بهنام عزیز، با این لنز لومیکس مثل این که فعلا دور دور ماست.
عکس خوبی گرفته اید.
بهنام عزیز، با این لنز لومیکس مثل این که فعلا دور دور ماست.
عکس خوبی گرفته اید.
اختيار داريد آقاي كهنسال
ماه شما هم خوشگل تره- هم حالت كروي بودنش بيشتر پيداست- هم چاله چوله هاش واضح تره( عكس اولي رو ميگم)
پارتي بازيه- از اونجا انگار ماه خوشگلتر ديده ميشه- فاصلت هم انگار كمتره :biggrin: منم بايد بيام از محل شما از ماه عكس بگيرم
ویرایش توسط fz20 : Monday 20 June 2005 در ساعت 04:14
بهنام عزيزيان
Lumix DMC-FZ20
پوریا جان گفتم دیگه... نورسنجی نقطه ای روی سوژه ای که قراره نورسنجی کنی....
منهم چند روزی تب کرده بودم با ماه معاشقه میکردم....
نتیجه رو هم شاید دیدین...
من هم نورسنجي نقطه اي کردم هم قانون دياف 16 رو رعايت کردم البته روي اسلايد حالا نميدونم چي در بياد راستش ديشب ساعت 2:30 يا 3 بود که ميخواستم يرم بخوام که ديدم ماه چقد قشنگه و يه شات زدم ولي خوب به زيبايي عکسهاي دوستان نيست چون لنز 300 هست و ديگه زياد بزرگنمايي نداره مثل دوستان...
پس چه شد دوستان ؟
این تاپیک تخته شد؟
روی ماهتان را نشان دهید.
.
سرعت شاتر :6/1
دیافراگم : 9
حساسیت :64
آقا پیمان، عکس شارپ و دقیقی است. فقط در مورد سرعت شاتر من فکر می کنم اشتباهی رخ داده باشد. چون فکر نمیکنم زیر سرعت 125/1 با این دیافراگم بتوان از ماه عکس گرفت.
من هم یکی دو شب پیش دو ساعتی با ماه کشتی می گرفتم که متاسفانه این چند شب اصلا فرصت نکردم تا عکسها را جدا کنم و اینجا بگذارم. اگر خدا بخواهد فردا این کار را م یکنم. منتظر دیدن کار سایر دوستان نیز هستیم.
فعلا تا عکسهای خودم را آماده کنم یک عکس ماه ببینید از Canon S2 is که در سایت dpreview منتشر شده بود. البته این عکس در زوم اپتیک کامل به همراه 4 برابر زوم دیجیتال با سرعت شاتر 160/1 و دیافراگم 3.5 و البته روی دست گرفته شده که برای چنین زومی خیلی خوب است و نشان از سیستم ضد لرزش موثر این دوربین دارد. نام عکاس معلوم نیست و جزو عکسهای تست این سایت است.
نه قربان شکل ماهت شوم اشتباهی رخ نداده . دقت کنید ایزو 64 هست و دیاف تا آخر بسته.نوشته اصلی توسط Forum Manager
اينم از مال ما :biggrin:
يکم شبيه به ماه پيمان شده ولي ديگه مقصر من نيست... :)
راستي هنوز عکسهام رو ظاهر نکردم وگنه ميزاشتم بيشتر...