سلام ...
جناب مبین علی رنگ ستارهاتون بسیار خوب ثبت شده اند ، در اینگونه عکسها بیشتر ستاره ها سفید رنگ هستند اما در عکس شما چنین نیست ... این به خاطر ویژگی های 5dII هست یا از تکنیک خاصی استفاده می کنید ؟
سلام ...
جناب مبین علی رنگ ستارهاتون بسیار خوب ثبت شده اند ، در اینگونه عکسها بیشتر ستاره ها سفید رنگ هستند اما در عکس شما چنین نیست ... این به خاطر ویژگی های 5dII هست یا از تکنیک خاصی استفاده می کنید ؟
ویرایش توسط mh.noori : Saturday 1 October 2011 در ساعت 18:27
سلام.ممنون لطف دارید.
خیر سه پایه معمولی بوده.عکس کراپ شده و rotate شده از یک پانوراما متشکل از 3 شات است که به دلیل اعوجاج در 17مم و همچنین زاویه عکس مجبور به انجام آنها شدم.اساتیدی که در این زمینه فعالیت دارند مطمئنا میتوانند هم در مرحله عکاسی و هم در مرحله ادیت قسمت های بیشتری از کهکشان را نمایان سازند.
موفق باشید
6D | Canon 35 f2 IS | Canon 70-200 f2.8 IS II | Canon 100 f2.8 macro
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام.
یک علت فوکال لنت واید است(در اینجا 17مم فول فریم) و علت دیگر اینکه عکس را در سایز اصلی مشاهده نمی کنید.به عبارتی حرکت دارند اما در این سایز مشخص نیست.در کراپ100% هم دقت میکردم ستاره ها تقریبا حرکتی نداشته اند و در گوشه ها حرکتشان کمی مشخص است.یک علت هم فکر میکنم(؟) نزدیک بودن به ستاره قطبی باشد که طبعا گردش ستاره ها کمتر است(اساتید راهنمایی کنند).ميتونم بپرسم با چه ترفندي ستاره ها در مدت زمان 30 ثانيه و بدون موتور نقطه اي باقي موندن؟
اگه راجع به كل كار بيشتر توضيح بديد ممنون ميشم
نمیتوان گفت چند ثانیه.چون این مقدار بستگی به فوکال لنت دارد و هر چه واید بیشتری داشته باشیم حرکت ستاره ها کمتر مشخص میشود.فکر میکنم در این عکس تا 40 ثانیه هم میتوانستم نوردهی کنم.کلا ستاره ها تا 30 ثانیه بصورت نقطه هستند، حال اگر بخواهید که بصورت دنباله ای بیفتند باید از زمانی بیش از 30 ثانیه استفاده کنید
موفق باشید
ویرایش توسط Soheil Qoddusi : Sunday 2 October 2011 در ساعت 08:48
6D | Canon 35 f2 IS | Canon 70-200 f2.8 IS II | Canon 100 f2.8 macro
به فاصله کانونی نیز بستگی دارد.کلا ستاره ها تا 30 ثانیه بصورت نقطه هستند،
در ۳۰ ثانیه هم اگر به بزرگنمایی زیاد عکس نگاه کنید، حرکت را میبینید. در لنزهای واید این حرکت، کمتر واضح خواهد بود و می توان از زمان های بیشتر از ۳۰ ثانیه هم استفاده کرد.
تفاوت رنگ ستاره ها بخاطر تفاوت طول موج نورشان است. هر ستاره البته خود طول موجهای مختلف دارد که بیشترین مقدار نورش در طول موج خاصی است که باعث رنگ خاص نور میگردد.از تکنیک خاصی استفاده نشده است.رنگ ستاره ها برای خودم هم جالب بود.
اگر می خواهید تفاوت رنگ واضح باشد، وایت بالانس را باید به دقت تنظیم کنید. و اگر میخواهید تفاوت رنگ واضح نباشد، اشباع رنگ را کاهش دهید و نیز تراز سفیدی را تغییر دهید.