Bazangan (2).jpg
Bazangan (3).jpg
سلام ... خوشحال میشوم نظرتون رو درباره این عکس ها بدونم!
دریاجه بزنگان... 89/3/24
دوربین a300 لنز سونی 18-70
دافراگم 3.5
ایزو 3200
شاتر حدود 50 ثانیه
Bazangan (2).jpg
Bazangan (3).jpg
سلام ... خوشحال میشوم نظرتون رو درباره این عکس ها بدونم!
دریاجه بزنگان... 89/3/24
دوربین a300 لنز سونی 18-70
دافراگم 3.5
ایزو 3200
شاتر حدود 50 ثانیه
من این عکس را ممکن است قبلا" گذاشته باشم ( شاید هم در فروم همسایه بوده) بحر حال جهت دوستان جدید که ممکن است علاقه داشته باشند دوباره میگذارم چون مرور کل صفحات این تاپیک دشوار است و خودم هم نتوانستم آنرا بیابم
در مقایسه با عکس دوست گرامی نیما با تلسکوپ دابسونی از زحل .
عکس سیاره با دوربین روی دست ( کانن 40 دی - لنز 55-18 - و از پشت چشمی گرفته شده ) و فقط کمی اقمار مشتری پر نور تر شده تا دیده شود و کراپ هم شده و اندازه قطر سیاره در چشمی کمتر از این دیده میشود .
با چشمی مرغوبتر بزرگنمایی و شارپنس بهتری هم بدست میآید.
لنز سیگما 500-150 و ( چشمی 6.3 میلیمتر پلوسل -)
-------------
ویرایش توسط majid-ms : Thursday 17 June 2010 در ساعت 00:37
مجید اسماعیلی
Canon EOS 40D / EF-s 15-85 IS USM / EF-S 18-55 IS / EF-S 55-250 IS/ Speedlite 430EX II / LowPro 200AW
سلام
اون در واقع لرز نیست... تو شاتر طولانی ( در اینجا 50 ثانیه ) ستاره ها رد حرکت خود را بجا میگذارند، و اینو نمیشه کاریش کرد مگه موتور ردیاب ( خدا تومن پول!!!:biggrin:) داشته باشیم...
مثل این عکس:
Bazangan (4).jpg
دوباره دریاچه بزنگان (نمای اونورش!!!)
شاتر حدود 20 دقیقه
در مورد درخت بله.. بنظر حق با شماست ... البته فکر کنم باید یه مقدار کم نور تر هم بود تا زیاد بک گراندشو خراب نکنه...!
متشکر از راهنماییتون...
سلام عرض خسته نباشید به همه دوستان و اساتید..............یه سوال داشتم کسی عکسی از مک نات گرفته؟!!! آخه فکر کنم اینجا بود که با m34 یکی عکسشو گرفته بود........کسی نمی دونه الان قدرش چه قدره؟!!!!
.
.
.
.
این هم یه عکس که حدودا پارسال گرفته بودم ولی خوب ادیتشش با فوتوشاپ بود، حالا با لایت روم ادیتش کردم، خوشحال میشم نظر اساتید رو بدونم
f4.5
46s
iso1600
focal lenght:18mm
با کمی کراپ
سلام آقا نیما
اون عکس هایی که از بزنگان گذاشتم رو وقتی گرفتم که برای شکار مک نات رفته بودیم... اون موقع قدرش 4 بود الان باید پر نور تر هم شده باشه.... تا اخر ژوين هم بیشتر میشه و بعد افول میکنه!!!
علت اینکه نتونستم از عکس بگیرم ، بخاطر اینه که افق دید ما بسته بود ( چند تا تپه تو 200 متری حدودا) دور تا دور دریاچه گرگ ها زوزه میکشیدن و ما که رفته بودیم بالای ساختمون محیط بانی، جرات پایین امدنو نداشتیم!!!
درخت ادیت شده نیست! با نور چراغ قوه اینجوریش کردم!
سلام
فکر میکنم روند کیفی عکسهایی که در این تاپیک قرار داده می شوند روند نزولی نسبت به قبل داشته است.
عکسهای بعضی از دوستان فاقد حداقلهای لازم است!
اگر قرار به ثبت ستاره ها به صورت نقطه ای است باید شرایط را به گونه ای در نظر گرفت که حرکت ستاره ها ثبت نشود.
بعضی از عکسها فکوس نیستند.
روی بسیاری از عکسها حداقل ادیت لازم مثل نویز گیری که برای این نوع عکاسی بسیار لازم است هم اعمال نشده است.