حدودا 980 تومنه قیمت تله كانورتر رو هم فكر می كنم بالای 250 باشه (دقیقا نمی دونم ) .
300-70 كنون هم حدودا 630 تومنه اگه پیدا بشه و می گن یه لنز سفری آماتوریه !!! و البته بعضی از اونا مشكل داشتن كه هنگام خرید باید به شماره سریال لنز توجه كرد.
به قول یكی از بچه های فروم انتخاب لنز از انخاب همسر هم سخت تره . واقعا هم همین طوره ...
-
والله من از 100-300 سیگما زیاد خوشم نمی آد:)
زیاد هم در موردش نمی توانم حرف بزنم و زیاد صلاحیت ندارم...
به نظرم اگر بودجه ندارید 70-200 لرزه گیر دار اف 4 به تنهایی.:redface:
اگر دارید 70-200 لرزه گیر دار اف 4 با كانورتور:::big grin:::
اگر زیادی بودجه دارید 100-400 خالی با كلی حال و صفا...:::big grin2:::
اگر بودجه شما شده شكل برنامه بودجه 1387 دولت نهم كه همان 70-200 بدون لرزه گیر و بدون حال و بدون صفا...:(
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
والله من از 100-300 سیگما زیاد خوشم نمی آد:)
به نظرم اگر بودجه ندارید 70-200 لرزه گیر دار اف 4 به تنهایی.:
اگر دارید 70-200 لرزه گیر دار اف 4 با كانورتور:::
اگر زیادی بودجه دارید 100-400 خالی با كلی حال و صفا...
اگر بودجه شما شده شكل برنامه بودجه 1387 دولت نهم كه همان 70-200 بدون لرزه گیر و بدون حال و بدون صفا...:(
من فرمایش شمار رو قبول می کنم و فعلا 70-200 بدون لرزه گیر و بدون حال و بدون صفارا می گیرم
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
کد:
والله من از 100-300 سیگما زیاد خوشم نمی آد
به نظرم اگر بودجه ندارید 70-200 لرزه گیر دار اف 4 به تنهایی.
اگر دارید 70-200 لرزه گیر دار اف 4 با كانورتور
اگر زیادی بودجه دارید 100-400 خالی با كلی حال و صفا...
اگر بودجه شما شده شكل برنامه بودجه 1387 دولت نهم كه همان 70-200 بدون لرزه گیر و بدون حال و بدون صفا...
كاوه جان من 3 هفته است كه لنز 300-70 نیكون را گرفتم ولی هنوز از فكر 300-100 سیگما بیرون نیومدم میدونم نیكون در برخی موارد كاملا برتر است. وزن نیكون نصف سیگما است. لرزه گیر دارد كه خیلی هم موثر است.
اما برتری های سیگما در فاصله 240 تا 300 كه نیكون چندان شارپ نیست سیگما شارپ است. اف ان 4 ثابت است .
بوکه و بلر نیکون در 300 میلیمتر شبیه پرده کرکره عمودی است.:::big grin2:::
خلاصه اگه یکدونه 300-100 سیگما برای تعویض سراغ داری یک خبری بده.:confused:
-
نقل قول:
به قول یكی از بچه های فروم انتخاب لنز از انخاب همسر هم سخت تره . واقعا هم همین طوره ...
دوست نادیده ، جناب اصغر محمدی(canon 1356)
با احترام به شما و دوستی که چنین فرموده اند،جسارتا" ،سخن بی ارزشسیت.
کجای کار سخته؟
نیاز های شما برای عکاسی پیداست،
لنز های مشخصی هم از برند های مختلف با قیمت های معلوم وتجربه کار با اونا توسط دوستان (یا خود جنابعالی)در اینجا موجود،
کجای این کار سخته؟
نگاه ابزاری به همسر داشتن در شان شما و دوستان این تالار نیست.
ببخشید.
-
کد:
ردوست نادیده ، جناب اصغر محمدی(canon 1356)
کجای کار سخته؟
لنز های مشخصی هم از برند های مختلف با قیمت های معلوم وتجربه کار با اونا توسط دوستان (یا خود جنابعالی)در اینجا موجود،
کجای این کار سخته؟
ببخشید.
من فکر کنم کنم این فقط یک شوخی و مثل است که دوستمان به کار بردند در زبان فارسی بسیاری وقتها از کلمات و مثل هایی استفاده میشه که نشان دهنده نگاه اعتقادی فرد نیست معنی این جمله واقعا این نیست که دوستمان اعتقاد داشته باشد زن گرفتن ساده تر از خرید لنز است بلکه تاکیدی بر دشواری بوده.
برای مثال ما ممکن است بگیم انجام فلان کار از کندن کوه هم سخت تر است ولی خوب خودمان و شنونده مان هم میداند که اینطور نیست.
ممکن است واقعا فردی در خرید لنز مردد باشد و چنان که شما تاکید کردید کار ساده ای نباشد و فکر میکنم متهم کردن به نگاه ابزاری به همسر هم یک کمی زیاده روی است.
البته این نظر منه همین. موفق باشید.
-
سلام به دوستان:)
مطالب آموزنده ای که در مورد لنزهای تله بود رو تقریبا"همش خوندم اطلاعات باارزشی بود
اولش می خواستم یه سیگما70-300 رو بگیرم ولی با توجه به انتظاراتی که دارم این قضیه تقریبا" منتفی شد.
لنز رو برای عکاسی از ساختمانها و کارهای راه سازی می خوام و با توجه به شرایط کاریم دنبال یه لنز زوم تو رنج
70-300 هستم چیزی که برام مهمه فوکوس خوب در تمامی فاصله ها و داشتن لرزش گیر
خوب حالا که می خوام یه لنز بگیرم که فاصله کانونیش حداقل70 باشه برای کارهای پرتره هم جوابگو باشه
قیمت هم بین 400 تا 450 تومان با کمی بالا و پایین اگه هم پولم کافی نباشه یه 70-200 هم با شه خوبه.
از دوستان عزیز خواهشمندم ما رو از تجربیات و راهنماییهای خوبشان بی نصیب نکنند تا سریعتر با کمک شما به یه جمع بندی برسیم
ممنون :)
-
کد:
اگه هم پولم کافی نباشه یه 70-200 هم با شه خوبه.
آقا خوش به حالتون که با پول ناکافی تون میتونید 200-70 بخرید چون نیکون ان 1600 هزار و سیگما هم فکر کنم 750 هزار تومان است.:::big grin:::
ولی سوال من این است که چرا 200-55 وی آر را نمیخرید لنز هلو برو توی گلو باقیمت حدود 270 تومن.
