sony DH1
sony DH1
ویرایش توسط Kaveh Ghobadi : Monday 21 April 2008 در ساعت 18:32
آسمان زرین شهر اصفهان
f/2.8
s 30
Manua
ISO200
خوشحال می شوم اگز دوستان اشکالات این عکس رو بیان کنند.
عکس خوبی شده....اما در پروسس عکس کمی زیاده روی شده....به هرحال اگر این عکس رو در حالت سیاه و سفید قرار دهید بهتر خواهد شد..
مسعود قدیری
جناب قدیری از دیدن عکسهای زیبایتان کلی لذت بردم راستش ما که دوربینهای آنچنانی نداریم ضمن اینکه گهگاه از داشتن آسمانی صاف نیز محرومیم (شمال ایران) بنابرابن لذت عکاسی از چنین مناظری نصیبمان نمی شود اما آسمان ابری هم حکایت خاص خود را دارد همین چند شب پیش ماه و آسمان ابری ترکیب قشنگی داشتند (حداقل از نظر من) حیف که سه پایه نداشتم و مجبور شدم روی دست عکاسی کنم:
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
افشین جان عکسهای شما بسیار زیبا بود...من که لذت بردم بخصوص از عکس اول.....
ما هم در تهران چنین آسمانی نداریم و مجبوریم به همراه دوستانی مثل جناب بهتاش به اطراف سفر کنیم.......
ویرایش توسط Ghadiri : Tuesday 5 December 2006 در ساعت 22:28
مسعود قدیری
سلام دوستان لطفا در مورد این عکس هم نظر بدبد
آقاي ساسانيان
تا اونجايي كه يادمه شما تو يزد هم بوديد اونجا كه بهترين آسمونو داره ( ديوانه كنند زيباست)
شما باید از سرعت های بالاتر شار برای عکاسی از ماه استفاده کنید....سلام دوستان لطفا در مورد این عکس هم نظر بدبد
در ابتدای این تاپیک صحبتهای مفیدی جهت عکاسی از ماه صورت گرفته است.......مطالعه بفرمایید.
مسعود قدیری
جناب بابک خان کاملا صحیح می فرمایید با توجه به شرایطی که دارم گاه در شمال ایران (آستارا) و گاه در کویر ایران(یزد) هستمنوشته اصلی توسط babakdin543
موفق و پیروز باشید
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5