-
بررسی و مقایسۀ لنزهای تله فتو زوم
هدفم از ایجاد این تاپیک این است که لنزهای تله زوم در یکجا بررسی شوند تا مرجعی برای انتخاب باشد.
در حقیقت خودم برای خرید یک تله زوم برنامه دارم ، و تصور میکنم تله زوم لنزی است که معمولا از 70mm شروع میشه.
خوشحال میشم نظر دوستان رو درباره :
__ بهترین
__ ارزانترین
__ مناسب ترین ( نسبت کارایی به قیمت لنز بیش از بقیه باشد )
__ سبکترین
... بدونم
http://www.usa.canon.com/app/images/...sm_586x225.jpg
EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM
http://www.sigmaphoto.com/images/Len.../145_small.jpg
APO 70-200mm F2.8 EX DG MACRO HSM
تصور میکنم این دو لنز از مناسبترین ها باشند ( با توجه به تعریف بالا )
ضمنا فکر میکنم صحبت درباره لنز تله زومی که خودتون دارید هم مفید باشه.
-
پاسخ: بررسی و مقایسۀ لنزهای تله فتو زوم
یکی از ارزانترین ها با کیفیتی نسبتا قابل قبول
http://www.sigmaphoto.com/images/Len.../128_small.jpg
70 - 300mm F4-5.6 APO DG MACRO
-
-
فکر میکنم EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM موقعی جذاب تر بشه که مثل داستان 50mm f/1.8 II با نورنگار صحبت کنم که بیاره ( با قیمت مناسب مثلا 450،000 تومان یا کمتر ) البته اگر تعدادی از دوستان باشند که این لنز رو بخواهند و اصولا به نتیجه برسیم که انتخابی مناسب است.
اونور آب 450$ گیر میاد.
نقاط ضعفی که من متوجه شده ام و با توجه به قیمت خیلی مهم نیست :
1- ضعف در ساخت بدنه
2- چرخش جلوی لنز برای فوکوس
-
جناب هژیر آذر من بد جوری تو فکر ایجاد چنین تاپیکی بودم ، چون خودم هم فکر خرید یه تله هستم.دست شما درد نکنه کار من رو راحت کردید.
بد جوری هم رفتم تو نخ 200-70 سیگما فروشگاه سیگل میده 850 تومان باید لنز فوق العاده ای باشه مخصوصا اون 2.8 خوشگلش.
البته 300-100 رو هم نمیشه فراموش کرد ولی قیمتش بیشتره.
http://www.photozone.de/8Reviews/len...00_4/index.htm
باید دید این رنج 200 تا 300 چقدر اهمیت داره مخصوصا با ایت قضیه کراپ فاکتور در این نوع دوربینها.
من هم از دوستانی که با این لنزها کار کردند یا اطلاعاتی دارند خواهش میکنم به ما ملحق بشند.
آقای قدیری و آقای نقشبندی ما رو دریابید.
-
بحث خوبيه ، براي خود منهم اين سئوال گاهي پيش مياد
خوب اول بريم سر مقايسه فني :
لنز سيگما در 70 ميليمتر در ديافراگمهاي 4 ، 5.6 و 8 به مراتب شارپ تر از كانن است به انضمام داشتن F/2.8 ( كه البته كمي سافته كه چندان مهم نيست)و( شارپ 70 ميليمتر براي لنز تله زياد ارزشمند نيست و رنجهاي بالاتر مفيدتر خواهند بود)
در 135 ميليمتر اين كيفيت شارپ در سيگما ادامه پيدا ميكنه
واما مقايسه 200 ميليمتر سيگما در 5.6 بسيار كم به نسبت كانن سافت شده ( شايد در حد 10 واحد )
و در F/8 كانن به مراتب شارپتر است
F/2.8 به عقيده من خيلي ارزشمنده و قدرتي رو ميده شايد IS چندان ايجاد نكنه
رنج 300 ميليمتر هم وسوسه كننده است كه بازهم F /5.6 افت و 8 افزايش شارپ داره به نسبت 200 ميليمتر همان لنز
هماهنگي شارپ مركز و بوردر، در كانن معركست و عكسهاي يكدستي ازش همگي ديديم ولي اين هماهنگي در سيگما كمتر بچشم ميخوره
Vignettingو CA در لنز سيگما كمتر به چشم ميخوره.
عكسهاي سيگما كمي گرمه و اصولا رنگهاي كانن ست تر .