اگر بر رنج 70 تا 300 تاکید دارید میماند 300-70 وی ار نیکون باقیمت 580 که از بودجه ای که مشخص کرده اید بیشتر میشود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persian
کد:
اگه هم پولم کافی نباشه یه 70-200 هم با شه خوبه.
آقا خوش به حالتون که با پول ناکافی تون میتونید 200-70 بخرید چون نیکون ان 1600 هزار و سیگما هم فکر کنم 750 هزار تومان است.:::big grin:::
ولی سوال من این است که چرا 200-55 وی آر را نمیخرید لنز هلو برو توی گلو باقیمت حدود 270 تومن.
اگر بر رنج 70 تا 300 تاکید دارید میماند 300-70 وی ار نیکون باقیمت 580 که از بودجه ای که مشخص کرده اید بیشتر میشود.
سلام آقای غفاری عزیر:)
ممنون از راهنمایتون
بیشتر به دنبال یه لنز تو رنج 300هستم كه با قیمتی كه فرمودید برام خریدش مشكله یعنی یه لنز خوب تو این رنج كمتر گیر نمی یاد؟ (دوستان جون خودتون راهنمایی كنید)
با 55-200 هم اگه تو رنج 300 گیرم نیاد مشكلی ندارم چون خودم اطلاعات زیادی در مورد لنزها ندارم راهنمایی شما دوستان خیلی كمكم می كنه:redface:
در ضمن دوربینم همانطور كه معلومه نیكون دی 40 هستش.
ممنون:biggrin:
-
سلام:)
والا نیاز فوری به یه لنز خوب دارم ممنون می شم دوستان ما رو یاری كنند.
-
اگر در نور كافي عكاسي ( و بخصوص عكاسي outdoor) مي كنيد احتمالا 300-70 سيگما هم با قيمت 255 تومان كار شما را راه خواهد انداخت...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1360
دوست نادیده ، جناب اصغر محمدی(canon 1356)
کجای کار سخته؟
کجای این کار سخته؟
ببخشید.
السلام علیکم جناب یاسین محمدی
حاج آقا ببخشید اولا ، احتمالا سوء تفاهم شده منظور من به قول دوست عزیز، پرشین ، دشواری امر انتخاب لنز بود و این جمله فکاهی منقول از یکی از بچه های فروم بود ، که عنوان شد و لاغیر .
جهت اطلاع شما معروض می دارد اینجانب نافی ارزشهای بسیار والای زنان و همسران نبوده و نیستم ولی باور کنید که برای من که اتفاقا متاهلم انتخاب لنز چند ماه است قطعی نشده و علیرغم راهنماییهای دوستان و اعضای محترم فروم عکاسی به نتیجه عاجلی نرسیده ام . ولی در زمینه امر مهم نکاح باید عرض کنم که سه سوته ازدواج کردم :::big grin2::: و الان هم خیلی راضی هستم ولی اولین لنزی که خریدم و اتفاقا لنز محبوبی است (70-17 سیگما)، انتظاراتم را برآورده نمی کند.
اما در مورد دوم ، دوست عزیر با توجه به نیازهای من به نظر شما من چه لنزی تهیه کنم ؟
در مورد سوم هم باید بگویم که نگاه ابزاری به هر چیز و هر کس ، اصلی منطقی و ناشی از نیاز بشر به بقا و تنوع و .... می باشد اگر کمی با خودتان مشورت کنید خواهید فهمید که اصولا نوع بشر از ارتزاق و سربار بودن و به قولی زرنگی کردن خوشش می آید و لازمه زندگی و زنده ماندنش است و نگاه ابزای به زنان شعاریست که عده ای می دهند و خودشان اغلب ، بیشترین سوء استفاده را از زنان می کنند.
در مورد مساله ببخشید هم نصف تهرون مال تو .!!!
توصیه می کنم ترجمه آیات مبارکه 32 تا 43 سوره نساء از قرآن مجید را ملاحظه بفرمائید. بعد بیائید در خصوص باقی مسائل با هم صحبت کنیم .
موفق و موید باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza_Bahman
اگر در نور كافي عكاسي ( و بخصوص عكاسي outdoor) مي كنيد احتمالا 300-70 سيگما هم با قيمت 255 تومان كار شما را راه خواهد انداخت...
در مورد 70-300 سیگما منتفی هستش
پس با این حساب برم یه 55-200 رو بگیرم دوستان نظر یا تجربه ای در مورد این لنز ندارند
اگه یه كم در مورد این لنز دوستان تجربه دارند ما رو راهنمایی كنند ممنون می شم
منتظر تجربیات شما عزیزان هستم:)
-
دوربین شما دی40 است بنابراین لنزی میخواهید كه موتوردار باشد پس تعداد انتخابهای شما محدود است و فکر کنم یکی از این سه تا است:
200-55 نیکون معمولی
200-55 نیکون وی آر
300-70 نیکون وی ار
فکر نکنم انتخاب دیگری داشته باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persian
دوربین شما دی40 است بنابراین لنزی میخواهید كه موتوردار باشد پس تعداد انتخابهای شما محدود است و فکر کنم یکی از این سه تا است:
200-55 نیکون معمولی
200-55 نیکون وی آر
300-70 نیکون وی ار
فکر نکنم انتخاب دیگری داشته باشید.
آقای غفاری ممنون از راهنمایتون
پس با این حساب فكر كنم 55-200 وی ار رو بگیرم دوستان كسی عكس این لنز رو داره تا زیارتش كنیم
راستی دهنه این لنز چند میلیمتر هستش؟
ای كاش پولم می رسید یه دونه 70-300 وی آر رو می گرفتم
با تشکر مرتضی:)
-
با سلام
از دوستان کسی در مورد لنز جدید سیگما 150-500 اطلاعی دارد؟
آیا این لنز قابل مقایسه با 100-400 کانن میباشد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Spider
با سلام
از دوستان کسی در مورد لنز جدید سیگما 150-500 اطلاعی دارد؟
آیا این لنز قابل مقایسه با 100-400 کانن میباشد؟
خیر این لنز اخیر 150-500 sigma چه از لحاظ قیمت یا کیفیت بدنه و یا مقولاتی چون وضوح -شارپی -شفافیت عکس و.... قابل مقایسه با100-400 کنون به لحاظ سری L بودن آن نمیباشد
-
از دوستان كسي Nikkor 80-400mm f/4.5-5.6D ED VR AF رو داره ؟
ميشه اين لنزو از لحاظ اپتيك و باقي قضايا با 100-400 canon مقايسه كنين ؟
ممنون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pouyashariat61
از دوستان كسي Nikkor 80-400mm f/4.5-5.6D ED VR AF رو داره ؟
ميشه اين لنزو از لحاظ اپتيك و باقي قضايا با 100-400 canon مقايسه كنين ؟
ممنون.
