مقارنه امشب با طعم برج میلاد...
پیشاپیش عذرخواهی بابت کادربندی نه چندان جالب.. محدودیت مکان عکسبرداری داشتم
IMG_4292_edited_resized.jpg
مقارنه امشب با طعم برج میلاد...
پیشاپیش عذرخواهی بابت کادربندی نه چندان جالب.. محدودیت مکان عکسبرداری داشتم
IMG_4292_edited_resized.jpg
مقارنه زهره و مشتری
مسجد امام اصفهان
DSC_7007a.jpg
D810 -- 24-120 -- Tamron 15-30 -- Tamron 150-600 -- 20 f/2.8 -- 70-300 VR -- 35 f/1.8 -- Tamron 19-35علیرضا اخلاقی
سلام
ماه کامل
بلند ترین لنز من 200mm ژوپیتر بود که متاسفانه فکوس بینهایت نداشت و با بستن دیاف تا 22 مقداری به جزئیات رسیدم.
uploadfromtaptalk1435927148277.jpg
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
سلام میبخشید کراپ هم کردید حتما؟برام سوال شد چون با تصور بنده بعد کراپ هم جزییات خوبی داره برای 200 من با 200 میلیمتر فقط یک توپ روشن دارم جای ماه
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
سپاسگذارم برای راهنمایی اما منظورم از توپ روشن این بود که تصویر در هیچ صورتی این قدر واضح نمیشه و در صورت کراپ افت کیفیت قابل ملاحظه است البته این رو هم باید در نظر بگیرم که لنز 200 من لنز کیت سونی و رو یک nex 5 سوار میشه که خب فکر نمیکنم بشه از یک سنسور 14 مگی توقع امکان کراپ درست و حسابی داشت
دیدن این پیج خالی از لطف نیست.
Moon shot with NEX-5N and 55-210mm
انشالله شات های هر روزتون بهتر از دیروز باشه
به نظر من لنز 200 میلیمتری شما کاملا برای این کار کافی است. به عنوان مثال بنده چندشب پیش این عکس رو با لنز کیت در فوکال 135 انداختم (سنسور aps-c) و کراپ سنگینی هم روی عکس انجام شده. سنسور دوربین من 12 مگاپیکسلی است...
_20150704_094204.JPG
درود
اگر جزئیات سطح ماه ثبت می شه ولی شارپ نیست داستان چیز دیگه ای هست!
ولی در کل در زمانی که ماه کامل هست بدلیل تابش مستقیم نور خورشید به سطح قابل رویت ماه و در نتیجه عدم وجود سایه ناهمواری های ما بر روی به نوعی حالت محوی برای عکاس با لنز های تله متوسط ایجاد می شود که طبیعی خواهد بود و این مسئله در لبه های ماه که زاویه تابش نور به آنها کمی مایل است متفاوت می باشد.
البته بخش دیگه مشکل عدم شارپی ممکنه به سیستم فوکوس برگرده که پیشنهاد می کنم حتماب صورت دستی هم فوکوس را تست کنید! شاید به نوعی سیستم فوکوس دچار گیجی می شه
ارادتمند