خوب بريم سر جمع بندي به لحاظ كيفيت در 2 level شارپ و رنج كانن بهتره گو اينكه من با تله كانورتور رنج رو تا400 افزايش دادم اما بازهم شارپ 300 كانن بالاتره
اگه استفاده شما در indoor نباشه كانن به لحاظ كيفيت ، وزن و قيمت سرتره ( خودم هم قصد خريد اين لنز رو در كنار 70-200 سيگما دارم چون عكسهاي وسوسه كننده اي داره )
ولي خوب سيگما در محيط داخلي بواسطه F/2.8 قدرت زيادي ميده
و حدود 400000 تومان اختلاف قيمت هم مبلغ كمي نيست و كارايي كانن به نسبت قيمت بسيار حساب شدست
وزن كانن در حدود نصف سيگما و 2 برابر سبكتر ، سيگما 1.270g و كانن 630g
در ضمن من خودم شخصا از سيگما راضيم و عكسهاي معركه اي ميشه باهاش گرفت و سرعت فوكوس سريعي داره
البته اگه آرش زماني بود 100 -300 رو هم مثل آقاي عبداللهي اضافه ميكرد چون شارپ فوق العاده اي داره ولي از 2.8 ديگه خبري نيست
لنز 70 300 سيگما هم لنز خوبيه ولي 300 ميليمتر افتضاحي داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
showan
البته اگه آرش زماني بود 100 -300 رو هم مثل آقاي عبداللهي اضافه ميكرد چون شارپ فوق العاده اي داره ولي از 2.8 ديگه خبري نيست
ببخشید من اینجا رو متوجه نشدم. منظوزتون canon هست یا Sigma ؟ البته فکر کنم Sigma باشه .
-
با اجازتون ما هم بيائيم تو بحث
والا من اصلا در خصوص خريد يه همچين لنز هايي دچار شك شدم چون تو اين سفرهايي كه با آقاي نقشبندي رفتم فقط يكبار از لنز 200-70 خودش استفاده كرد و بيشتر از لنزهاي 70-17 ، 20-10 و ماكرو استفاده ميكرد ( اين مورد رو در خصوص ديگر دوستانم هم ديدم) لذا فكر ميكنم صرف پول زياد براي لنزي كه كمتر استفاده ميشه زياد ضروري نباشه و پول رو براي يه لنز وايد كه موارد استفاده خيلي بيشتري داره صرف كنيم و به يه لنز ارزون مثل اين اكتفاكنيم
تامرون اين لنز رو ابتداي سال 2006 معرفي كرده با ماكرو 1:2
AF70-300mm F/4-5.6 Di LD Macro 1:2
اگر كسي از دوستان راجع به اين لنز اطلاعاتي داره جاش همينجاست و لطف مي فرمايد
-
http://ct.pbase.com/g6/60/659760/2/6...8.Y8CHy0Wq.jpg
Canon EOS 30D ,Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM
1/1600s f/10.0 at 300.0mm iso800
-
http://ct.pbase.com/o4/18/632118/1/5...8.IMG_9742.jpg
Canon EOS 350D ,Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM
1/640s f/5.6 at 300.0mm iso200
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babakdin543
با اجازتون ما هم بيائيم تو بحث
والا من اصلا در خصوص خريد يه همچين لنز هايي دچار شك شدم چون تو اين سفرهايي كه با آقاي نقشبندي رفتم فقط يكبار از لنز 200-70 خودش استفاده كرد و بيشتر از لنزهاي 70-17 ، 20-10 و ماكرو استفاده ميكرد ( اين مورد رو در خصوص ديگر دوستانم هم ديدم) لذا فكر ميكنم صرف پول زياد براي لنزي كه كمتر استفاده ميشه زياد ضروري نباشه و پول رو براي يه لنز وايد كه موارد استفاده خيلي بيشتري داره صرف كنيم و به يه لنز ارزون مثل اين اكتفاكنيم
تامرون اين لنز رو ابتداي سال 2006 معرفي كرده با ماكرو 1:2
AF70-300mm F/4-5.6 Di LD Macro 1:2
اگر كسي از دوستان راجع به اين لنز اطلاعاتي داره جاش همينجاست و لطف مي فرمايد
تقریبا هم قیمت Sigma 70-300 است (ارزانتر) . ولی review پیدا نکردم.
-
http://www.pbase.com/ajuwono/image/51314317/original
Canon EOS 20D ,Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM
1/400s f/7.1 at 140.0mm iso800
مسلما بهترین نیست .
ولی نسبت شارپنس به کیفیتش به نظر من خیلی خوبه !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
infinity
ببخشید من اینجا رو متوجه نشدم. منظوزتون canon هست یا Sigma ؟ البته فکر کنم Sigma باشه .
بله منظورم همون سيگما است كه 100-300 و 70 -200 و 135-400جزو سرآمدترين لنزهاي تله سيگما هستند
-
QUOTE=infinity] l]مسلما بهترین نیست .
ولی نسبت شارپنس به کیفیتش به نظر من خیلی خوبه ![/QUOTE]
من هم چنين چيزي نگفتم ولي با توجه به المانهايي كه مطرح نموديد نزديكترين گزينه است، كيفيت به نسبت قيمت
نسبتا ارزان ، سبك ( از لحاظ بدنه و نوع عدسي با 700-200 قابل مقايسه نيستF2.8 )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
infinity
تقریبا هم قیمت Sigma 70-300 است (ارزانتر) . ولی review پیدا نکردم.