هر دو لنزهایی هستند که بهای سوپر زوم بودنشان افت کیفیت در 300 تا 400 است. لنز نیکون AFS نیست و خیلی ها منتظر نسخه جدید و اصلاح شده این لنزند که البته لرزه گیر نسل جدید هم رویش باشد.
کنون لنز push-pull است با مزایا و معایب خودش نمیدونم شاید یکی خوشش بیاد یکی نه.
اما در انتها سود این مقایسه چیست؟ فکر نکنم کسی بین خرید این دو گیر کرده باشد.:confused:
نمونه عکس هر دو را در pbase.com ببینید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Persian
اما در انتها سود این مقایسه چیست؟ فکر نکنم کسی بین خرید این دو گیر کرده باشد.:confused:
.
سلام آقاي غفاري :
بله شما درست ميگين معمولا اين حالت پيش نمياد .ميدونم سوالم يه جوريه .البته اينم مي دونم كه با انسانهاي با حوصله و معقولي هم طرفم به خاطر همين اينو ميپرسم . خلاصه اينكه شما به بزرگواري خودتون ببخشين.
چون معمولا همه اول بادي رو ميخرن و ميگن حالا خدا بزرگه خودش لنزو ميرسونه!!!
ولي فرض كنيد يكي كه هنوز يه باديه Slr نخريده و براي عكاسي از پرندگان احتياج به يه لنز تلهء زوم داشته باشه تا 1،500،000 هم بيشتر نخواد واسه لنز خرج كنه :confused:
(هر كاري ميكنم ساده تر بنويسم نميدونم چرا نميشه كه نميشه!!! شرمنده ):(
منظورم اينه كه يكي اگه بخواد بر اساس يه لنز تله نسبتا خوب (براي پرنده گرافي!!!) تجهيزاتشو بخره و بعد از پيدا كردن يه لنز تله مناسب يه بادي براي اون لنز بخره شما كدام يك از اين دو لنزو از لحاظ كيفيت و شارپنس مناسب ميبينين؟(به عبارتي لنز تله و عكاسي از پرنده ها واسش مهمتر باشه . مهمتر از مساله مارك canon ياnikon )
آخيش راحت شدم:biggrin:
-
دوست عزیز فقط این یک نظر شخصی است...
100-400 کانن هم از نظر شارپنس و هم از نظر عملکرد لرزه گیر و هم از نظر ارگونومی بدنه و push-pull بودن به نظرم در رده بالاتری نسبت به 80-400 نیکون قرار می گیرد.
اما 80-400 هم حسن هایی دارد که دوستان می توانند مطرح کنند.بدنه کوچک تر ( حمل و نقل بهتر و دامنه حرکت وسیع تر برای پرنده گرافی )
اما لنز خوبی است با قیمت خوب.اما اگر بهتر از این لنز را بخواهید یقینا خودتان بهتر می دانید 200-400 نیکون همتا ندارد ( حتی در برند کانن ) یک شگفتی !اما قیمت شیرینی هم دارد!فکر کنم 4300 بود...!!!
اما چند انتخاب دیگر هم یم توانید داشته باشید.
دو لنز جدید سیگما 150-500 و 120-400 لنز های جدید هستند که بزودی وارد بازار می شوند و می شود به آنها هم فکر کرد.
http://www.kenrockwell.com/nikon/80400vr.htm
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pouyashariat61
سلام آقاي غفاري :
بله شما درست ميگين معمولا اين حالت پيش نمياد .ميدونم سوالم يه جوريه .البته اينم مي دونم كه با انسانهاي با حوصله و معقولي هم طرفم به خاطر همين اينو ميپرسم . خلاصه اينكه شما به بزرگواري خودتون ببخشين.
چون معمولا همه اول بادي رو ميخرن و ميگن حالا خدا بزرگه خودش لنزو ميرسونه!!!
ولي فرض كنيد يكي كه هنوز يه باديه Slr نخريده و براي عكاسي از پرندگان احتياج به يه لنز تلهء زوم داشته باشه تا 1،500،000 هم بيشتر نخواد واسه لنز خرج كنه :confused:
(هر كاري ميكنم ساده تر بنويسم نميدونم چرا نميشه كه نميشه!!! شرمنده ):(
منظورم اينه كه يكي اگه بخواد بر اساس يه لنز تله نسبتا خوب (براي پرنده گرافي!!!) تجهيزاتشو بخره و بعد از پيدا كردن يه لنز تله مناسب يه بادي براي اون لنز بخره شما كدام يك از اين دو لنزو از لحاظ كيفيت و شارپنس مناسب ميبينين؟(به عبارتي لنز تله و عكاسي از پرنده ها واسش مهمتر باشه . مهمتر از مساله مارك canon ياnikon )
آخيش راحت شدم:biggrin:
از قضا، با توجه به اینکه کیفیت عکس دوربینهای مختلف خیلی خیلی بهم نزدیک شده، بنظر من کاملا عاقلانه است که بدنه رو بر حسب لنز و سایر تجهیزات جانبی انتخاب کنیم.
هر دو لنزی که ذکر کردین کیفیت اپتیک بسیار خوبی دارن ولی 100-400 کانن یکمقدار سرتره . 80-400 نیکون یک نقطه ضعف خیلی مهم داره و اون کندی سرعت فوکوسه . در حالیکه سرعت فوکوس 100-400 خیلی عالیه. لرزشگیر 100-400 لرزشگیر نسل اوله که 1-2 استاپ موثره ولی در کل 100-400 یک لنز عالی و کم نظیره.
-
با سلام خدمت همه دوستان
آیا کسی از دوستان با لنز EF 70-300mm DO IS کار کرده؟
و اینکه مقایسه این لنز با 70 - 200 L مقایسه ای درسته؟
خوشحال میشم راجع به EF 70-300mm DO IS نظرتون رو بدونم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Navid7h
با سلام خدمت همه دوستان
آیا کسی از دوستان با لنز EF 70-300mm DO IS کار کرده؟
و اینکه مقایسه این لنز با 70 - 200 L مقایسه ای درسته؟
خوشحال میشم راجع به EF 70-300mm DO IS نظرتون رو بدونم
قبلا در مورد این لنز صحبت شده بود.با توجه به قیمت بالای این لنز بادی عرض کنم که از نظر شارپنس به هیچ وجه در حد لنز های 70-200 ( هیچ کدام از نسخه ها ) نیست.اما این لنز ابعاد بسیار جمع و جوری دارد و لرزه گیر بسیار موثر.از نظر کیفیت ساخت هم لنز خوبی است اما در حد لنز های سری L نیست.فوکوس سریع و خوب بدون خطا از مزایای این لنز است.در سفری که به میانکاله داشتم توانستم با این لنز پرنده های زیادی را شکار کنم.اما باز هم 300 م م برای پرنده گرافی ناکافی بود.
