دوست گرامی بنده هم همین لنز رو دارم و تو تمامی فواصل کانونی مشکل اعوجاج رو احساس نکردم. زیاد هم به آزمایشات سایتها توجه نکنید به عبارتی نتیجه و تست سایتها، حتی همین dxo mark، وحی منزل نیست.
تمامی لنزها، ایرادات و عیبهایی دارند که در شرایط آزمایشگاهی بیشتر خودشون رو نشون میدند. ممکنه لنز من هم به میزان کمی مثلا ca داشته باشه و بر فرض همین سایت هم بر روی همین مساله تاکید کرده باشه، اما مهم اینه که همین قدر که من تا حالا اثری از ca ندیدم و از کیفیت عکسهاش راضی هستم، برای من کافی هست.
سخنی با دوستان و عکاسان خبره
وقت دوستان نازنین در انجمن عکاسان ایران بخیر
دوستان پیشنهاد سازنده ای خدمت شمایی دارم که در کار عکاسی خبره هستید. با انجام اینکار میتونید منشا خیر و راهنمای خوبی برای تازه واردان و حتی افراد نیمه اماتور و گاه حرفه ای باشید.
همونطوری که میدونید بازار لنز دوربین ها از بازار شام هم تنوع بیشتری داره. هر لنز برای هر دوربین و به منظور کارهای ویژه ساخته شده.
بارها شده که خودم و اطرافیان با خرید لنزهایی که مناسب نبودن متضرر شدیم و با توجه به قیمت بالای لنز در ایران برای خانواده های متوسط این ضرر ها زیاد هم قابل جبران نیستند.
لذا از شما دوستان خواهش میکنم از تخصصتون استفاده کنید و لیست یا بخشی به این موضوع اختصاص بدید.
اینکه چه لنزهایی برای چه کارهایی مناسب هستند و ویژگی هر کدام چیست.
این موضوع که خدمتتون عرض کردم در سایت موجوده یعنی با کندو کاو در انجمن میشه تا اندازه ای این اطلاعات رو به دست اورد اما بسیار دشوار و با صرف زمان زیاد.
خوبه که این کار در یک بخش مستقل و بسته انجام بشه و با صرف وقت کمتر بشه به اطلاعات بیشتر دسترسی داشت.این موضوع در دراز مدت باعث کم شدن پرسش های کاربران به خاطر دسترسی ساده به اطلاعات خواهد شد.
در حقیقت بخشی که پیشنهاد میکنم به این صورت هست که یک تالار مخصوصبه خودش اختصاص میده و این تالار زیر مجموعه هایی داره مثل : لنزهای مخصوص پرتره-لنزهای مخصوص فیلمبرداری، لنزهای مخصوص عکسبرداری از فواصل دور و.... در هر بخش لنزهای مربوطه و کارایی و قیمت اونها مشخص میشه. این مساله میتونه یک مرجع خیلی خوب برای شناخت لنزها در وب فارسی باشه و این کار قبلا توسط هیچگس انجام نشده. با توجه به توان بالایی که در این انجمن با وجود افراد متخصص نهفته هست بسیار مناسب خواهد بود اگر این کار انجام بگیره.
بازم از شما دوستان ممنونم.
و به شخصه خواهش میکنم این کار رو انجام بدین. در این راه من هم در حد توان خودم در خدمت دوستان هستم.
با سپاس پیشین
س.ر
اینها که هست ازخیلی پیش ها:
مقایسه و مباحث عمومی لنزها
اگه سوال به خصوصی هم باقی باشه میتونید بپرسید.
دانشنامه هم که هست
مقالات هم که هست
... هم که هست!...
درود..
عزیزانی که هم با لنز 15-85 کانن کار کردن و هم با لنز 11-16 توکینا لطفا بفرمایند که اختلاف شارپنس این دو لنز در چه حدیه؟؟ آیا شارپنس بیشتر توکینا کاملا محسوس و واضحه و یااینکه چندان تفاوتی ندارن؟؟؟ و یا حتی برعکس؟؟ آیا ارزش داره با توجه به در اختیار داشتن لنز 15-85 و برای رسیدن به شارپنس بیشتر در عکاسی منظره اقدام به خرید لنز توکینا 11-16 کنم؟؟
با تشکر
مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی ...