قيمتش تقريبا 180 دلاره
-
حالا بياييم محدوده مقايسه رو كمي مشخص تر كنيم مثلا 70 200 سيگما رو با همرده هاي خودش بسنجيم:
*CANON 70 200 F/4 L :سيگما در مقايسه با اين لنز vig كمتري داره ، در 70 ميليمتر شارپتر و در 135 كمي افت شارپ به نسبت 135 كانن و در 200 ميليمتر كه براي تله بسيار مهم است بازهم سيگما شارپ تر ، CA تقريبا مساوي
(به انضمام F/2.8
CANON 70 200 F2.8 L : در 70 ميليمتر 2.8 سيگما شارپتر( براي پرتره) ، در 135 ميليمتر 5.6 شارپ تر و كمي افت 2.8 ، در 200 ميليمتر F/8 و F/5.6 مساوي اما 2.8 و 4 كانن شارپتر
خوب با اين تفاسير سيگما از 70 200 F/4 كانن بهتر و در حد 70 200 F/2.8 كانن ميباشد با قيمتي به تناسب كارايي كمتر (حدود 50%) البته رنگهاي سيگما كمي گرم ميباشد به نسبت رنگهاي كاليبره كانن ، كه به عقيده من چندان مهم نيست
-
با وجود DXO Optic Pro و Photoshop واقعا جزئی گرمی رنگ مهم نیست . قیمت پایین تر و شارپنس بالاتر خیلی مهمه. ممنون از توضیحات شما. امیدوارم از نظر سایر دوستان هم بهرمند باشیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
infinity
با وجود DXO Optic Pro و Photoshop واقعا جزئی گرمی رنگ مهم نیست . قیمت پایین تر و شارپنس بالاتر خیلی مهمه. ممنون از توضیحات شما. امیدوارم از نظر سایر دوستان هم بهرمند باشیم.
كاملا موافقم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
infinity
من هم کاملا موافقم.
-
اينارو با سيگما 70-200 F/2.8 خودم گرفتم
200 ميلي متر
F/2.8
1/250 S
ISO 200
http://www.filehigh.com/serve/16205/269415.jpg
200 ميليمتر
F/4
1/400
ISO 400
http://www.filehigh.com/serve/16205/269416.jpg
-
-
-
-
-
-
-
-
-
نقل قول:
والا من اصلا در خصوص خريد يه همچين لنز هايي دچار شك شدم چون تو اين سفرهايي كه با آقاي نقشبندي رفتم فقط يكبار از لنز 200-70 خودش استفاده كرد و بيشتر از لنزهاي 70-17 ، 20-10 و ماكرو استفاده ميكرد
یه مسئله کلی من بگم (البته نظر شخصی) :
هر چقدر با کادر بسته تری عکس بگیریم , عکس خاص تری داریم یا بهتر بگم با خلاقیت بیشتر . عکس از جنگل و درخت و منظره و غروب و.... خیلیها گرفتن و مثلا دیگه عکس خاصی نمیشه از غروب خورشید گرفت پس اگه میخواید عکسهای متفاوتی داشته باشید . یه لنز تله بذار و با کادر بسته دنبال سو÷ه بگرد , اون موقع هست که عکاسی لذت داره.
اینم یه مقایسه چیک تو چیک 70-300 کنون با 70-200 سیگما (با حرکت موس روی تصویر میتونید مقایسه کنید)
توی 200 مم
http://www.the-digital-picture.com/R...9&CameraComp=9
توی 100 مم
توی 70 مم
کلا" این سایت رو فراموش نکنید , ریویو های جالبی داره.
http://www.the-digital-picture.com/
توی ریویو هر لنز که رفتید به قسمت ISO 12233 Crops سمت راست بالای صفحه بروید....
در ضمن منم در آینده نزدیک چنتا لنز میخوام بخرم که یکیش همین 70-300 کنون هست . دوستان یه قیمت و یه آدرس بگیرن سر راهشون ممنون میشم ( آخه من رام دوره)
دلایل منم واسه انتخاب این لنز :
اول از همه تله با وزن کم + کیفیت بالا + دو لول IS +سرعت فوکوس خوب
اینم یه تست دیگه:
http://www.bobatkins.com/photography...is_review.html
http://www.bobatkins.com/photography...s/compare1.jpg
آره با لنز 300 L مقایسه شده.
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arash20d
یه مسئله کلی من بگم (البته نظر شخصی) :
هر چقدر با کادر بسته تری عکس بگیریم , عکس خاص تری داریم یا بهتر بگم با خلاقیت بیشتر . عکس از جنگل و درخت و منظره و غروب و.... خیلیها گرفتن و مثلا دیگه عکس خاصی نمیشه از غروب خورشید گرفت پس اگه میخواید عکسهای متفاوتی داشته باشید . یه لنز تله بذار و با کادر بسته دنبال سو÷ه بگرد , اون موقع هست که عکاسی لذت داره.