به نظرم این لنز می تواند برای یک خبرنگار ( به غیر از ورزشی ) گزینه خوبی باشد.
-
سلام خدمت اساتيد
ميخواستم يدونه لنز زوم بخرم،ميدونم بحث شده ولي از اونجايي كه خيلي آماتورم بيشتر گيج شدم
دوربين: كانون 350D
قيمت:ترجيحا زير 300 و تا 400 هم به سختي
راهنمايي كنيد ممنون ميشم
اگه فروشگاهي كه بشه ازش قيمت خوب خريد هم بگيد خيلي خوب ميشه
-
دوست عزیز سلام
اگر منظورتون لنز تله فتو زوم است تو این رنج قیمت چند تایی انتخاب دارید که البته من canon 55-250 is را پیشنهاد می کنم که مزیت بزرگش داشتن لرزشگیر موثر است که در فاصله کانونی بالا بسیار بکار میاد.
البته این رنج روی دوربین شما فقط شامل تله میشه و شما نرمال و واید را بطور کامل از دست میدید.
البته من خودمم تو فکر خرید این لنز هستم ( بدلیل کمبوجیه بودن :::big grin:::) ولی اگر مشگل خرج کردن نداشتم سراغ یکی از انواع canon 70-200 L می رفتم.
اطلاعاتی که من تا الان در مورد این لنز بدست آوردم (55-250) به صورت زیر است که امیدوارم دوستان با تجربه تر در صورت نیاز این اطلاعات را تکمیل یا اصلاح نمایند
1-رنج تقریباً مناسب برای یک لنز تله فتو زوم
2-شارپنس قابل قبول
3-لرزشگیر موثر بین 3 تا 4 استاپ
4-قیمت مناسب
5-کیفیت بدنه و ساخت نامناسب
6-قابل استفاده فقط بر روی دوربینهای کراپدار
7-عدم وجود موتور فوکوس اولترا سونیک
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a.zendegani
دوست عزیز سلام
اگر منظورتون لنز تله فتو زوم است تو این رنج قیمت چند تایی انتخاب دارید که البته من canon 55-250 is را پیشنهاد می کنم که مزیت بزرگش داشتن لرزشگیر موثر است که در فاصله کانونی بالا بسیار بکار میاد.
البته این رنج روی دوربین شما فقط شامل تله میشه و شما نرمال و واید را بطور کامل از دست میدید.
البته من خودمم تو فکر خرید این لنز هستم ( بدلیل کمبوجیه بودن :::big grin:::) ولی اگر مشگل خرج کردن نداشتم سراغ یکی از انواع canon 70-200 L می رفتم.
اطلاعاتی که من تا الان در مورد این لنز بدست آوردم (55-250) به صورت زیر است که امیدوارم دوستان با تجربه تر در صورت نیاز این اطلاعات را تکمیل یا اصلاح نمایند
1-رنج تقریباً مناسب برای یک لنز تله فتو زوم
2-شارپنس قابل قبول
3-لرزشگیر موثر بین 3 تا 4 استاپ
4-قیمت مناسب
5-کیفیت بدنه و ساخت نامناسب
6-قابل استفاده فقط بر روی دوربینهای کراپدار
7-عدم وجود موتور فوکوس اولترا سونیک
تشكر از جواب دوست خوبم
قيمت canon 55-250 is چه حدوده؟
برا نرمال و وايد بلكم پولدار شديم تو برنامه 5 ساله خريد يدونه لنز ديگه گذاشتم
-
والا هنوز قیمت درست و پیمون نتونستم بگیرم ولی حدود 270 تا 290 باید باشه
این نکته را هم بگم اگر شما رنج واید تا نرمال را نداشته باشی خیلی از فرصتهای عکاسی را از دست می دی و در کل لنزهای واید کاربرد عمومی بیشتری دارند ( این یک نظر نسبتاً شخصی هست )
البته لنز هایی مثل sigma 18-200 os وجود داره که دارای رنج مناسبی از واید متوسط تا تله متوسط هست و ضاهراً مورد رضایت دوستان در سایتم قرار گرفته ولی من تا الان نه باهاش کار کردم و نه حتی از نزدیک دیدمش ! قیمتشم فکر کنم حول و هوش 520 به بالاست .
من خودم قبلاً یک لنز بسیار ارزان قیمت تله فتو زوم داشتم که نسبت به قیمتش بد نبود tamron 55-200 با قیمت حدوداً 140 تومن که ماکروی قابل قبولیهم داشت .با همین لنز من پرتره های خوبی در رنج 80 تا 150 میلیمتر گرفتم ولی رنج های پایینتر و بالاترش کیفیت جالبی نداشت ضمن اینکه فوکوسشم در نور کم دیوانه کننده بود:mad:
-
با عرض سلام.
من مطالب تاپيك رو خوندم. با توجه به اينكه قديميه و مدتيه تاپيك بالا نيومده اساتيد و دوستان الان نظرشون رو چه لنزي تله اي هست؟
هدف بنده از گرفتن لنز زوم عكاسي معمولي در سطح شهر هست و كلا نماهاي بسته از سوژه رو دوست دارم و عكاسي پرتره. مي خوام به عنوان اولين خريد لنزم يه خريد خوب رو رقم بزنم كه جاي لنز كيت 18-55 كيت استفاده كنم.
لنز فاخر 100-400 كه مورد نظر آقاي قبادي بوده در اين تاپيك -كه بنده براي خريد دوربين هم از نظراتشون بسيار استفاده كردم- فعلا در بازار نيست. نورنگار كه نمياره و آفومار هم اگر بياره چيزي در حدود 1800 (!!) قيمتشه ظاهرا. كه اصلن با جيب من سازگار نيست. بودجه من نهايتا چيزي در حدود 800 يا همين حوالي خواهد بود.
