به نظر شما تو اين لنزها كدام بهتر است
تامرون 70-300 چطور
به نظر شما تو اين لنزها كدام بهتر است
تامرون 70-300 چطور
CANON EOS 40 D + Sigma 18-200 3.5-6.3 dc os +Canon 18-55 is
CANON EOS 300X + 18-70
من عکاسی حیات وحش میکنم با 70 300 سیگما آپو سوپر ماکرو کار کردم خیلی خوب بوده مشکلی نداشتم مخصوصا ماکروش که حرف نداره.
سلام
معروف است كه 300-90 يكي از بدترين لنزهايي است كه كنن تا به حال ساخته است :confused:
فرهاد حسيني
دقیقا!
و اگر بدترین لنز تاریخ کانن را هم بخواهید EF 22-55mm f/4-5.6 USM است!!!
اما...
اگر بدنبال یک لنز خوب برای تله با قیمت پایین و کیفیت بالا هستید بهترین گزینه در حال حاضر Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS است.قیمت اش هم حدود 300 هزار تومان است.کیفیت خوبی دارد و جدیدا چند شاتی با آن زدم و به نظرم لنز خوبی است.
هم واید مناسب دارد و هم تله کافی و هم لرزه گیر موثر....
http://www.the-digital-picture.com/R...ns-Review.aspx
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
آقاي قبادي هميشه به موقع مياد
و كامل و درست مشكلات رو حل مي كنه
بازم تشكر
CANON EOS 40 D + Sigma 18-200 3.5-6.3 dc os +Canon 18-55 is
CANON EOS 300X + 18-70
سلام
كاوه جان من هم مدتي به 250-55 فكر كرده ام ولي پشيمان شدم. به خصوص با خواندن اين توضيحات :
http://www.the-digital-picture.com/R...ns-Review.aspx
اين سايت مورد علاقه ي من در رابطه با لنزهاي Canon است و به شدت به ريويو هاش علاقمندم.
فرهاد حسيني
خوب فرهاد جان...
هرچقدر پول بدهیم آش می خوریم...
با 300 هزار تومان کدام لنزی را می شناسید که اینچنین مشخصاتی داشته باشد؟
اما این تست ها رو هم ببینید بد نیست.
http://www.photozone.de/Reviews/Cano...review?start=1
Vignetting بسیار خوب مخصوصا اف 8
CA معرکه
رزلوشن مطلوب و قابل قبول نسبت به تمامی همرده ها
لرزه گیر با 4 استاپ اثرگذاری...
فرهاد جان هنوز کانن لنزی با این مشخصات ( به غیر از این لنز ) وارد بازار نکرده.
ارازن ترین و با کیفیت ترین لنز کانن به نظرم در حال حاضر همین لنز است ( نسبت به لنز های زوم ارزان قیمت البته )
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
بله حق با شماست ولي شايد چون من عقيده دارم كه تله فوتو نان شب نيست كه مجبور به خريدش باشم و منتظر رسيدن بودجه به 200-70 هستم اساسا خريد تله ي ارزان قيمت رو درست نمي دونم.
فرهاد حسيني
خوب کاوه جان حق با شماست حرف حساب جواب نداره, با 300 هزار تومان بليت سفر به قزوين هم به آدم نمي دهند چه رسد به لنز تله. اما شايد عبارت لنز "کيفييت بالا" براي اين لنز اغراق باشد. ( ببخشيد من نمي دونم اغرiق رو چطوري مينويسن اگر اشتباست به خوبي خودتون ببخشيد.)
مهرداد
خوب درست است...
اما وقتی سیگما 17-70 با کیفیت شمرده می شود یقینا این هم با کیفیت است.
اما اگر منظور از کیفیت ، کیفیت ساخت باشد باید نمره متوسط به آن داد.
اگر منظور اپتیک باشد که باز هم نمره متوسط
اگر منظور امکانات است نمره خوب (بدلیل لرزه گیر موثر )
ولی بنده هم مثل فرهاد جان لنز تله را واجب نمی دانم ( شخصا ) و یک واید گران قیمت و با کیفیت واقعی را بسیار بسیار واجب تر می دانم.
لنز تله مورد علاقه بنده را هم که همه می دانند چیست. در برند کانن 100-400 و در برند نیکون 200-400 در برند سونی هم 300 م م و اگر روزی قصد خرید تله داشته باشم ترجیح می دهم یکی از این سه را داشته باشم.
اما لنز تله در محدود زیر 300 هزار تومان تنها انتخاب خوب و منطقی 55-250 است.
کاوه قبادیExposure.ir