يه جورايي بابك جان با آرش موافقم ، درسته توي اين سفرها از 70-200 زياد استفاده نكردم چون سو*ژه و مكان زياد با تله سازگار نبود ، خودت كه بودي ، اما حالا جداي از كلوز آپ و عكسهاي ديتيل اگر توي يه سفر امكان عكاسي از پرندگان و حيوانات باشه اگه تله نباشه مشكل ساز ميشه .(مثل تجربه اسبها توي شمال ) و لنز تله با F باز با سرعت فوكوس سريع پرتره هاي جانانه اي ميده
-
Sigma 70-300mm APO macro-II
http://ct.pbase.com/v3/13/3613/2/472...terfly1296.jpg
ميگم اونقدرها هم بد نيست ها !
-
اين تصاوير رو از Sigma 70-300mm APO macro-II قرار ميدهم تا كساني كه بدليل مشكلات مالي نتونستند لنز بهتري بخرند فكر نكنند دنياي تله به آخر رسيده
Canon EOS 350D ,Sigma 70-300mm f/4-5.6 APO Macro Super II
1/200s f/8.0 at 214.0mm iso200
http://www.pbase.com/photoman/image/47287876/original
http://k41.pbase.com/v3/13/3613/2/47...lueJay1323.jpg
-
اوصولا با 70-300 راحتم و فقط در فاصله کانونی 300 کمی مات هستش که البته موقع ماکرو این طوری نیست.
خیلی به کارم میاد و بدردم میخوره فقط فکر میکنم تنها مشکلش فکوسش هست و گردش لنز موقع فکوس و در کل یک لنز تله ارزان در حد عالی هستش.
ولی تو فکر یه 100-300 یا 120-300 یا یه تله Is دار هستم...
-
دوستان ، این 200-70 سیگما دو مدله ، یکیش ماکرو داره که جدیده ، به نظر شما 100 تومان اختلاف میرزه به خرید مدل ماکرو دار ، کی میدونه عملکرد این لنز در مد ماکرو چطوره.
-
من تجربه بسیار بدی از 70-300 سیگما داشتم....
به نظر من پیتزا خوردن بهتر مزه میده تا این لنز...
میدانم که عکسهای خیلی خوبی میشه با این لنز گرفت...
اکثر عکسهایی که میبینیم .... زیباست... مثل عکسهایی که شما گذاشتی و یا پوریا گرفته و ما دیدیم... در حالت های ماکرو هست....
این لنز در مد تله کاملا گیج! سافت! و کند عمل میکنه...
اگر به 300 نیاز دارید ... به همون 70-300 کانن فکر کنید...
که لرزه گیری کاملا موثر داره... بطوری که در چشمی کاملا میشه فهمید که لرزهگیر روشن است و یا خاموش...
(نیکون داران هم که 3 تا 70 -300 نیکون رو میتونن انتخاب کنن که بهترینش همون نسخه Vr هست که جدید اومده...)
و بحث 70-200 هم که کاملا مشخص هست...
تفاوت کاملا مشخصی وجود داره بین لرزه گیر و 2.8!
هیچ کدام کار اون یکی رو انجام نمیده....
در نور کم ... هرچقدر هم لرزه گیر خوب عمل کنه نمیتونه جلوی حرکت سوژه رو بگیره....
بحث عمق میدان کوتاه وجذاب 2.8 هم که جای خود....
یعنی انتخاب بین این دو لنز کاملا برمیگرده به نیازهای عکاس...
نکته:
سیگما 70-200 2.8 ماکرو هم زده... که به نظر من برای بعضی میتونه بسیار جذاب باشه...
نکته دوم؟
نیکون داران میتوانند 80-200 نیکون رو با قیمت مشابه سیگما و کیفیتی بسیار بهتر پیدا کنند.
اگر هم پول دار تر بودند 70-200 Vr نیکون اجر دنیوی و اخروی دارد(همینطور 70-200 2.8 Is کانن)
-
نقل قول:
نیکون داران هم که 3 تا 70 -300 نیکون رو میتونن انتخاب کنن که بهترینش همون نسخه Vr هست که جدید اومده...
قصد گرفتن این لنز رو داشتم که متاسفانه با تاخیر به بازار میاد . آخر 2006 .
نقل قول:
اگر هم پول دار تر بودند 70-200 Vr نیکون اجر دنیوی و اخروی دارد
در فوق العاده بودن این لنز نباید شک کرد فقط مشکل بزرگش قیمتشه که ...