ممنون مي شم باز هم از شما دوستان ياد بگيرم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vooroojak80
مي خوام به عنوان اولين خريد لنزم يه خريد خوب رو رقم بزنم كه جاي لنز كيت 18-55 كيت استفاده كنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vooroojak80
لنز فاخر 100-400 كه مورد نظر آقاي قبادي بوده در اين تاپيك -كه بنده براي خريد دوربين هم از نظراتشون بسيار استفاده كردم- فعلا در بازار نيست
شما اگر لنزی جایگزین 18-55 میخواهی چرا در پی 100-400 هستید؟؟؟
اگر یک لنز با رنج خوب به عنوان لنز همراه میخواهید Canon 18-200 IS را بررسی کنید (قیمتی حدود 700 دارد)
منتها اگر دنبال لنز تله هستید موارد زیر پیشنهاد میشود:
اگر برایتان کیفیت ساخت و خروجی خوب لنز مطرح است Canon 200-70 F4
اگر رنج بالاتر و لرزهگیر برایتان مهم است Canon 300-70 IS
اگر سبک بودن، قیمت نسبتاً پایینتر و لرزهگیر برایتان مهم است Canon 55-250 IS
همۀ لنزهای گقته شده لنزهایی هستند برای عكاسي معمولي در سطح شهر که خودتان فرمودید
اگر برای مصارف دیگر مثل پرندهگرافی و ... میخواهید و کلاً نیاز به تلۀ بلندتر دارید مقداری به بودجه خود بیافزایید و در پی لنزهایی مثل 400-120 و 500-150 سیگما باشد. و کلاً اینها دید شخصی است!
موفق باشید
-
ممنون آقا وحيد.
بنده اشتباها نوشته بودم "به جاي" لنز كيت، كه البته منظورم "در كنار" بود. مسلما نمي شه از لنز تله به جاي رنج پايين تر استفاده كرد. :::blushing:::
توضيحاتدر مورد خصوصيات لنزها بسيار جامع هست. اما من در اصل اين مشكل فلسفي (!) رو با خودم دارم كه اصولا برم سمت لنزي كه رنج بيشتري رو بتونه كاور كنه و در اصل كمترين نياز رو به تعويض لنز ( با توجه به اينكه پرتره ها و سوژه هاي اجتماعي برام جالب تره و حداقل فعلا در پي عكاسي نجومي يا صرفا از پرندگان و طبيعت نيستم) داشته باشم، يا اينكه مثلا يه حداقل زومي در نظر بگيرم كه بتونم ناخنكي هم به عكاسي مثلا از پرندگان بزنم؟
دوستان بسيار درست گفتن كه بايد نياز رو شناخت و بعد لنز گرفت. اما تو اولين مرحله منطقي تر اينه كه به قول شما يه 18-200 بگيرم و جايگزين كنم؟ يا تله بلند بگيرم برم سر حوزه هايي كه هنوز واردشون نشده بودم؟ اصلا اين براي من سواله لنزي كه معمولا روي بادي شما دوستان مجرب سواره چيه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vooroojak80
ممنون آقا وحيد.
بنده اشتباها نوشته بودم "به جاي" لنز كيت، كه البته منظورم "در كنار" بود. مسلما نمي شه از لنز تله به جاي رنج پايين تر استفاده كرد. :::blushing:::
توضيحاتدر مورد خصوصيات لنزها بسيار جامع هست. اما من در اصل اين مشكل فلسفي (!) رو با خودم دارم كه اصولا برم سمت لنزي كه رنج بيشتري رو بتونه كاور كنه و در اصل كمترين نياز رو به تعويض لنز ( با توجه به اينكه پرتره ها و سوژه هاي اجتماعي برام جالب تره و حداقل فعلا در پي عكاسي نجومي يا صرفا از پرندگان و طبيعت نيستم) داشته باشم، يا اينكه مثلا يه حداقل زومي در نظر بگيرم كه بتونم ناخنكي هم به عكاسي مثلا از پرندگان بزنم؟
دوستان بسيار درست گفتن كه بايد نياز رو شناخت و بعد لنز گرفت. اما تو اولين مرحله منطقي تر اينه كه به قول شما يه 18-200 بگيرم و جايگزين كنم؟ يا تله بلند بگيرم برم سر حوزه هايي كه هنوز واردشون نشده بودم؟ اصلا اين براي من سواله لنزي كه معمولا روي بادي شما دوستان مجرب سواره چيه؟
سلام
مجرب که نیستم :biggrin:
ببین برادر من شما باید اول تکلیف خودت را مشخص کنی!
گمان کنم لنز 18-55 شما ورژن IS دار هست که با توجه به قیمت کارایی خوبی داره. پس مدتی را با این لنز سرکنید تا نیاز واقعی خود را بیشتر بشناسید.
اگر هم اسرار داری که حتماً به همین زودی تله بگیری با توجه به توضیحاتت به نظرم Canon 70-300 IS را مد نظر داشته باش (در همین فروم بسیار درباره مزایا و معایب آن گفته شده است؛ جستجو کنید) و یا 55-250 IS (این یکی لطفش به اینه که با ترکیب لنز موجودت رنجش بهتر است)
ببین شما وقتی میخواهی لنز تلهای بگیری که رنجش برای مصارف شهری + پرنده گرافی (حالا خواه یه ناخونک یا فراتر) مناسب باشه (منظورم اینه که همهجوره ازش انتظاراتی داشته باشی) یک چیز را فدا میکنی به حر حال: یا باید هزینۀ زیاد کنی، یا کیفیت خیلی خوب را بیخیال شی!!!
به نظرم اگر صرفاً از سر کنجکاوی میخواهی لنز بگیری که کادرهای بستهتر را تجربه کنی، کمی تأمل کن که به چه سطح کیفیت نیاز داری، ارائه عکس نهایی چگونه است، اینکه صرفاً برای تجربه شخصی است یا باید به مشتری کار سطح بالا ارائه داد!
لنز همراه روی هر بدنه بستگی به جنس کلی عکاسی کاربر داره؛ مثلاً عکاسان ورزشی عموماً تله بلندی را روی دوربین دارند، مثلاً 100-400 اما عکاسان خبری شاید 18-200 یا 24-105 و...، من خودم 28-135 را 80 % مواقع روی بدنه میبندم (که اگر الان میخواستم انتخاب کنم Canon 24-105 L را انتخاب میکردم.)
نهایتاً اینو مده نظر داشته باش که بازه سوال شما بسیار گسترده است، اولویتهایت را برای خودت مشخص کن!
عجله نکن!!!
موفق باشی
-
سلام دوستان.
من قصد خريد يه دوربين اس ال آر كردم .درست همينجا بود كه مشكلاتم شروع شد. اما باز جاي اميدش باقيه كه اين سايت و اعضاش هستند كه مارو كمك كنند.
ماجرا از اين قرار بود كه با كمك دوستان قرار بر اين شد كه من 1000 دي كنون رو بخرم. اين هيچ ! حالا اين بحث پيش اومد كه من ادامه اين لنز كيت كه 18-55 هست رو چي بگيرم.ضمن اينكه كارايي رو هم ماكرو گرافي و منظره اعلام كرده بودم.تله زوم هاي مربوط از نظر جيبم رو در ذيل اين پيام مينويسم ، شما لطف كنيد نظرات خودتون رو از هر لحاظ بديد. لازم به ذكره تاپيك مربوط به خرابكاري رو هم خوندم.اين گزينه ها صرفا از نظر قيمت بررسي شدند .
