ویرایش توسط msh2200 : Sunday 3 January 2016 در ساعت 15:09
متشکرم.بله به بیش از سه شات احتیاج دارد ولی به دلیل سرمای زیاد دیشب و وجود باد شدید و لرزش مقر متاسفانه بقیه فریم ها قابل استفاده نبود.برای ردیابی از مقر دست سازی که خودم درست کردم استفاده کردم.
درود بر شما
ممنونم.بله متاسفانه به دلیلی که عرض کردم تعدادی از فریم ها قابل استفاده نبود و در نتیجه فقط سه فریم برای استک باقی موند.
متاسفانه نسخه مک DSS رو پیدا نکردم و فعلا مجبورم با همون فتوشاپ کنار بیام.
در مورد DSS هم یک بار بر روی ویندوز نصب کردم ولی نتونستم نتیجه خوبی ازش بگیرم و چون سیستم خودم نبود خیلی باهاش کلنجار نرفتم.اگر به آموزش جامع و کاملی از DSS دسترسی دارید ممنون میشم لینک بدید.
شباهنگ
چهار فریم ۸ ثانیه ای در ایزوی ۲۰۰۰ و دیاف 6.3 و لنز 300 میلیمتر
sirius.jpg
NGC 884 . NGC 869
NGC884NGC869.jpg
درود بر شما
جناب مصطفی این دارک فریم که صحبتش شد باید به همون مدتی که یک شات نوردهی شده ، اونم نوردهی بشه؟
اگه جواب مثبته پس نمیشه برای هر شات یه دارک فریم گرفت چون باعث تأخیر در شات های بعدی شده و رد ستارگان منقطع خواهد شد. مگر اینکه همون کاری که گفتین انجام بشه یعنی یک دارک فریم بعد از گرفتن شات های موردنظر از ستارگان.
اگه اشتباهی کردم لطفأ راهنمایی بفرمایید.
سپاس
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
درود
ببخشید دیر پاسخ دادم.
نرم افزارهای زیادی هستند.
ولی تو آندروید می توانید سراغ محصولی مثل ISS Transit Pridiction بروید.
البته سایت های گوناگون دیگری هم هستند که متاسفانه در حال حاضر دسترسی به اسم و اطلاعاتشون ندارم.
درود
سیستم دارک فریم اتوماتیک دوربین به این شکل عمل می کنه که بعد از یک فریم به همان مدت یک تصویر بدون باز کرده پرده شاتر از سنسور می گیره و به همین دلیل به اندازه تصویر اصلی طول می کشد تا تصویر ثبت شود. بنابراین زمان کل مثلا برای یک تصویر 3 دقیقه ای معادل 6 دقیقه خواهد شد.
اما برای رهایی ازاین مشکل، شما باید بعد از ثبت تصاویر، در انتها یک تصویر با درب بسته لنز با همان ISO و سرعت شاتر ثبت کنید و در نهایت بعنوان DarkFrame استفاده کنید.
تذکر اینکه، دمای دوربین در ثبت تصویر Dark Frame باید با دمای تصویر اصلی یکی باشد.
ارادتمند