-
نیکون 300-70 اینطرف 800 یورو و 200-70 هم 2000 یوروی ناقابل پولشه. فقط یک وام آدم باید بگیره برای لنزهای نیکون:)
دوستان فکر می کنید خریدن دست دوم این لنزها معقول باشه؟
-
آرش جان این 200-80 نیکون چنده ؟ کجا داره؟ خبر داری؟ یکمی بیشتر در موردش میتونی توضیح بدی? اینم 2.8 هست درسته؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash
من تجربه بسیار بدی از 70-300 سیگما داشتم....
به نظر من پیتزا خوردن بهتر مزه میده تا این لنز...
میدانم که عکسهای خیلی خوبی میشه با این لنز گرفت...
اکثر عکسهایی که میبینیم .... زیباست... مثل عکسهایی که شما گذاشتی و یا پوریا گرفته و ما دیدیم... در حالت های ماکرو هست....
این لنز در مد تله کاملا گیج! سافت! و کند عمل میکنه...
سلام
راستش من هم این لنز سیگما رو دارم (همین که تو امضام هست ) البته آنچنان زیاد هم باهاش کار نکردم اما به نظرم توی نور روز و عکسهای پرتره عکسهای خوبی میگیره البته نه در فواصل کانونی بالا (مثلا 200 بالاتر ) و صد البته با توجه به قیمتش( من دوماه پیش خریدم 255000 )
اما تو محیط indoor و نور کم به نظرم زیاد جالب نیست تو بعضی از عکسام دور سوژه یک هاله بنفش مانند هست .. که نمیدونم چیه البته دوبار بیشتر این اتفاق نیفتاد..
کلا فوکوس کندی داره و نزدیکترین فاصله فوکوسش هم حدود 40 -50 سانته
یک مد ماکرو هم رو لنز هست که با انتخاب اون فاصله 200تا 300 کار میکنه..
اگر دوستان در مورد این لنز اطلاعات دقیقتری دارند لطفا مطرح کنن
یک سوال دیگه هم دارم .. اینکه برای پرتره یک همچین لنزی بهتره یا اون لنز Canon EF 50mm f/1.8 II ؟
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamyar
سلام
راستش من هم این لنز سیگما رو دارم (همین که تو امضام هست ) البته آنچنان زیاد هم باهاش کار نکردم اما به نظرم توی نور روز و عکسهای پرتره عکسهای خوبی میگیره البته نه در فواصل کانونی بالا (مثلا 200 بالاتر ) و صد البته با توجه به قیمتش( من دوماه پیش خریدم 255000 )
اما تو محیط indoor و نور کم به نظرم زیاد جالب نیست تو بعضی از عکسام دور سوژه یک هاله بنفش مانند هست .. که نمیدونم چیه البته دوبار بیشتر این اتفاق نیفتاد..
کلا فوکوس کندی داره و نزدیکترین فاصله فوکوسش هم حدود 40 -50 سانته
یک مد ماکرو هم رو لنز هست که با انتخاب اون فاصله 200تا 300 کار میکنه..
اگر دوستان در مورد این لنز اطلاعات دقیقتری دارند لطفا مطرح کنن
یک سوال دیگه هم دارم .. اینکه برای پرتره یک همچین لنزی بهتره یا اون لنز Canon EF 50mm f/1.8 II ؟
ممنون
دوست من، حداقل فاصله فوکوس در حالت معمولی 1.5 متر هست. نه 40 سانت!! در حالت ماکرو تازه میشه 95 سانتیمتر. و به گفته شما کاملا می ارزه به قیمتش. ولی فوکوسش به قول آرش واقعا گیج می زنه.
من برای پرتره 50mm رو ترجیح نمی دم. بیشتر فاصله های 85 تا 160 برای پرتره مناسب هستند. هم پرسپکتیو بهتر و هم خطاهای هندسی کمتر.
برای پرتره هم Canon EF 85 1.2 L بهترین انتخابه . اما خوب خیلی گرون....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Daruosha
دوست من، حداقل فاصله فوکوس در حالت معمولی 1.5 متر هست. نه 40 سانت!! در حالت ماکرو تازه میشه 95 سانتیمتر. و به گفته شما کاملا می ارزه به قیمتش. ولی فوکوسش به قول آرش واقعا گیج می زنه.
.
..
مرسی آقا داریوش ولی من به ریویو ها کاری ندارم همونطوری که 17-70 سیگما هم تو ریویوش نوشته نزدیکترین فاصله فوکوس 20 سانتی متر اما دوستانی که باهاش کار کردند از جمله خود من تا یک سانت هم فوکوس میده
در مورد این لنز هم من به تجربه شخصی این اعداد رو نوشتم( شایدم اشتباه کنم) ... ولی در کل حق با شماست
-
کامیار جان...
شما این یک سانت رو از کجا میگی؟
از کجا تا کجا رو خط کش گذاشتی شده یک سانت؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vargha
نیکون 300-70 اینطرف 800 یورو و 200-70 هم 2000 یوروی ناقابل پولشه. فقط یک وام آدم باید بگیره برای لنزهای نیکون:)
دوستان فکر می کنید خریدن دست دوم این لنزها معقول باشه؟
البته 70-300 معمولی نه VR .
