یه عکس دیگه آپلود میکنم............اینو قبلا تو ماراتن صوفی گرفتم.....یکم کار نویز داره دیگه به بزرگی خودتون ببخشید
ایزو:1600
مدت زمان:70 ثانیه
f3.5
F=18mm
یه عکس دیگه آپلود میکنم............اینو قبلا تو ماراتن صوفی گرفتم.....یکم کار نویز داره دیگه به بزرگی خودتون ببخشید
ایزو:1600
مدت زمان:70 ثانیه
f3.5
F=18mm
با سلام دوستان
من این عکس را دیشب گرفتم
و در فوکوس کردن روی ستاره ها مشکل دارم از داخل ویززور هیچی پیدا نیست
البته اول فکر می کردم از نور شهر برای همین به یک جای بسیار کم نور رفتم اما
با اینکه ایندفعه چند تا ستاره پیدا بود اما نمی شد فوکوس کرد
البته اینم بگم که به صورت دستی فوکوس کردم
ویرایش توسط Haji Shahkaram : Saturday 5 June 2010 در ساعت 12:38
«موفقيت» بدستآوردن چيزی است که دوست داری و «خوشبختی» دوست داشتن چيزی است که بدستآوردهای.
محمد حسین حاجی شاه کرم
دو هفته دیگه قراره با چند نفر بریم رسد. می خواستم بدونم برای عکاسی نجومی چه چیز هایی نیازه؟
من خودم 18-105 دارم اما خوب می دونم مناسب نیست و دو گزینه 18-200 و 16-85 دارم که بتونم قرض کنم.
کدومو بگیرم؟
دکلانشور همون ریموت سیم داره؟ مدل اصلی نیکون و مدل های third party ارزونش چقدر میشه؟
رابط دوربین به تلسکوپ از کجا و به چه قیمتی میشه پیدا کرد؟ چون برای همیشه نیاز ندارم کسی هست بتونه قرض بده؟
دیگه به غیر از این ها چیز دیگه ای نیازه؟
عليرضا تارا
دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید
سپاس و درود
«موفقيت» بدستآوردن چيزی است که دوست داری و «خوشبختی» دوست داشتن چيزی است که بدستآوردهای.
محمد حسین حاجی شاه کرم
دکلانشور بسیار مهم تر از لنز هست. لنزتان لنز خیلی بدی نیست! البته شاید 16-85 به دلیل واید کمی بیشتر به درد بخور تر باشد و شاید هم 18-200 به دلیل رنج تله بیشتر، کارا تر باشد. نوع عکاسی شما تعیین کننده است. رابط دوربین و تلسکوپ را می توانید از فروشگاه آسمان شب تهیه کنید. فکر کنم 35 هزار تومن باشد. امانت گرفتن آن شاید کمی سخت باشد، چون معمولا عکاسان نجومی از کنن استفاده می کنن! :biggrin:دو هفته دیگه قراره با چند نفر بریم رسد. می خواستم بدونم برای عکاسی نجومی چه چیز هایی نیازه؟
من خودم 18-105 دارم اما خوب می دونم مناسب نیست و دو گزینه 18-200 و 16-85 دارم که بتونم قرض کنم.
کدومو بگیرم؟
دکلانشور همون ریموت سیم داره؟ مدل اصلی نیکون و مدل های third party ارزونش چقدر میشه؟
رابط دوربین به تلسکوپ از کجا و به چه قیمتی میشه پیدا کرد؟ چون برای همیشه نیاز ندارم کسی هست بتونه قرض بده؟
دیگه به غیر از این ها چیز دیگه ای نیازه؟
یک زمان سنج حتما دم دست داشته باشین. من خودم از موبایل استفاده می کنم. اگر سیمبیان ورژن 3 هستید، از نرم افزار Parking Buddy و اگر ورژن 5 هستید، از نرم افزار Offscreen Egg Timer و اگر iphone یا ipod touch استفاده می کنین، Egg Timer رو پیشنهاد می کنم. برای سیستم عامل های دیگر هم نرم افزار هایی یافت می شود. این مسئله رو جدی بگیرین. حتی اگر دکلانشور تایمر دار باشد، باید بدانید که چه زمانی نوردهی به پایان رسیده است.
پارچه ای چیزی به دور دوربین بپیچین. شب های رصدی احتمال ضرب دیدن دوربین خیلی بیشتر از روزهای عادی هست!
از موارد خیلی مهم که یادتان نرود یک سه پایه و یک کیسه که با شن و سنگ پر و از سه پایه آویزون کنید... بهترین راه حل برای داشتن یک مقر بسیار محکم!
لباس گرم :| اگر احساس سرما بکنین، دیگه عکاسی بی معنی میشه!
پ.ن : رصد درست است نه رسد ;)
ویرایش توسط AslanAslan : Saturday 5 June 2010 در ساعت 15:46
اصلان نورقاسمی
پست های حوالی 1111 این تاپیک رو مطالعه کنین!با سلام دوستان
من این عکس را دیشب گرفتم
و در فوکوس کردن روی ستاره ها مشکل دارم از داخل ویززور هیچی پیدا نیست
البته اول فکر می کردم از نور شهر برای همین به یک جای بسیار کم نور رفتم اما
با اینکه ایندفعه چند تا ستاره پیدا بود اما نمی شد فوکوس کرد
البته اینم بگم که به صورت دستی فوکوس کردم
عکس تکراری :|
کد:http://www.akkasee.com/forum/showpost.php?p=129608&postcount=1123
ویرایش توسط AslanAslan : Saturday 5 June 2010 در ساعت 14:49
اصلان نورقاسمی
با سلام
دوستان این هم یک عکس از قلب العقرب
محمد حسین حاجی شاه کرم
سلام، در مورد قسمت پايين سمت چپ توضيح مي فرماييد ظاهرا يك سياهچاله در آن قسمت ديده مي شود.:)ا سلام
دوستان این هم یک عکس از قلب العقرب
برای گرفتن سوژه در مرکز مجبور شدم این سیاهچاله زمینی را هم در کادر جا بدم.
دیگه از یک آماتور بیشتر از این انتظار نمیره;)
محمد حسین حاجی شاه کرم
با سلام و درود
پس از راهنمایی دوستان این هم ادیت شده عکس پست شماره 1312
محمد حسین حاجی شاه کرم