"حامد "
تنها تفاوت شارپ بودن نیست اساسا این دو لنز با هم اختلاف فوکال دارند که واید بودن مزیت است
کیفیت بدنه بهتر و همچنین سریعتر است
اساسا از نظر شارپی این دو آنچنان قابل مقایسه نیستند چون کارکرد متفاوتی دارند و همپوشانی چندانی با هم ندارد ولی به هر شکل توکینا برنده است
اینکه میفرمائید واضح باید بگم اساسا فقط در 15mm میتوان این دو را مقایسه کرد که در این فوکال 15-85 برنده است ولی در دیگر فوکال های واید توکینا بهتر است ولی این بهتر بودن فضایی نیست
ویرایش توسط siosha : Thursday 16 October 2014 در ساعت 15:01
برای شارپ بودن در عکاسی طبیعت به لنزها تیلت شیفت و فکوس استکینگ هم نگاهی بیاندازید
سلام لطفا اگر کسی تجربه استفاده از لنزهای 35mm سیگما و کانن f1.4 رو داره بگه که آیا با توجه به تفاوت قیمتی که دارن کدوماش بهتره ؟
با سلام خدمت همه عزیزان ببخشید اگر سوالی که میپرسم تکراری هست یا ممکنه خیلی ها قبل تر پرسیده باشن اما واقعا به دلیل اینکه وقت کمی دارم دوباره پرسیدم
دوستان بنده مدل دوربینم 700dهست و مبتدی نیستم اما از اول با لنز 18-55 خوده دوربین عکاسی کردم اما قصد خرید لنز دارم اما واقعا دریای وسیعی است دنیای لنز ها
فعالیت اصلی بنده موسیقی است و در هنر دیگری مشغول هستم اما عاشق عکاسی های هنری (به علت فعالیت موسیقی) دوستان عزیز بنده می خواهم نزدیک به 1تومن هزینه کنم برای لنز اما مطمئنن اگر لنز خوبی با قیمت کمتر که مناسب من باشه رو پیدا کنم بهتره
در حسرت گرفتن یک عکس از یه فاصله با یه فوکوس خوب روی سوژه موندم کاری که این 55انجام نمیده
دوستان این لنز هارو من دیدم میشه شما عزیزان مقایسه ای کنید ومنو راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم
Canon EF-S 55-250mm F/4-5.6 IS II
Canon EF 70-300mm F/4-5.6 IS USM
sigma 70-300mm F/4-5.6 DG Macro - Canon Mount
Canon EF 75-300mm F/4-5.6 III
Canon EF-S 18-135mm F/3.5-5.6 IS stm
Canon EF-S 55-250mm F/4-5.6 IS STM
باز هم ممنون
درود
یک سوال از اساتید و دوستان محترم
با وجود اینکه لنزهای dx برای دوربین های کراپ ساخته شده اند
و لنزهای فول فرم در صورت بسته شدن روی کراپ قسمتی از نور ورودی رو به بیرون سنسور می تابانند
خارج از بحث فوکال در مورد خروجی و کیفیت عکس برای کسی که می خواهد 50بین م م اف 1.8 یا 35 م م اف 1.8 dx بگیرد با توجه به قیمت مشابه هر کدام و بستن روی دوربین 7200
کدام رو پیشنهاد میکنید در صورتی که قصد ارتقا بادی هم وجود ندارد
بیشتر بحثم روی خروجی است
که لنزهایی که برای کراپدارها ساخته میشود جدای از قیمت معقول در مورد مشابه که هردو لنز در یک بازه قیمتی وجود دارند خرید کدام معقول تر است
چند ریویو رو بررسی کردم نتیجه ای نگرفتم
با سپاس
با احترام فراوان مرتضی صادقیان
http://instagram.com/Morteza__sadeghian
http://instagram.com/man.sa_photography