خیر منظورم اون نور هایی که به شکل "بوکه" هستند نبود...
کلا دور عکس یه هاله نور هست (حسابش از آلودگی نوری جداست) که احساس میکنم اعوجاج لنز باشه!
لنز 18-135 اس تی ام کانن هست، اگزیف هم روی عکس موجوده...
این عکس اصلی هست مشاهده می کنید:
IMG_3222.JPG
سلام
سعی کردم از تکنیک ویرایشی آقا مصطفی استفاده کنم اما ظاهرا نشد.
البته آلودگی نوری ماه خیلی زیاد بود.
Untitled_Panorama5-2.jpg
برای ماها که تو مناطق نیمه کویری زندگی میکنیم یکی از معضلات پیدا کردن منظره زیباست
ویرایش توسط sma075 : Wednesday 15 June 2016 در ساعت 05:00
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
درود
بنده تکنیکی که گفتم برای حذف آلودگی نوری محیط بود!
برای ماه وضعیت کمی متفاوته. البته روش یکیه ولی کمی کار بیشتر می بره
بعنوان مثال از روی تصویر شما من به این تصویر رسیدم
4fkiplxv7vwq.jpg
البته با توجه به امضائی که زدید و ویرایش را ازاد گذاشتید.
اتفاقا تو مناطق کویری راحت تر از محل های دیگه می شود مناظر مناسب پیدا کرد.برای ماها که تو مناطق نیمه کویری زندگی میکنیم یکی از معضلات پیدا کردن منظره زیباست
تازه در صورت عدم وجود خودتون منظره خلق کنید! ترکیب یک چادر یا گون، درخت گز و طاق، خودرو شخصی حتی وجود یک سه پایه در کادر یا یک فرد که برای مدتی بدون حرکت در کادر قرار بگیره. همه چیز شدنیه!
ارادتمند
البته منظورم از منظره زیبا مناظری شبیه تصاویری بود که بیشتر در اینترنت دیدم.
متاسفانه ایرادم این بود که گمان میکردم باید منظره را بگذارند و بگویند بفرمایید عکس بگیرید.
ضمنا متشکر بابت ویرایش.
خیلی متشکر از راهنمایی های شما دو عزیز.
به عنوان آنتی اسپم:
فایل پیوست 77382
نظرتون در باره این کادر بندی چیه؟
و یک سوال: تصویری که اول فرستادم پانوراما بود و پس از ترکیب در فتوشاپ به صورت jpg باز شد چون اولین ویرایش با acr نبود و در خود فتو شاپ بود. حالا این تصویر نسبت به raw اصلی دیتیل کمتری داره؟
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
بله موافقم!
اما دلیل داره و اونهم اینکه بدلیل وجود نور ماه در آسمان در مقدار بسیار زیاد، عملا جزئیات آسمان به در نواحی غیر راه شیری به شدت کاهش پیدا کرده
اگر این اتفاق رخ نده فقط نور زیاد و روشنایی غیر عادی در تصویر وجود خواهد داشت که بیشتر چشم رو اذیت می کنه و باعث کاهش جلوه بصری راه شیری می شه.
البته این مسئله سلیقه ای هست و بنده سلیقه شخصی خودم در این مورد این بوده!
از طرفی همانطور که گفتید تصویر JPG هست و باتوجه به کم بودن جزئیات و عدم امکان بازیابی محدودیت بیشتر می شه.
این درحالی هست که باتوجه به پردازشی که قبلا روی تصویر شده کمی هم ته رنگ در اطراف راه شیری قابل مشاهده است که همین خودش در پردازش نهایی ممکنه تاثیر مخرب بیشتری داشته باشه.
ارادتمند
متاسفانه من هر چه نگاه می کنم متوجه هاله مورد نظر شما نمیشم...
فقط به عنوان یک نکته، در عکس های رد ستارگان، جلوگیری از رسیدن نورهای مزاحم به لنز بسیار حیاتی است..
حتما از هود لنز استفاده کنید. مکانی به دور از هر گونه دید مستقیم نور مزاحم به لنز انتخاب کنید و درپوش چشمی دوربین را بگذارید.