kheili mozooe jalebie
man khodam mikhastam biam barash ye safhe baz konam ke didam ghablan baz shode
baraye gereftane axe nojumi che abzari lazeme dar kol?
kheili mozooe jalebie
man khodam mikhastam biam barash ye safhe baz konam ke didam ghablan baz shode
baraye gereftane axe nojumi che abzari lazeme dar kol?
يک مقاله
عکاسي در شب http://www.foto.ir/Articles/ArticleDetails.aspx?ID=38
محسن مظهری
فعلا این تاپیک رو ملاحظه فرمایید:نوشته اصلی توسط Amin
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=821
یک عکس زیبای دیگر از راه شیری:
مشخصات دوربین و عکس:
F-stop f/4
Lens Canon EF 24mm f/1.4 L USM
Camera Canon 1DS Mark II
ISO 400
و توضیحات عکاس در مورد عکس:
This is a test of the long-exposure capabilities of both my Canon 1Ds Mark II and my german equatorial mount's tracking capabilities. I get better color response from the 1Ds Mark II at lower ISO settings. I also need to stop the 24mm f/1.4L down to about f/4 in order to reduce edge distortion. This was an attempt to get both of the above by shooting a much longer exposure--20 minutes to be exact. All worked as planned....
ظاهرا عکاس این عکسها را با استک کردن دهها عکس که در مدت 20 دقیقه پیاپی گرفته شده است ایجاد نموده است. نمونه دیگری از کار این عکاس در پستهای اولیه همین تاپیک معرفی شده بود. کار بسیار زیبا و جالبی است و کیفیت آن و عاری بودن آن از نویز (بخصوص د رعکس اولیه که فکر می کنم ایزو 1600 یا 3200 داشت) نشانگر کیفیت مثال زدنی مارک 2 کانن است و ضمنا ذوق و همت عکاس.
قابل توجه علاقمندان عكاسي نجومي:
شهابهاي برساوشي
http://www.nojum.ir/sky/articles/?id=1
ديدم خيلي وقته اينجا کسي نيومده گفتم يه ندايي بدم ....
اين عکس رو با زوم 48 ايکس و با کنون اس 2 و بدون سه پايه روي دست گرفتم. در ضمن لرزش گير هم روشن بوده. مي دونم خوب از آب در نيومده. در ضمن اينجا هم مي تونيد اون هاله قرمز رنگ رو ببينيد. عکس کراپ شده.
صادق طاهری
سلام دوستان,
منم با دوستمون "Kamira" موافقم, بهتره همگی عکسهاشون رو اینجا بذارن تا ما علاقه مندان! ببینیم و ...
میدونم که عکسهای خیلی خوبی دارین! عکسهای آقای عاشوری رو دیدم..فوق العاده بودن...
عکس" Kamira" هم خوب شده...
این عکس رو همین سه چهار ساعت پیش گرفتم! با دوست خوبم Pro1!!
ویرایش توسط Kaveh Ghobadi : Monday 21 April 2008 در ساعت 18:32
محسن بایرام نژاد
www.redbubble.com/people/mohsen
آقاي بايرام نژاد عكستون خيلي عالي شده.
منم از ماه عكس گرفتم ولي نميدونم مشكل از كجا بود چون به گفته دوستان عمل كردم و قانون دافراگم 16 رو انجام دادم ولي بعد از چاپ ماه قرمز شد و وقتي اسكن كردم و تنظيمات روش انجام دادم رنگ ماه خوب شد و تبيغي ولي آسمون آبي تيره شده و روي ماه خيلي نويز پيدا كرد نميدونم مشكل از كجاست. اگه كمكم كنيد ممنون ميشم...
ممنون پوریا جان, راستش من قانون دیافراگم 16 رو نمی دونم,یعنی سوادم به اون اندازه نیست..پس چون با سواد و کتاب و ... پیش نمیرم معمولا تو کارهام تا حدودی موفق هستم! امیدوارم منظورم رو بگیری....
در مورد عکس بالا حرف نمیزنم.این یه کار خاص بود و چون Save for Web کردم اینجا کیفیتش کاملا خراب شد!تو این عکس من دو طیف نوری که شبیه هم نیستند رو میخواستم ثبت کنم..پس مجبورا چند تا عکس با سرعت های مختلف گرفتم... با سرعت های مختلف و دیافراگم ثابت!
سطح روشن ماه دقیقا برابره با یک روز ابری و تابستانی...نور خیلی زیاد و نامرعی, پس یعنی برای مثال,فقط مثال, در حساسیت ISO.100 با سرعتی بالا ودیافراگمی نسبتا تنگ...
بر خلاف قانون!!دیافراگم 16 شما! من از گشادترین دیافراگم استفاده میکنم با بالاترین سرعت شاتر ممکن..چرا؟ خوب طبیعیه که هر چی سرعت شاتر بیشتر باشه جزعیات بیشتری رو میتونه ثبت کنه و ریسک لرزش دست یا سه پایه هم کمتر میشه...در کل نمیدونم تونستم کمکت کنم یا نه,گفتم که من بیسواد هستم و به این هم تا حدودی افتخار میکنم!!
پوریا جان پیشنهاد من به شما اینه که با سرعت های مختلف و دیافراگم های مختلف عکسهای زیادی بگیرید و به چاپ های بیرون از روی نگاتیو اطمینان نکنید! رمز موفقیت در کنار سواد تجربه کافی و زیاده,من به این معتقدم...
برای مثال عکس زیر رو من با حساسیت 100, سرعت شاتر 1/250 و دیافراگم 2.8 گرفتم, با دوست خوبم Pro1!
چون Save for web کردم بازم کیفیت اومد پایین,عکس اصلی خیلی شارپتره.
ویرایش توسط Kaveh Ghobadi : Monday 21 April 2008 در ساعت 18:32
محسن بایرام نژاد
www.redbubble.com/people/mohsen
اين چه حرفي شما ميزني؟ شما سواد كامل داري و ما بيسواديم....
حالا امشب ميرم همين كاري رو كه شما گفتين انجام ميدم ولي خوب اگه ديافراگم بالاتر باشه به نظر شما شارپتر نميشه؟ مثلا اين عكس دومي شما خيلي خوبه ولي كمي وضوحش كمه و جزئيات زياد مشخص نيست.