سپاس فراوان.:::happy:::
1: Canon EF-S 55-250 IS F 4-5.6
2: Sigma 55-200 F4-5.6 DC/HSM
3: Sigma 18-200 F3.5-6.3
4: Sigma 70-300 F4-5.6 APODG MACRO
5: Sigma 28-300 F3.5-6.3 DG MACRO
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dishez
سلام دوستان.
من قصد خريد يه دوربين اس ال آر كردم .درست همينجا بود كه مشكلاتم شروع شد. اما باز جاي اميدش باقيه كه اين سايت و اعضاش هستند كه مارو كمك كنند.
ماجرا از اين قرار بود كه با كمك دوستان قرار بر اين شد كه من 1000 دي كنون رو بخرم. اين هيچ ! حالا اين بحث پيش اومد كه من ادامه اين لنز كيت كه 18-55 هست رو چي بگيرم.ضمن اينكه كارايي رو هم ماكرو گرافي و منظره اعلام كرده بودم.تله زوم هاي مربوط از نظر جيبم رو در ذيل اين پيام مينويسم ، شما لطف كنيد نظرات خودتون رو از هر لحاظ بديد. لازم به ذكره تاپيك مربوط به خرابكاري رو هم خوندم.اين گزينه ها صرفا از نظر قيمت بررسي شدند .
1: Canon EF-S 55-250 IS F 4-5.6
2: Sigma 55-200 F4-5.6 DC/HSM
3: Sigma 18-200 F3.5-6.3
4: Sigma 70-300 F4-5.6 APODG MACRO
5: Sigma 28-300 F3.5-6.3 DG MACRO
سلام؛
بين گزينه هايي كه شما عنوان كرديد گزينه 1 معقول تر است.
هم از نظر كيفيت اپتيكي (نسبت به بقيه)، هم لرزشگير خوب. اگر نمي خواهيد براي يك لنز ماكروي 1:1 هزينه جداگانه اي كنيد، بزرگنمايي (Magnification) هم خوب است (0.31x) كه ميتوانيد به وسيله فيلترهاي كلوزآپ 500d و يا 250d به بزرگنمايي بسيار بيشتري برسيد (مسلما با افت كيفيت)
-
سلام
وزن را هم حتما در نظر بگیرید. چند روز پیش با یک لنز تله 200 چند ساعتی کار کردم. وزنش برای کارهای طولانی مدت که قرار باشه بدون سه پایه هم انجام بشه حتما باید در نظر گرفته بشه.
-
دوستان گزينه ها امروز تغيير كرد.گزينه هاي جديد به قرار زير است:
1- Tamron 70-300 LD F/4-5.6 AF MACRO
2- Sigma 70-300 APO F/4-5.6 DG MACRO
3- Sigma 55-200 F/4-5.6 DC HSM
از اينكه تمام خصوصيات لنز رو به ترتيب اولويت هاي مرسوم مورد بررسي قرار ميديد و جواب رو هر چه ساده تر و صريح بيان ميكنيد نهايت تشكر رو دارم.
-----------------
محمد مومني
-
احساس میکنم بحث از بررسی و مقایسهی فنی میان لنزها داره به سمت مشاوره خرید میره.
-
تذكر به جايي بود .
با اين تشكراتي كه آقاي قبادي و آقاي قديري راد و بقيه دوستان به علاوه ي خودم از پاسخ دوستمون آقاي آهنگرها كردند من كاملا متوجه شدم كه سوالم رو جاي درستي مطرح نكردم.اما دوستان اگر خصوصيات فني اين سه لنز هم به بحث ميذاشتند ما استفاده مي كرديم.ضمن اينكه من يه موضوع با نام (در خواست راهنمايي خريد لنز براي كنون 1000دي ) باز كردم كه اگر همين دوستان راهنمايي كنند ممنون ميشم.
با عرض پوزش!:::blushing:::
سپاس فراوان:::happy:::
-
دوستان اگر ممكنه منو به جايي راهنمايي كنن تا يه اطلاعاتي از اين دياگرام MTF به دست بيارم.اصلا اين دياگرام يا چارت چي هست و چه جوري مي شه ازش سر دراورد؟ ممنون!:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dishez
دوستان اگر ممكنه منو به جايي راهنمايي كنن تا يه اطلاعاتي از اين دياگرام MTF به دست بيارم.اصلا اين دياگرام يا چارت چي هست و چه جوري مي شه ازش سر دراورد؟ ممنون!:::happy:::
خوب...
شما اگر بخش مقالات سایت عکاسی را مطالعه کنید.هم به پاسخ این سوالتان می رسید و هم پاسخی برای بسیاری از سوالات دیگرتان که ممکن است در آینده با آن مواجه شوید.
کافی است بر روی بخش مقالات سایت عکاسی که برای تدوین آن سالها زحمت کشیده شده است کلیک کنید.
-
ضمن سلام
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=9791
مقالات رو گرفتم.واقعا مفيد بودند.:eek:درست كه اين دكمه تشكر هست اما جا داره جدا از اين زحمت شما دوستان كه در تدوين اين مقالات زحمت كشيديد تشكر خاص كنم.گرچه هنوز دوربين رو نگرفتم و هنور درگير كار حرفه اي عكاسي نشدم اطلاعاتم دو چندان شده و اين رو مديون دوستان هستم.لينك بالا هم شمارو به تاپيك راهنمايي براي لنز وصل مي كنه.منو از نظرات ارزشمندتون بي نصيب نذاريد.ممنون.
-
بین سه مدل 18- 200 نیکون - تامرون - سیگما کدام انتخاب بهتری هست ؟
با در نظر گرفتن همه فاکتورها !
-
با سلام خدمت اساتید محترم ...
من تو فکر خربد یه لنز تله هستم.
حول و هوش 500 تومن ( کمتر شد چه بهتر!!!)
2 تا لنز مد نظر خودم هست ...
Canon EF-S 55-250 /f4-5.6 IS و Canon EF-S 18-200 f/3.5-5.6 IS
از کارایی شون چیزی نمی دونم. به نظر دوستان, تو این رنج چه لنزهایی خوب هستند؟
آیا سیگما هم تو این رنج لنز خوبی داره که با کنون رقابت کنه؟
کلا ممنون میشم یه راهنمایی مفصل بکنید.(چه کم اشتها واقعا!!!:biggrin:)
-
آقا من دوربین کنون ندارم،ولی بهتره به سایت های photozone.de
و slrgear.com سر بزنی و مقایسه کنی.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir1630
با سلام خدمت اساتید محترم ...
