9 عکس 60 ثانیه گرفتم و باهم استک کردم. یک روش برای کاهش نویز های رندوم هستش. چون این نویزها تصادفی به وجود میان پس با ترکیب چند عکس باهم این نویزها محو میشن.
دکتر روشن یک مقاله در همین مورد توی سایت عکاسی دارن.
این عکس رو با فتوشاپ استک کردم. ولی معمولا از یه نرم افزار به اسم deep sky stacker یا همون DSS استفاده میشه.
eq5 هم اسم یک مدل از مقرهای موتور دار هست که برای دنبال کردن آسمان در نوردهی های طولانی استفاده میشه.
D810 -- 24-120 -- Tamron 15-30 -- Tamron 150-600 -- 20 f/2.8 -- 70-300 VR -- 35 f/1.8 -- Tamron 19-35علیرضا اخلاقی
سلام
در عکاسی که دیشب داشتم سوالی برایم پیش آمد که با اجازه میپرسم.
برای پیدا کردن ستاره قطبی به مشکل بر خوردم. خواستم از یکی از تصاویر همین فروم که برای این کار قرار داده شده بود استفاده کنم اما به نتیجه نرسیدم. به وسیله همان تصویر اطلاعاتی بدست آوردم که در عکسی که گرفتم نشان میدهم.
uploadfromtaptalk1434061844774.jpguploadfromtaptalk1434061861516.jpg
اگر درست متوجه شده باشم در سمت راست ذات الکرسی و در سمت چپ دب اکبر قرار دارد.
اما هرچه سعی کردم نتوانستم دب اصغر و به تبع آن ستاره قطبی را پیدا کنم.
اگر امکان دارد محل این دو مورد را مشخص کنید. ضمنا بهترین راه پیدا کردن ستاره قطبی چیست؟
با تشکر
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
درود
ستاره قطبی و صورت فلکی دب اصغر دقیقا در مرکز تصویر شما قرار داره!
010.jpg
ستاره قطبی یکی از ستارگان موجود در صورت فلکی دب اصغر هست که در بین دو صورت فلکی دب اکبر و ذات الکرسی قرار گرفته
برای پیدا کردن ستاره قطبی هم یکی از روشهای ساده و کابردی این هست که 5 برابر فاصله بین دو ستاره پایینی دب اکبر را که با علامت x مشخص شده در امتداد همین دو ستاره به سمت داخل صورت فلکی ادامه دهید (مطابق تصویر زیر). برای راحت تر شده کار می توانید یکی از دستانتان را بصورت کشید در برابر صورت قرار دهید و به اندازه یک وجب در امتداد دو ستاره به طرف داخل صورت فلکی دست را نگه دارید، بطوری که ستاره انتهایی دب اکبر در یک سر انگشت شما و قرار گیرد، در نقطه مقابل دست شما ستاره ای که در مقابل انگشتتان قرار خواهد گرفت ستاره قطبی خواهد بود.اگر امکان دارد محل این دو مورد را مشخص کنید. ضمنا بهترین راه پیدا کردن ستاره قطبی چیست؟
با تشکر
uploadfromtaptalk1434061844774.jpg
تصاویر زیر هم می توانند کمکتان کنند
hand degrees.jpg
اگر سوالی داشتید در خدمتم
ارادتمند
درود،
milkyway2.jpg