غلام حسین زارع -(Instagram + Telgeram)
چرا تو این فصل این تاپیک زیبا از کهکشان زیبای راه شیری آپدیت نمیشه.
این اولین تجربه عکاسی من از راه شیری.
کهکشان راه شیری بر فراز رشته کوه های دماوند ( ارتفاعات روستای زیبای نوا )
اگزیف روی عکس موجود است.
سلام
در سمت راست تصویر زیر یکی از اجرام دارای نور زیادی است به حدی که اور شده. آیا این جرم خاصی است یا فقط ساتاره ای پر نور؟
اگر امکان دارد لطفا اسم و مشخصاتش را بفرمایید.
با تشکر
P6030026.jpg
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
سیدمحمد آقامیرزائی
درود
جرم پرنورتر پایین سمت چپ هم زحله!
در بین زحل و مشتری هم صورت فلکی عقرب قرار گرفته که به قول قدیمی ها اوضاع مریخ و زحل در عقربه!
بطور کلی هر زمان هم که ماه در این صورت فلکی قرار بگیره گفته می شه قمر در عقربه و به قول قدیمی ها اوضاع قمر در عقربه
البته فعلا که اوضاع مریخ و زحل در عقربه تا حدود 10 روز دیگه که قمر هم در داخل صورت فلکی عقرب قرار بگیره.
ارادتمند
سیدمحمد آقامیرزائی
بله شدنیه ولی باید از ISO بالا استفاده بشه در این حالت هرچقدر ISO بالاتر باشه و اختلال نویز کمتر وضعیت نهایی بهتر خواهد شد.
نکته مهم در این روش عکاسی این هست که از چه جرمی قراره عکس بگیرید؟ ماه و سیارات یا اجرام اعماق آسمان؟
در مورد ماه که مشکلی نیست
سیارات بعدیه با این فوکال چیز مناسبی ثبت بشه
اما اجرام اعماق آسمان مثل آندرومدا و یا سحابی جبار شدنیه.
لازمش هم استفاده از تکنیک استک کردن تصاویر با نرم افزار Deep Sky Stacker هست و انجام پردازش
پیشنهاد می کنم از جرم مورد نظرتون با ایزوی بالا (تا جایی که افت کیفیت شدید نمی شه حساسیت را افزایش دهید) و با کمک تقسیم عدد 1000 بر فاصله کانونی سرعت شاتر مناسب را بدست آورید.
برای فوکال شما حدود 2.5 ثانیه خواهد بود که با احتیاط من بنظرم عدد 2 ثانیه مناسبه.
ارادتمند