-
نقل قول:
کامیار عزیز...
اشکالی که نسبت به این لنز میگیرم همینه...
یکی از مهمترین علتهایی که ممکنه کسی این لنز رو بخره وجود فاصله 200 تا 300 مم هست که این لنز با کیفیت بسیار بد باعث از دست رفتن عمر میشه!
-
نقل قول:
آرش جان این 200-80 نیکون چنده ؟ کجا داره؟ خبر داری؟ یکمی بیشتر در موردش میتونی توضیح بدی? اینم 2.8 هست درسته؟!
اگر حوصله کنید و جوینده باشید... بین 800 تا 1 ملیون تومان میتونید این لنز رو تهیه کنید... و لذتش رو ببرید...
چند بار قصد خریدش رو داشتم و خودم رو کنترل کردم! نیت کردم برای 70-200 Vr و کوتاه هم نخواهم آمد!
هرچند این چند تار باقی مانده روی سر بریزد و یا سفید شود.
نقل قول:
البته 70-300 معمولی نه Vr .
که البته منظور از معمولی نسخه Ed این لنز است ؟ چون نسخه معمولی تری هم وجود دارد (سری G( که گمانم حدود 90 هزارتومان قیمت دارد!
-
نقل قول:
که البته منظور از معمولی نسخه Ed این لنز است ؟ چون نسخه معمولی تری هم وجود دارد (سری G( که گمانم حدود 90 هزارتومان قیمت دارد!
دقیقا
-
نقل قول:
نیت کردم برای 70-200 Vr و کوتاه هم نخواهم آمد!
نیت پر خرجیست ولی خوبیش اینه که دیگه برای آدم جای شک باقی نمیذاره.
-
چند تا نکته ...
__ صحبت کامیار عزیز کاملا درسته . Sigma 17-70 رو تا 2cm فوکوس داشته ام . از جلوترین لنزی که طبیعتا خط کش یا متر فقط به اون میتونه بچسبه تا سطحی که فوکوس کرده.
__ داریوش عزیز حتما مستحضر هستید که 50mm با کراپ 1.6 یعنی 80mm ؟ و چنانچه سوژه ای صورتش خیلی گرد و تخت پهن باشه 85mm با کراپ 1.6 یعنی 136mm ممکنه زیاد باشه.
-
دوستان اصلا قصد دخالت در بحثها را نداشتم.....
اما به نکته ای در این ضمینه برخوردم که اشتباهن چند بار تکرار شده بود و قبلا هم از طرف مجتبی عزیز در موردش صحبت شده بود.
ببینید.....فاصله ای که برای فکوس یک لنز در نظر گرفته میشود....از محل قرار گیری سابجکت تا محل به وجود آمدن تصویر است(یعنی سنسور و یا فیلم...).
اگر به این موضوع دقت کنید میبینید که در 70-17 هم این فاصله حدود 20 سانت است....
یعنی همان 2 سانت + طول لنز + فاصله انتهای لنز با فیلم و یا سنسور.........
در حقیقت.....فاصله ای که بر روی لنز نوشته شده از سابجکت ما تا لنز شیعی نمیباشد.....
کامیار جان فکر میکنم در مورد فواصل فکوس در 300-70 حق با جناب داریوش باشه.....(پوریا یه اندازه بگیر).
-
یعنی بطور خلاصه!
فاصله سوژه فوکوس شده تا سنسور دوربین (و یا نگاتیو)
نکته:
روی اکثر بدنه ها یک علامت بخصوص هست که به شما نشون میده محل دقیق سنسور و یا نگاتیو کجاست.... و مثلا اگر دوست داشتید خط کش بگذارید از کجا رو باید اندازه بگیرید.
http://www.dpreview.com/reviews/Niko...s/inhand02.jpg
مثلا در D200 اون علامت سفید رنگ سمت راست دوربین نشان دهنده محل قرارگیری سنسور است که از اونجا میتوانید فاصله رو اندازه بگیرید(البته لازم به توضیح نیست که سنسور در کجا قرار داره! به قول این بروشورهایح آمریکایی! چرخ گوشت خوردنی نیست! پوشیدنی نیست!)
روی همه دوربین های SLR هست همچین چیزی.... در SLR like ها هم دیده بودم....
-
سلام
از تو ضیحات آرش جان و مسعود عزیز و هادی خان تشکر میکنم
من هم مثل آقا هادی همین برداشت رو داشتم در مورد فاصله ...یعنی بدون احتساب طول لنز و دقیقا از جلوی لنز تا سوژه رو حساب میکردم
از توضیحاتتون ممنون..
