ویرایش توسط Pooyan : Sunday 17 January 2010 در ساعت 16:48
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
درود بر دوستان.
هیچ سایتی با موضوع مقایسه 18-200 nikon و 18-200 canon پیذا نکردم.
همچنین Nikon 70-300mm f/4.5-5.6G ED IF AF-S VR و Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM
میدونم که چون این لنز ها بر بدنه های متفاوتی بسته میشه عملا قابل مقایسه درستی نیستند.
ولی اگر دوستان نظر شخصیشون را روی کیفیت خروجی مخصوصا شارپنس این لنزها بدهند ممنون میشوم.
با تشکر.
فرزام
مقایسه fast ''standard'' prime برای APS فرمت
1- سیگما Sigma 30mm f/1.4 EX DC HSM
2- نیکون Nikon 35mm f/1.8G AF-S DX Nikkor
من اولی را داشته ام و تا ورود نیکون35 این تنها انتخاب fast ''standard'' prime برای APS فرمت بود. البته سیگما
30mm f/1.4 یکی از با کیفیتهای سیگما است و نتایج اپتیکی آن روی D300 درخشان بود. شارپنس عالی حتی در بازترین دیافها، در ناحیه مرکزی تصویر و از لحاظ ca و Shading و Distortion کاملا راضی کننده بود.
حالا چند وقتی است که یک انتخاب ارزانتر با برند معتبرتر که ازلحاظ اپتیکی هم نتایج درخشانی بدست آورده در مقابل سیگما قد بر افراشته، تا اونجا که من مطالعه کردم از لحاظ شارپنس کمی از سیگما بهتر است ولی از باقی جهتها پابه پای هم جلو میرن.
میمونه چندتا نکته: کیفیت ساخت، که سیگما کاملا سره، و معمولا یکی از نکاتی که محصولات ارزان قیمت نیکون رو آزار میده ورود گرد و غبار داخل لنزه، مشکل آسیب پذیر بودن در مقابل ضربه رو هم بهش اضافه کنین.
نکته بعدی f/1.4 در مقابل f/1.8 که خودش میتونه به تنهایی برای بعضی فاکتور مهمی باشه .
در نهایت قیمت که مسلما نیکون رو مقبول تر میکنه.
به نظر من در انتخاب بین این دو لنز نوع استفاده شاید تعیین کننده باشه به این معنی که اگر یه لنز جون سخت برای استفاده در شرایط حرفه ایی میخواهید که اپتیک خوبی هم داشته باشه و برند براتون مهم نیست، سیگما. ولی اگه میخواین یه لنز پرایم فرمت DX با برند نیکون توی مجموعه تون داشته باشین که حداکثر کیفیت با حداقل قیمت رو هم زمان داشته باشه نیکون.
سلام
منبع بسیار خوب و قابل اعتماد در مورد لنزهای نیکون:
http://www.naturfotograf.com/lens_surv.html
سلام دوستان
میخواستم یه مقایسه بین دولنز :
lens Canon EF 28 - 135mm f3.5 - 5.6 IS USM
lens Canon EF-S 18-135mm f3.5-5.6 IS
هرچه مقایسه جامع تر باشه ممنون میشم ولی بیشتر کیفیت اوپتیکی و شارپنس برام مهمه.
یه توضیح هم در مورد تفاوت EF و EF-S بدین ممنون میشم.
شاد باشین دوستان
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
سلام
در مورد لنزهای Canon و Nikon چگونه میتوان مقایسه انجام داد؟
یه عکاسی که چندین برند رو کار میکرد میگفت تکنولوژی لنزهای نیکون نسبت به کانن بالاتر است و دارای ساختار بهتری است (مخصوصا در مدلهای جدید) همچنین میگفت که نیکون در ساخت عدسی مهارت بیشتری دارد آیا این گفته دلیل علمی دارد و اصولا چگونه میشه مقایسه کرد؟
كنون ماميا هاسلبلاد
FD master
سلام
من می خواستم ببینم توی لنزهای مختلف بین فواصل کانونیشون چه ابعادی از تصویر رو می تونیم ببینم
مثلا در لنزهای 18-105 و 18-200 در فاصله کانونی 18 چی می بینیم و در فاصله 200 و 105 چه ابعاد
نمی دونم منظورم رو تونستم برسونم یا نه !!!
فکر کنم این کمکتون کنه:
Focal length comparison tool, Tamron USA
عليرضا تارا