شرمنده از دوستان. من تجهیزات عکاسی ندارم و این عکسو با H20 گرفتم اونم بدونه سه پایه.
FL 63mm
F 4.4
1/200
iso-80
EV -2
سلام. سال نو همه مبارک.از اساتید یک سوال دارم. من در چند عکسی که از ستاره ها دیدم به دلیل چرخش زمین کاملا گرد و دایره مانندثبت شده اند. آن هم با لنز 18-55
یک سوالی که برام پیش اومده اینکه آیا از ستاره یا نقطه خاصی عکاسی می کنند یا در هر جا به این شکل ثبت میشه.منظورم اینکه آیا مرکز کارشونو ستاره ی خاصی قرار می دهند. چون من تا بحال فقط تونستم حرکتشونو ثبت کنم اونم فقط بصورت خط.اما مانند دایره تاحالا نتونستم.
ممنون اگر راهنمایی کنید.
سلام دوست عزیز
من که تا به حال تجربه عکاسی نجومی نداشته ام ولی با اطلاعات نجومی که دارم راهنمایی تون می کنم!
بله انها ستاره قطبی را نشانه روی می کنند چون تقریبا در اسمان ثابت بوده و از نظر ناظر زمینی به دلیل یک راستا بودن محور چرخش زمین با این ستاره! در عکاسی های با زمان بالا اینطور به نظر می رسد که دیگر ستارگان به دور این ستاره در گردش هستند!
برای پیدا کردن ستاره قطبی هم این لینک را مطالعه کنید!
Canon 500D + 18-55 + 55-250
سلام
عکس جالبی است تا حالا عکس با شاتر 15 ثانیه از این دوربین ندیده بودم. دیاف در بازترین حالت بوده و ایزو هم روی 200 بوده که باعث شده حداکثر نوردهی ممکن صورت بگیره. البته افزایش ایزو بیش از این کار رو خراب می کنه کما اینکه همین الان هم نویز در تصویر دیده می شود و متاسفانه اجتناب ناپذیر است (فکر می کنم همه چیز رو مناسب انتخاب کردی). اگر کادر کمی از پایین تر شروع می شد و زمین بیشتر دیده می شد و درخت در سمت چپ هم کامل می شد به نظر من زیباتر می شد. ادیت هم می تونست به عکس کمک کنه ولی به علت نویز عکس، کمی کار سخت می شه. کاهش نویز هم می تونه از تعداد ستاره های ثبت شده کم کنه چون معمولا کاهش نویز همراه با کاهش جزئیات است.
موفق باشید.
محمد علی فرجیان Canon SX20 IS
از قضاوت کردن دست بکش تا آرامش را تجربه کنی
سلام
بله حق با شماست مجبور بودم ایزو رو ببرم بالا ( به خاطر روشن تر شدن ستاره ها)
ادیت هم شده ( رنگ آبی دلپذیر آسمان ) .... ولی خوب بیشتر از این دیگه کار رو خراب می کرد
اینکه که گفتین کادر پایینتر انتخاب بشه ..... چشم اینم به خاطر گل روی شما ( نمی خواستم دو تا عکس بذارم که تاپیک شلوغ بشه)