من تو فکر خربد یه لنز تله هستم.
حول و هوش 500 تومن ( کمتر شد چه بهتر!!!)
2 تا لنز مد نظر خودم هست ...
Canon EF-S 55-250 /f4-5.6 IS و Canon EF-S 18-200 f/3.5-5.6 IS
از کارایی شون چیزی نمی دونم. به نظر دوستان, تو این رنج چه لنزهایی خوب هستند؟
آیا سیگما هم تو این رنج لنز خوبی داره که با کنون رقابت کنه؟
کلا ممنون میشم یه راهنمایی مفصل بکنید.(چه کم اشتها واقعا!!!:biggrin:)
من خودم هنوز دوربین نگرفتم ولی ریویوهای این لنز ها رو تو photozone دیدم 55-250 اونطور که تو آزمایش های photozone دیده میشه به مراتب بهتر از 18-200 کنون هست . مخصوصا به لحاظ اپتیکی اون هم با این قیمت پائین
18-200 سیگما هم بدتر از 18-200 کنون . 18-270 تامرون کمی بهتر از این دو التبه به غیر CA
تو این رنج هایی که از 18 شروع میشه ، 18-250 تامرون خیلی خوب بود که مشکلش اینه که لرزشگیر نداره.
-
سلام
18-200 که حول و هوش 700 تومانه و به بودجه شما نمیخوره.ضمن اینکه خیلی هم چنگی به دل نمیزنه.
-
فکر میکنم قیمت 18-200 حدود 600 تا 700 تومان باشه!
من به شخصه اگر میخواستم لنز تله تو اون حدود قیمت بخرم قطعا 18-200 رو نمیخریدم!
فکر میکنم لنزهای:
Canon EF 70-200 f/4L
Canon EF 70-300 is usm
که اولی فکر میکنم حدود 700 و دومی هم حدود 650 تومان هست با توجه با اینکه شما لنز 18-55 رو هم دارید برای شما مناسبتر باشن!
البته ظاهرا 70-300 بین فوکال لنت 200 تا 300 یه مقدار فکوسش کند هست ولی اون رنج لنز خیلی به درد پرنده گرافی نمیخوره!ولی هم 100 مم تله بلندتری دارید و هم لنزتون از سری ef هست و هم موتورش USM هست!
اگر نمیتونید تا اون مقدار هزینه کنید 55-250 رو بخرید تا بعدا بتونید یه لنز ارزنده تر بخرید!
-
پیشنهاد من به شما لنز 55-250 می باشد :
1. با توجه به داشتن لنز 18-55 , از 18 تا 250 م م را بطور کامل پوش میدهد
2. با توجه به قیمتش لنزی بسیار ارزنده است
3. از نسخه جدید لرزهگیر ها در ان استفاده شده ( 4 استپی )
-
تفاوت دو لنز سیگما و كانن
با سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان
ميخواستم اختلاف اين دو لنز لو بدونم
canon 75-300 كه قيمتش حدود 280 هزار تومان هست
و 70-300 سيگما كه قيمتش بين 260- 280 هزار تومان هست
من براي دوربين 400 دى قصد دارم يكي از اين دوتارو بخرم.
كسي از دوستان ميتونه كمك كنه بهم؟:::happy:::
-
پس کلا نظر دوستان به همون 55-250 هستش.
تو سایتایی که دوستان معرفی کردن ... عملکرد/قیمتش خیلی خوب بود.
حالا سوای این قضیه من یه لنز دیدم
Canon EF 35-350mm f/3.5-5.6 USM L
فکر کنم چیز خوبی باید باشه ... بالای 1.5 باید باشه, نه؟ کسی اطلاعاتی راجع بهش داره؟
-
پاسخ: تفاوت دو لنز سیگما و كانن
با سلام.دوست خوبم بنده به شخصه 250-55 کنون را پیشنهاد می کنم که از اپتیک بهتری برخوردار می باشد.یا حق
-
سلام
ضمن تأیید پست مهدی، لرزش گیر مؤثر 55-250 را نیز مد نظر داشته باشید.
در 55-250 شاید تنها موردی که نقص باشد، EFS بودنش باشد، که به نظرم با این قیمت مهم نیست!
-
ببخشيد ميشه قيمتش رو هم بگيد.
من يه لنز تله 300 ميخوام و بيشتر از 300 تومان نميخوام هزينه كنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aaallliii
ببخشيد ميشه قيمتش رو هم بگيد.
من يه لنز تله 300 ميخوام و بيشتر از 300 تومان نميخوام هزينه كنم
قیمتش در حدود 250 تا 280 هست
-
ممنونم از راهنمايي. فقط ميشه اختلاف اين لنز رو با دو لنزي كه ذكر كردم بگيد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aaallliii
ممنونم از راهنمايي. فقط ميشه اختلاف اين لنز رو با دو لنزي كه ذكر كردم بگيد ؟
سلام
فکوس سریعی ندارد، اما به گیجی سیگما نیست؛ شارپنس بالاتر (از هر دو بهتر است، اما انتظار معجزه نداشته باشید)؛ سبکتر (شاید زیاد فاحش نباشه). ماکرو ندارد (ماکروی سیگما هم چندان جالب نیست!)... خلاصه به نظرم با رعایت قیمت از لنزهای مورد اشاره شما پرفرمنس بهتری دارد.
پیروز باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir1630
حالا سوای این قضیه من یه لنز دیدم
Canon EF 35-350mm f/3.5-5.6 USM L
فکر کنم چیز خوبی باید باشه ... بالای 1.5 باید باشه, نه؟ کسی اطلاعاتی راجع بهش داره؟
لنزی که فرمودید سال 1993 از سوی کانن به بازار معرفی شد و بعدا تولیدش متوقف شد و لنز Canon EF 28-300mm L IS USM جایگزین این لنز شد.
-
ولي من نمونه عكساي 70 -300 سيگما رو ديدم خيلي خوب بود و شارپ بود!
-
-
دوست عزیز عکسهاتون بسیار زیباست تبریک میگم
-
خيلي خيلي ممنونم تمام دوستان لطف كردن خيلي كمك كردن.
فك كنم همون 55-250 رو بايد خريد.
فقط دوتا سؤال
قيمت الانش چنده؟ و اينكه لزرشگير داره يا نه؟
ممنون ميشم اگر جواب سؤالامو بدين
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aaallliii
خيلي خيلي ممنونم تمام دوستان لطف كردن خيلي كمك كردن.
