احسان من عکسهای تو رو نمیتونم ببینم.
اما این هم یک عکس دیگه......20 فریم 180 ثانیه....50 م م ...دیاف5.6....وکمی فتوشاپ.....
احسان من عکسهای تو رو نمیتونم ببینم.
اما این هم یک عکس دیگه......20 فریم 180 ثانیه....50 م م ...دیاف5.6....وکمی فتوشاپ.....
ویرایش توسط Ghadiri : Saturday 7 April 2007 در ساعت 14:29
مسعود قدیری
آقای احسان عکس اولتون خیل زیباست و ترکیب خیلی جالبیه.
آریو مینوسپهر
سلام
خیلی ممنون جناب مینوسپهر / میخاستم بدونم که چجوری میشه رده ماه رو در این نوع عکسا انداخت
نظرتون رو در مورد عکس دوم ننوشتین یعنی انقدر بد شده که نمیشه نظر داد؟ :( این رو هم با استفاده از مقاله ی جناب قدیری اینجوریش کردم وگرنه عکس اول که هیچی
جناب قدیری اینقدر از این عکسا گزاشتین که هنوز دو ماه نشده از خرید این دوربین میگزره باید به فکر وام برای خرید یه dslr به همراه چند لنز باشیم (اینجا شکلک گریه نداره حیف)
احسان جان عکس اولت واقعا زیبا است...........عکس دومت هم با توجه به امکانات دوربین خوب هست.
مسعود قدیری
آقاي قديري
به عنوان اولين پستم تو اين تاپيك مي خوام براي عكسهاي زيبايي كه اينجا گذاشتيد تشكر كنم.
واقعا محشرن.
يكي دو صفحه پيش گفته بوديد:
بعد از اون من آدرسي نديدم .بله...حتما.....انشا....به همین زودی ها یک مقاله در این مورد به صورت کامل در سایت قرار میدهم....
بي صبرانه منتظر خوندن اون مقاله هستم.....
علي آشتياني عراقي
mies van der rohe
less is more
من با اجازه ی جناب قدیری پاسخ می دهم:نوشته اصلی توسط ashtiani_ali
http://www.akkasee.com/digitalcamera...ves/009036.php
ممنون آقاي كهنسال...
علي آشتياني عراقي
mies van der rohe
less is more
سلام
یه سوال داشتم! در مورد این که جابجایی ماه رو نشون بدیم یه جا خوندم که دیاف روی8-11و زمان نوردهی 1 یا 2 دقیقه رو پیشنهاد داده بود ولی من که خاستم امتحان کنم با دیاف 8 و نوردهی 15 ثانیه ماه رو مثل یه پروژکتور نشون میداد
حالا پیشنهادی راهنمایی؟(پیشاپیش تشکر میکنم)
اگر درزمان قزص کامل دست به این کار زده باشید عکستون اوراکسپوز میشه و در ضمن اگه میخواهید جابجایی ماه رو نشون بدید بالاخره کمی پر نور میشه و دیگه نباید توقع این رو داشته باشید که تنوع رنگی ماه دیده بشه در این حالت ماه مثل ستاره پرنور میشه برای این کار بهتره از هلال ماه استفاده کنید و تا جای ممکن دیافراگم رو روببندیدنوشته اصلی توسط EHSAN2
این عکس در فاصله کانونی 17 م و F 22 و 1300 ثانیه نوردهی گرفته شده
سعید نقشبندی
روشی که شما در مورد ون خوانده اید ....در واقع حرکت ماه رو با ثبت اون به صورت بیضی شکل نشون میده که در دوربین شما امکانپذیر نیست....
اما برای زمانهای 1 تا 2 دقیقه دیافراگمهای ذکر شده واقعا کم هست...حتی با استفاده از دیافهای کوچکتر باید از فیلتر Nd استفاده بشه....تا در چنین زمانهایی عکس شما اکسپوز نشود.استفاده از فیلتر Nd 4 همراه با دیافراگمهای بسته تر کفایت میکند.
مسعود قدیری