-
ببینید مطلبی که آقا آرش و آقا مسعود فرمودند کاملا درسته . میدونستم و قبول دارم. اما دو تا روایت هست . برای دوربینهای غیر Slr معمولا فاصله از جلوی لنز حساب میشه و برای لنزهای حرفه ای از محل تشکیل تصویر.
و حداقل چشم من برای تخمین فاصله با روش اول راحت تره.
بگذریم. از بحث اصلی دور نشیم.
این تاپیک تا اینجا برای من خیلی مفید بوده و از همگی تشکر میکنم.
-
یک نکته کمی بی ربط هم این وسط اضافه کنم...
در دوربین های فیلمبرداری حرفه ای(به ویژه سینمایی) این علامت روی همه دوربین ها هست...
حالا چه اتفاقی میفته؟
یکی از مهم ترین تخصص ها تخصص آقای فوکوس کش هست!
یعنی در هنگام تمرین همه فاصله ها با سوژه با متر اندازه گیری میشه... با چسب روی لنز علامت گذاری میشه و هنگام فیلمبرداری فردی به جز فیلمبردار مسئولیت فوکوس کردن سوژه رو بر عهده داره.
و جالب تر اینکه اگر لازم باشه... فرد سومی هم اضافه میشه برای امر زوم کردن!(که فیلمبردار هم این کار رو انجام میده...)
همه چی بر اساس موقعیت...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash
یک نکته کمی بی ربط هم این وسط اضافه کنم...
در دوربین های فیلمبرداری حرفه ای(به ویژه سینمایی) این علامت روی همه دوربین ها هست...
حالا چه اتفاقی میفته؟
یکی از مهم ترین تخصص ها تخصص آقای فوکوس کش هست!
یعنی در هنگام تمرین همه فاصله ها با سوژه با متر اندازه گیری میشه... با چسب روی لنز علامت گذاری میشه و هنگام فیلمبرداری فردی به جز فیلمبردار مسئولیت فوکوس کردن سوژه رو بر عهده داره.
و جالب تر اینکه اگر لازم باشه... فرد سومی هم اضافه میشه برای امر زوم کردن!(که فیلمبردار هم این کار رو انجام میده...)
همه چی بر اساس موقعیت...
مرسی ارش جان این مطلب هم برای من خیلی سئوال بود. به قول معروف دمت گرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Red
البته 70-300 معمولی نه VR .
ولی تو این سایت که بنده چک کردم VR نوشته:
NIKKOR AF-S VR 70-300/4-5.6G IFED
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vargha
ولی تو این
سایت که بنده چک کردم VR نوشته:
NIKKOR AF-S VR 70-300/4-5.6G IFED
این لنز قرار بود ماه قبل به بازار بیاد که افتاد برای آخر سال 2006 .
-
APO 70-200mm F2.8 EX DG MACRO HSM فروشگاه سیگل 850 تومان.
APO 70-200mm F2.8 EX DG HSM فروشگاه سیگل 750 تومان.
Nikkor 80-200mm f/2.8D ED-IF AF-S نیکون ولیعصر و نورنگار 950 تومان ناقابل.
nikon/70-300_4-56d_ed_af نیکون ولیعصر 400 تومان
راستی این 200-80 دونوعه یکی تولید 1992 و یکی تولید 1998 کدومش اینجا موجوده؟!
http://www.pbase.com/cameras/nikon/80-200_28d_afs
http://www.pbase.com/cameras/nikon/80-200_28d_ed_af
-
من از بازار خبر ندارم
اما اونهایی که دست دوستانم دیدم همونی هست که در لینکهای شما به عنوان مدل 98 معرفی شده.
لنز بسیار با کیفیتی است...
موتور فوکوس سریع و جذابی داره(المان جلویی البته متحرک است! اما بی صدا و خیلی خیلی سریع)
اگر نیاز به ماکرو نداشته باشید... ارزش هزینه بیشتر به لنز سیگما رو یقینا داره.
و البته گمان میکنم ارزانتر از این حرفا شنیده بودم.
چونه و چانه فراموش نشود.
-
روزي روزگاري ، Canon* بلوار 135-28 رو 640،000 ميداد و نورنگار همون موقع 455،000 .
canon بلوار اواخر آبان 300-70 رو مياره و قيمت داد 541،000 .
پيدا كنيد پرتقال فروش را ؟
اگر نورنگار تعدادي 300-70 بياره ميتونه 380 يا حداكثر 400،000 قيمت گذاري كنه ! هم آقاي فروغي راضي باشه ، هم ما ، هم خدا !
