کامیار
www.kampixel.com
CANON 40D-CANON 70-200 f4 L IS USM-SIGMA 17-70 --FLASH SIGMA DG 500 SUPER-LowePro Off Trail2-TRIPOD SLIK PRO 400DX-PANASONIC GS500
به نظر من زیبایی ماه به lots of details اش هست. برای همین سعی می کنم در عکس های ماه همیشه تا جایی که میشه sharpness و contrast رو بالا ببرم. حتی ه قیمت افزایش noise.
(ببخشید من زیاد اصطلاحات اینگیلیش به کار میبرم. اما taste یا مزه بعضی از عبارات رو در هر زبانی نمیشه القاء کرد)
سلام میبخشید من هم شخصا به عکاسی از ماه و ستارگان علاقه دارم ولی آماتور هستم این عکس رو گرفتم
http://www.gahnevesht.com/images/index.php
اگه محبت کنید ببینید ممنون میشم
ولی نقش ماه نیفتاده
به نظر شما مشکل در کجاست؟
میبخشید لینک رو اشتباه فرستادم
اینجا ببینید http://www.gahnevesht.com/images/uploads/1163038625.jpg
من خیلی تجربه و سواد زیادی ندارم. اما فکر کنم موارد زیر حداقل اطلاعات لازم برای عکاسی از ماه هستند.
برای عکاسی از ماه به طوری که جزئیات به طور قابل قبولی ثبت بشه یا از Spot Metering استفاده کنید، با اینکه از این سرعت ها استفاده کنید: (ISO 100)
ماه کامل: F8 - 1/500s
ماه با 4/3 روشنایی: F8 - 1/250
ماه با 2/1 روشنایی:F8 - 1/125
ماه به روشنایی کمتر از 2/1: F8 - 1/90s
البته این اعداد تجربی هستند.F8 هم به این خاطر که معمولا لنزه در این f-stop شارپتر هستند. اگر لنز شما در f-stop دیگری به حداکثر شارپنس خود می رسد، از آن دیافراگم و عدد متناسب شاتر استفاده کنید. Post Processing خوب هم خیلی تاثیر دارد.
جناب آقاجاني نكات لازم را قيد كردند اما نكته مهم اينه كه در دوربينهاي كانن كه نويز كمتري دارند ميشه ISO رو تا 200 هم افزايش داد عكس زير رو با حساسيت 320 گرفتم كه سرعت شاتر بالاتري داشته باشم و بالطبع جزييات بيشتر .
البته شما ذكر نكرديد كه اين عكس رو در چه رنجي گرفته ايد براي نقوش ماه فاصله كانوني بالاي 100 ميليمتر كمك كننده است.
ولي چند نكته مهم تجربي براي شكار ماه : استفاده از يك سه پايه محكم خيلي كمك ميكنه (مخصوصا براي فواصل كانوني بالاي 300 ميليمتر) و استفاده از ريموت كنترل و يا اگر هم نداريد از self timer دوربينتون استفاده كنيد كه تا حد ممكن جلوي لرزش رو بگيريد .
ماه امشب
400 mm
ISO 320
F/10
1/500 S
سعید نقشبندی
آقا سعید شما منظورتون اینه که هرچه حساسیت بیشتر باشه، جزئیات بیشتری ثبت میشه؟
آقای صفری زاده مشکل عکس شما اوراکسپوز شدن ماهه . کادر خوبی داره، ولی فکر کنم اگه سرعت رو بالاتر ببرین (برای عدم اوراکسپوز )...دیگه اون ابرها رو که فضای خوبی ایجاد کرده از بین میره . (مگر اینکه ابرها به ماه خیلی نزدیک باشن )
پیام اکبری
my Photos
با اجازه آقا سعید...
جناب آقاجانی هرچه سرعت شاتر بالاتر باشه...جزییات بیشتری ثبت میشه .
پیام اکبری
my Photos