مسعودجان لطفن یک مقدار در مورد پردازش عکس توضیح میدهید؟ نرم افزارهای مورد استفاده برای نویزگیری و گرفتن خروجی و زمان لازم برای پردازش.
مسعودجان لطفن یک مقدار در مورد پردازش عکس توضیح میدهید؟ نرم افزارهای مورد استفاده برای نویزگیری و گرفتن خروجی و زمان لازم برای پردازش.
سلام
ممنون كياوش جان.
امير جان يكبار همه شاتها در لايت روم ويرايش و نويز گيري شده و يك خروجي jpg فول سايز (١١ مگا پيكسل ) گرفته شده كه حدود دو تا سه ساعت طول كشيد.
چون تعداد عكسها زياد بود اگر ميخواستم يكبار هر ٨٥٠ شات را استك كنم و اسمارت آبجكت بسازم از نظر رم و هارد امكانش نبود و دستگاه حتما گير ميكرد.براي همين عكسها را در سه مرحله استك كرده و سه خروجي گرفتم و در مرحله بعد سه عكس را با هم استك كرده و خروجي عكس اين شد.(در هر مرحله ١٥ گيگ از ديوا c و ٤٥ گيگ از d اشغال ميشد)
طي شدن اين پروسه تقريبا ٢٤ ساعت وقت برد.
با لول به عكس كنتراست داده و با كالر افكس مقداري اصلاح رنگ و كنتراست اعمال كردم.
مورد بعدي كه تقريبا يك روز وقت گرفت حذف هات پيكسلهاي عكس بود.هر هات پيكسلي كه در هر كدام از ٨٥٠ عكس بود در اين عكس وجود داشت! و گرفتنشان بسيار زمان بر و سخت بود.
عكس نهايي را هم با پلاگين نويزوير يكبار شارپسازي و نويزگيري كردم كه البته به لطف نويز كم ٦دي عكس تقريبا نويزي نداشت.
جناب مبین علی چرا با برنامه Startrails عکسها رو استک نکردید این برنامه خیلی سریعتر و بدون اشغال فضای هارد عکس رد ستاره رو اماده میکنه
یکی از مشکلات عکاسی شب CA لنز است که چون معمولا با بازترین دیافراگم عکس گرفته می شود روی لبه ستاره ها مشخص است. با Defringe یا کامل برطرف نمیشد یا اگر با شعاع زیاد اعمال میکردم هاله سیاه اطراف ستاره می انداخت. اما با Moire در ACR کامل برطرف شد. البته فقط روی آسمان اعمال کردم.
DSC_6770.jpg DSC_6770-1.jpg
من در ACR عکسها رو نویز گیری می کنم و بعد از انجام ویرایش Done را می زنم و بعد خود فایل raw را به استک میدم دیگه لازم نیست یک بار خروجی jpg گرفت.امير جان يكبار همه شاتها در لايت روم ويرايش و نويز گيري شده و يك خروجي jpg فول سايز (١١ مگا پيكسل ) گرفته شده كه حدود دو تا سه ساعت طول كشيد.
پیکسلهای سوخته سنسور که در همه عکسها جایشان ثابت بود را در لایت روم با spot removal حذف کردم.در واقع روی یک عکس آنها رو حذف و بعد از سینک از همه عکسها حذف شدند.البته تعدادشان بیشتر از 7 8 تا نبود ولی این پیکسلهای باقی مانده جایشان در عکسها متفاوت بود و به شکل نقاط نورانی بودند.
شاید اشتباه کنم ولی فکر کنم قبلا از لایت روم که خروجی میگرفتم این پیکسلها اوتوماتیک اصلاح میشدند چون در فریم های تایم لپس مشاهده نمیشدند.
سلامجناب مبین علی چرا با برنامه Startrails عکسها رو استک نکردید این برنامه خیلی سریعتر و بدون اشغال فضای هارد عکس رد ستاره رو اماده میکنه
معمولا ترجیح میدهم کارهایی که فوتوشاپ توانایی انجامشان را دارد با نرم افزار دیگری انجام ندهم.این نرم افزار را تست نکرده که بیشتر به حس من مربوط به دیگر نرم افزارهای ویرایش بر میگردد.
به نظرم اگه از نرم افزار Star Trails استفاده کنید خیلی بهتره، یه نرم افزار رایگان و کم حجم بدون اتلاف وقت چون هم وقت کمتری می گیره و هم می تونید یه فیلم هم از کارتون داشته باشید و ...
لینک نرم افزار: Startrails application
غلام حسین زارع -(Instagram + Telgeram)
از نظر و راهنمایی های اساتید گرامی و دوستان استقبال می کنم.
(امیدوارم ارسال من مطابق با قوانین تالار باشد در غیر اینصورت اصلاحات لازم به عمل آید)
save-for-net-01.jpg
درود بر شما
و خوش آمدید :)
برای ثبت رد ستارگان بهتر است کادر باز باشد و اگر قرار است منظره زمینی در کادر ثبت شود بنایی تاریخی٬ کوه٬ تک درخت٬ و ... باشد و سهم کمتری از کادر را اشغال کند.در این عکس من به جای ستاره ها احساس خفگی میکنم :)
البته نکته مثبت عکس از نظر من رنگ ستاره هاست که به خوبی ثبت شده و فکر میکنم از ایزوی پایین استفاده کرده باشید!؟
موفق باشید
ماه شب 13
تشکیل شده از 10 شات