بله فرق مي كند زماني كه شما هم يك شات مشابه بگيريد متوجه تفاوت بزرگ آن خواهيد شد.عذرخواهی می کنم اما فرض بر اینکه عکس شما مونتاژ باشد آیا در نتیجه فرقی میکند؟فریمی که میبینم یک عکس با کادری نامتناسب است و جذابیتی ندارد.
بله فرق مي كند زماني كه شما هم يك شات مشابه بگيريد متوجه تفاوت بزرگ آن خواهيد شد.عذرخواهی می کنم اما فرض بر اینکه عکس شما مونتاژ باشد آیا در نتیجه فرقی میکند؟فریمی که میبینم یک عکس با کادری نامتناسب است و جذابیتی ندارد.
کاش اجازه میدادید خودشان پاسخ بدهند.این هم تقدیم شما:یاد گرفتیم
چه فرقی کرد؟
5D mark1#24-105 f4 L IS
سلام
مورد اول اینکه عکس روی دست و با لنز 70-200 اف4 ای اس گرفته شده است . بنابراین جایی برای کراپ بیشتر نداشت.
مورد بعدی کادر هست که در عکاسی از ماه بیشتر صلیقه ای انتخاب میشود (فکر میکنم!) و بنده ماه را در اسمان دوست دارم یک جایی آن بالا ...!شاید بعد ها نظرم عوض شد ولی فعلا اینگونه میپسندم .
اما در مورد مونتاژ و غیر مونتاژ باید عرض کنم که از یک نظر حق با شماست !! برای بیننده عادی که سر رشته ای از عکاسی ندارد و فقط نتیجه را میبیند عکس مونتاژ میتواند جذاب و زیبا باشد و این عکس بنده هم عکسی معمولی جلوه کند .
ولی از منظر دیگر عکسهای مونتاژ اینچنینی که ایجادش بسیار راحت و بی دردسر هست برای عکاسان و دوستداران عکاسی که نگاه فنی و تکنیکی به موضوع دارند جذابیتی ندارد !
این عکس را باید با دشواری ثبت اش و دیدی که وجود داشته است و... سنجید نه اینکه با عکس مونتاژ مقیسه اش کرد .
مثال فرش دست باف با طرح ساده و دردسر های نگهداری و گرانی اش هست در مقابل طرحهای رنگارنگ و زیبایی و ... فرش ماشینی !
ممنون
پ.ن
نگفته ام همه فرشهای دست باف ساده اند و زیبایی ندارند هرچند سادگی نیز زیباست.
شما هم بهتر است عنوان کنید عکس ارسالی تان مونتاژ است
ویرایش توسط M. Beyrami : Thursday 3 November 2011 در ساعت 01:14 دلیل: پاسخ
مسعود بیرامی
Jhowan photography
آقای بیرامی پایین عکس شما باید نوشته شود "فایل خام موجود است" تا همگان متوجه شوند عکس شما مونتاژ نیست.
اینکه شما خواسته اید راه مشکل را برای عکستان انتخاب کنید به خودتان مربوط است اما چیزی به ارزش عکس اضافه نمی کند.
مثال بی ربطی بود.طرح های فرش دستبافت ساده است؟!!فرش ماشینی در مقابل فرش دستبافت زیباست؟!شما فرش دستبافت 80-90 رجی را با این موکت ها یکی میکنید؟!مثال فرش دست باف با طرح ساده و دردسر های نگهداری و گرانی اش هست در مقابل طرحهای رنگارنگ و زیبایی و ... فرش ماشینی !
5D mark1#24-105 f4 L IS
كسي كه اين ثبت زيبا را انجام مي دهد مطمئنا تفاوت آن را مي داند.چه فرقی کرد؟
يكي از مهمترين جنبه هاي عكاسي لااقل براي بنده لذت بردن از عكسهايي است كه ميگيرم نه انجام امور گرافيكي بعد از عكاسي كه چه بسا از آن فراري هستم، البته كه كار گرافيكي در جاي خود بسيار لازم و زيباست ولي به نظر شما مونتاژ با ثبت تفاوتي ندارد؟ خوب پس چرا بايد عكاسي كنيم اينهمه عكس در اينرنت كه از عكسهاي ما خيلي هم زيباتر هستند همان را مونتاژ كنيم!
سلام دوستان
من خیلی تلاش کردم تا یه همچین تصویری با این رنگ از آسمان شب بندازم ،اما متاسفانه نتیجه ای رو دربر نداشت
مثلا در این تصویر که یکی از دوستانمون زحمتش رو کشیدن راه شیری بخوبی نمایان شده
من هم عکسی رو دقیقا با همین مشخصات این تصویر انداختم که تنها مدل دوربین فرق میکنه که مال من 60d هست
اما موفق به ثبت راه شیری نشدم
هرچقدر هم که با نرم افزار تلاش کردم تا راه شیری رو نمایان کنم جز اندکی موفق نبودم
نظر شما چیه ؟
چه عواملی میتونه باعث ثبت بهتر راه شیری بشه؟
آیا فیلتر مادون قرمزی که در دوربینها وجود داره باعث این موضوع میشه؟
من تازه این کار رو شروع کردم و از دوستان میخوام که مثل همیشه به تازه کارا کمک کنن
ممنون
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
محمدهادی نوری
محمدهادی نوری