vg.jpg
بدون پلاری و ایزو 12800 ، لنز 180 میلیمتر
vg.jpg
بدون پلاری و ایزو 12800 ، لنز 180 میلیمتر
Behshahr-shahid-abad01.jpg
F3.5 | 18mm | ISO 1600 | 25sec. | panorama 3shot
سمت راستم ماه توی اسمون بود و سمت چپ من شهر هست . . . هنوز فرصت نشد از شهر و بدون الودگی نوری یه عکس بگیرم
این عکس تو ریساز اصلا شارپ نیست ... سایز بزرگتر رو ببینید
امیدوارم توی ادیت این عکسها درست پیش برم ... ممنون میشم نظرتون رو بگید
در کل ادیتتون خوبه. بیشترین مشکلی که به نظرم میرسه زیاده روی در حذف آلودگی نوری شهر احتمالا با دستکاری curve هستش که یه باند محسوس توی قطر عکس ایجاد کرده. به نظرم بهتر بود اون ناحیه رو با ماسک و blur اصلاح میکردین...
در ضمن چرا اینقدر راه شیری رو آبی کردین؟ البته سلیقه ایه ولی میدونین که رنگ طبیعیش طیف قرمز قابل توجهی داره. در ضمن گرمای رنگ طبیعی راه شیری حدود 3800Kهستش.
سلام
یه مشکلی که تو حذف الودگی دارم وقتی ماسک رو میزارم و فیدر رو زیاد میکنم عکس لایه لایه میشه مثلا به اینصورت که نمیدونم چکار کنم و خیلی جاها هم نشون میده
من عکس رو روی 3700k گرفتم و دیگه وایتبالانس و رنگ رو دست نزدم. شاید دلیلش هوای صاف و وجود ماه توی اسمون باشه
این عکس بعد از خروجی پانوراما ... خوشحال میشم ادیدتون رو ببینم
ارادت
درود
در مجموع کارتون خیلی خوب شده. فقط ریزه کاری ها مونده که اونها هم با تمرین قابل تصحیحه!
اگر روشی که استفاده می کنید از نوعی باشه که بنده عرض کرده بودم باید دقت داشته باشید برخی مواقع نیاز می شه چند بار بصورت کم کم این عمل انجام بشه تا اثر تخریبی روی تصویر نگذاره.
در ضمن دقت داشته باشید ما هدفمون حذف آلودگی نوری نبود! بلکه کنترل مقدار آلودگی نوری برای جلوگیری از تخریب نور زیادی در آسمان هست.
قصد ندارم تعصبی روی برند نشان بدم و صرفا بصورت تجربه شخصی عرض می کنم.من عکس رو روی 3700k گرفتم و دیگه وایتبالانس و رنگ رو دست نزدم. شاید دلیلش هوای صاف و وجود ماه توی اسمون باشه
این عکس بعد از خروجی پانوراما ... خوشحال میشم ادیدتون رو ببینم
ارادت
تصاویر نیکون در حوزه آسمان شب عموما ته رنگ آبی دارند بنابراین شاید نیاز باشه تصویر خام رو به سمت رنگ های گرم تر سوق بدید. البته ناگفته نماند تاثیر نور ماه بخصوص زمانی که مکث ماه در آسمان شب زیاده بر روی کهکشان خیلی شدیده.
با این حال بنظرم در فایل Raw می توانید کارهایی انجام دهید.
ارادتمند
سلام
ان ویرایش چطوره؟
یه آموزش هایی بود تو اینترنت بر اساس اونا ویرایش کردم.
P6150369-2.jpg
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
سلام
برای بررسی وضعیت ماه در شب های مختلف مثل طلوع، غروب، قطر و... در یک موقعیت مکانی خاص از چه نرم افزاری استفاده کنم؟
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3