فك كنم همون 55-250 رو بايد خريد.
فقط دوتا سؤال
قيمت الانش چنده؟ و اينكه لزرشگير داره يا نه؟
ممنون ميشم اگر جواب سؤالامو بدين
بله لرزشگیر داره!
قیمتش رو هم دوستان از 260 تا نزدیک 300 تومان عنوان کردن!
-
سلام
من خيلي شرمندم خيلي وسواسي شدم تو قضيه خريد لنز.
فقط الان قانع شدم تقريبا كه بايد 55-250 رو بخرم به يه سري دلايلي كه دوستان گفتن.
ولي با جستجوي بيشتر
به اين لنز دارم الان فكر ميكنم 28-300 تامرون كه همين قيمت رو داره و لرزشگير هم داره
دوستان كسي ميتونه كمك كنه؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aaallliii
سلام
به اين لنز دارم الان فكر ميكنم 28-300 تامرون كه همين قيمت رو داره و لرزشگير هم داره
دوستان كسي ميتونه كمك كنه؟؟
سلام؛ 28-300 تامرون (البته نسخه لرزشگيردارش) به عنوان يك لنز Walkaround اپتيك قابل قبولي دارد (طبق ريويوهايي كه قبلا ديده بودم) اما از نظر اپتيكي چيزي بيشتر از 55-250 عايدتان نميشود؛ ضمن اينكه بايد چيزي درحدود 650 تومان بابت اين لنز بپردازيد (البته در ايران-قيمت هم مربوط به حدود 2ماه پيش است) كه باز هم كفه ترازو را به سمت 55-250 سنگين تر ميكند.
-
سلام.دوستان عزیز فرصتی پیش امده که میتوانم
Sigma 100-300 f4 و Sigma 120-400 را به قیمت 700$ تهیه کنم.صد البته کارکرده.اولی سری ex و با اف ثابت 4
حتی در 300 مم! و البته نداشتن لرزه گیر.دومی ex نیست و دیاف ثابتی ندارد ولی هم hsm و هم os است که این
لرزش گیر خیلی مهم است.نظر دوستان چیست؟؟؟به این قیمت ارزش دارند؟برای هر از گاهی حیات وحش و
گاها پرتره میخواهم!راستش قیمت خوبشان است که وسوسه میکند.دوستان تا اخر 4شنبه باید جواب بدهم.
ممنونم از راهنمایی های همیشگی شما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pooyan
سلام؛ 28-300 تامرون (البته نسخه لرزشگيردارش) به عنوان يك لنز Walkaround اپتيك قابل قبولي دارد (طبق ريويوهايي كه قبلا ديده بودم) اما از نظر اپتيكي چيزي بيشتر از 55-250 عايدتان نميشود؛ ضمن اينكه بايد چيزي درحدود 650 تومان بابت اين لنز بپردازيد (البته در ايران-قيمت هم مربوط به حدود 2ماه پيش است) كه باز هم كفه ترازو را به سمت 55-250 سنگين تر ميكند.
سلام.
28-300 تامرون یه لنز فول فریمه و این یه مزیت بزرگ برای این لنزه. لنز های فول فریم روی بدنه کراپ این مزیت رو دارن که شارپنس شون در گوشه ها قابل قبول تر از شارپنس لنز های هم رده و کراپ دار در گوشه ها هست. التبه فکر کنم دوستمون تا الان لنز رو خریده باشن اما اگر احتمالا هنوز تردید دارن فکر کنم 28-300 ارزش بیشتر فکر کردن رو داشته باشه.
:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jebrahim
سلام.
28-300 تامرون یه لنز فول فریمه و این یه مزیت بزرگ برای این لنزه. لنز های فول فریم روی بدنه کراپ این مزیت رو دارن که شارپنس شون در گوشه ها قابل قبول تر از شارپنس لنز های هم رده و کراپ دار در گوشه ها هست. التبه فکر کنم دوستمون تا الان لنز رو خریده باشن اما اگر احتمالا هنوز تردید دارن فکر کنم 28-300 ارزش بیشتر فکر کردن رو داشته باشه.
وضعیت vigneting هم بهتره :biggrin:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CanonEOS
سلام.دوستان عزیز فرصتی پیش امده که میتوانم
Sigma 100-300 f4 و Sigma 120-400 را به قیمت 700$ تهیه کنم.صد البته کارکرده.اولی سری ex و با اف ثابت 4
حتی در 300 مم! و البته نداشتن لرزه گیر.دومی ex نیست و دیاف ثابتی ندارد ولی هم hsm و هم os است که این
لرزش گیر خیلی مهم است.نظر دوستان چیست؟؟؟به این قیمت ارزش دارند؟برای هر از گاهی حیات وحش و
گاها پرتره میخواهم!راستش قیمت خوبشان است که وسوسه میکند.دوستان تا اخر 4شنبه باید جواب بدهم.
ممنونم از راهنمایی های همیشگی شما
سلام.
من از 100-300 برای عکاسی حیات وحش و پرتره استفاده کرده ام و از عملکرد این لنز برای عکاسی پرتره بسیار راضیم. برای حیات وحش در شرایطی که نور کم باشه مشکل داشتم (بعد از غروب آفتاب). شارپنس و سرعت فوکوسش واقعا عالیه و کیفیت بدنه هم خیلی خوبه. اگر برای پرتره میخواین فکر نمیکنم 120-400 خیلی به دردتون بخوره. خصوصا اگه پرتره رو بخواین با انتهای تله این لنز بگیرید. به این علت که برای داشتن کیفیت خوب مجبورین یه استاپ هم دیافراگم رو ببندید و با اف 8 عکس بگیرین که به هیچ وجه دیافراگم مناسبی برای پرتره نخواهد بود اما دیافراگم 4 لنز 100-300 در انتهای 300 مم این لنز پرتره خوبی میده. واسه عکاسی پرنده در حالت ساکن 120-400 احتمالا گزینه بهتری خواهد بود.
-
همانطور که جناب ابرهیمی هم اشاره کردند شارپنس و سرعت فوکوس و -همچنین دقت فوکوس- این لنز فوق العاده هست
برای عکاسی پرتره بسیار مناسبه خصوصا اگر رو بدنه فول فریم استفاده بشه
برای عکاسی حیات وحش(پرنده گرافی) رنج کوتاهی داره و صد البته نداشتن لرزه گیر کاملا احسای میشه
در 300 میلیمتر با سرعت کمتر از 1/100 بدون سه پایه عملا نمیشه عکس گرفت(لرزش دست)
خودم با لنز 105-18 نیکون تا سرعت 1/20 بدون سه پایه بدون کوچکترین مشکلی عکاسی میکنم..