سلام
زمان ثبت تقریباً نیم ساعت پس از طول ماه
اگزیف:
نوع دوربین : Canon EOS 50D
نوع لنز : Sigma 50-500mm F4-6.3 DG
دیافراگم : F8
شاتر : 1/60 ثانیه
ایزو : 200
فوکال : 500
سلام
زمان ثبت تقریباً نیم ساعت پس از طول ماه
اگزیف:
نوع دوربین : Canon EOS 50D
نوع لنز : Sigma 50-500mm F4-6.3 DG
دیافراگم : F8
شاتر : 1/60 ثانیه
ایزو : 200
فوکال : 500
غلام حسین زارع -(Instagram + Telgeram)
سلام و خسته نباشید......خیلی وقت بود اینجا عکسای نجومی نذاشته بودم!!!!
با عکس ماهم شروع می کنم.......این ماه شب 9 هست که با تلسکوپ 8 اینچ(1200mm) گرفتم
ماه حالت پر نوری داشت
ممنون میشم نظراتونو بدونم
1/60s
این عکسو توی رصدگاهمون تو سعادت شهر گرفتم....................اصولا یکی از تنها راههای عکاسی آسمان شب با این لنزها عکاسی از گنبد های نوری هست که نتیجه کارش خیلی خوبه...................;)
exif عکس رو نمیدونم چه جوری بیارم لطف کنید برنامشو بگید که اونو هم بذارم ولی سرعتش 50ثانیه بود با f.4 و ایزو 1600
سلام دوستان . من هم یک نمونه عکس مشابه این کار انجام دادم. عکس مربوط به 2 روز قبل است. دوربین هم canon sx20 is هست. اینطوری میشه یک مقایسه بین SLR و SLR Like انجام داد.
با اجازه اساتید:
Canon SX20 Is, و پلاریزه تقلبی UV / Tripod FT-330G/ VANGUARD/
با سلام
ماه کامل
با لنز 18-200
«موفقيت» بدستآوردن چيزی است که دوست داری و «خوشبختی» دوست داشتن چيزی است که بدستآوردهای.
محمد حسین حاجی شاه کرم
سلام به دوستان بزرگوار
کراپ %100 بدون ادیت
دوربین: Canon 10D
لنز: Sigma 100-300 F/4 + Sigma 1.4x
ایزو: 400
شاتر: 250/1
دیافراگم: 8
سلام.....عکس زیبایی از ماه هست ولی احساس می کنم اون وضوحی رو که باید داشته باشه رو نداره که البته معمولا این اتفاق وقتی با لنز و یا گاهی با تلسکوپ گرفته می شه میوفته............رنگ ماههایی که ما میبینیم معمولا به رنگ سفید ( برفی) و یا کرم رنگ( مایل به زرد) هستند...........اگه یک چیزی بین این دو باشه خیلی به عکس کمک می کنه..........من خودم زمان عکس گیری از ماه عکسم رو با وایت بلانسهای مختلف امتحان می کنم تا بهترین رنگ در بیاد..........در ضمن نظر شخصی من در عکاسی نجومی اینه که اگه عکسی ادیت نشه و به نمایش گذاشته بشه اون تاثیر کافی رو نداره!!!!!
Canon SX20 Is, و پلاریزه تقلبی UV / Tripod FT-330G/ VANGUARD/