در حاشيه : حتما ميدونيد كه خريد عمده و خريد بدون گارانتي اصلي تخفيف هاي وحشتناكي داره ( آسيا و آمريكا رو دقيقا ميدونم ) حتي تا 50% تخفيف ( باور نكردنيه ولي باور كنيد ) پس وقتي قيمت تك فروش اينترنتي اين لنز رو من تا 450$ هم ديده ام يعني تو ايران ميتونه با توجه به نكات بالا ، زير 400،000 تومان تعيين قيمت بشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
roovigital
من هم یه مدت دنبال این لنز بودم، اون مدلی که تو ایران بیشتره همون مدل 1992(مدل AF ) هست . من از یکی که دیدم داشت استفاده میکرد پرسیدم گفت 820 خریده ( 2 ماه پیش) قیمتی که شما نوشتین برام خیلی عجیبه !
-
آره!
منم گمان میکنم حدود 800 و خورده ای هزار تومان شنیده بودم!
-
-
این قیمتها روز 17/8 گرفته شده ، البته تلفنی ، شاید حضورا کمتر بشه خرید ، ولی جالبه که نورنگار و نیکون ولیعصر هردو یه قیمت دادن.
-
خب . با نورنگار و آهونگار درباره لنز Canon 70-300 صحبت كردم . قرار قيمت بدهند و بعد هم وارد كنند.
دوستاني كه متقاضي اين لنز هستند همين جا اعلام كنند كه حدودا بدونيم اعضاي فروم چند تا ميخوان.
بديهي است كه بنا بر اين هست كه با قيمت موجود در بازار تفاوت قابل توجه داشته باشه ( كنون بلوار 540،000 )
ضمنا آهونگار 70-300 DO داره. قيمت : 1،100،000 تومان
-
دوستان من دچار شک و تردید شدم ، به نظر شما اگه کسی نخواد اینقدر پول بده و کمتر هزینه کنه این 300-70 ED میتونه انتخاب خوبی باشه یا نه؟
کسی اطلاعاتی در مورد این لنز داره ؟
http://www.pbase.com/cameras/nikon/70-300_4-56d_ed_af
راستش یکمی زورم میاد 900 تومن بدم پول فقط یدونه لنز.، با خرید لنز فوق میتونم بقیه پولم رو بدم یه 105 ماکرو بگیرم ، با یدونه فلاش !!!
به نظر شما با خرید این لنز چی رو از دست میدم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
roovigital
به نظر شما با خرید این لنز چی رو از دست میدم.
F 2.8 رو !
تازه من اگه باشم اون 70-300 G رو میخرم که بتونم یه واید هم داشته باشم !
فکر نکنم 200 تومن اختلاف وجود داشته باشه در کیفیت خروجی این دو لنز . ؟
-
والا بستگی داره که شما از لنزهاتون چه چیزی میخواهید!
من شخصا تصمیم گرفتم هیچ چیز متوسطی نخرم!
میشه چیزی ارزان خرید... یا چیزی گران و خوب... همان چیزی که احتیاج دارید...(اگر هم احتیاج ندارید؟ خوب چیزی بخرید که احتیاج دارید!)
اگر شما سفری برید و عکسی بگیرید زیبا...(در هر سفر چند عکس ممکنه مشخصات ویژه ای داشته باشه) ولی دچار کمی خطای فوکوس باشد و لرزش دست؟ حداقل حداقل حداقل 100 هزارتومان ضرر کردید!(فقط خرج سفر رو حساب کردم.)
من پیشنهاد میکنم یا 70-300 سری جی نیکون رو بخرید.. که واقعا ارزان قیمت است..(حدود 90 هزارتومان)
یا اینکه صبر کنید و 70 -300 VR بخرید... ویا همون 80-200 نیکون 2.8....
چون اینجا فقط 2.8 نیست که از دست میدید! یکی از جذاب ترین تصویر ها رو از دست میدید....
70-200 و یا 80-200 2.8 لنز بی نظیریست... (حالا مدلهای مختلف کمی اختلاف کیفیت دارن) اما تصویری که از این لنزها برای عکاسی پرتره و کارهای اینچنینی در میاد... با عمق میدان کوتاه بسیار جذاب است.
70-300 Ed نیکون رو اصولا میشه لنزی فراموش شده به حساب آورد... و مدل لرزه گیر دار جایگزین اون شده.
-
سلام.
یک نیکون 200-70 پیدا کردم Vr هستش و قیمتش هم مناسبه. گفتم حالا که 200-18 پیدا نمیشه اینو بگیرم تا از دست نرفته. میتونه جایگزینی برای 200-18 بشه یا اینکه بعدا باید یک 18 هم گذاشت بغلش؟ چون الان یک لنز میتونم بگیرم گفتم نظر شمارو هم بپرسم که کدوم یکی رو پیشنهاد می کنید.
ممنون و ایام خوش
-
فكر نمي كنم رنج 70-18 رنجي باشه كه قابل صرف نظر كردن باشه و يا تعويض لنز در هر زماني كار راحتي باشه.
بهر حال بستگي به كاربردي داره كه مي خواهيد ازش استفاده كنيد و اينرا هم در نظر بگيريد كه لنزي كه رنج وسيعتر را مي پوشاند معمولا كيفيت تصوير افت ميكند