:confused:سلام. من هر وقت از ماه عکس میگیرم(با زوم 12X) فوکال لنت از 72 بیشتر نمیشه. در حالی که تا 432 جا داره. چیکار کنم؟ دوستان حرفه ای کمک کنند.
مدل دوربینم سونی H2
مطالب dpreveiw:
Zoom wide (W) 36 mm
Zoom tele (T) 432 mm
مشخصات روی لنز:72-6/3.7-2.8
سلام
آن اعداد 432 و 36 معادل با دوربینهای 35 میلی متر است
Focal Length 6 mm - 72 mm
Focal Length Equivalent to 35mm Camera 36 - 432mm
یک محاسبه ساده:
در دوربین 35 میلی متر: 432 تقسیم بر 36 میشود 12
و در دوربین کراپ دار شما هم 72 تقسیم بر 6 میشود 12
که 12 همان زوم اپتیکال شما است.
نگران نباشید...شما همان 12 ایکس رو تا انتها زوم کرده اید
پ ن: ( یک لحظه فکر کنید یعنی لنز H2 میتونست تا 40 سانتی متر بیاد بیرون؟!! )
ویرایش توسط Rofougaran : Sunday 7 June 2009 در ساعت 19:26
با تشکر. حالا فهمیدم چه سوال خنده داری کردم!
taken with a Nikon D80 & 12-Inch Reflector Telescope
خب این عکس با یک تلسکوپ انعکاسی 12 اینج گرفتم
Camera: Nikon D80
Exposure: 0.003 sec (1/350)
ISO Speed: 100
عکس Rotate شده؟ چون در ایران، محل برخورد بزرگ شهابسنگ در ماه زیر ماه دیده میشه ولی در این عکس سمت راسته.(محل برخورد سفیده)
خیلی عالی بود.حال کردم.
بسته به نوع اپتیک تلسکوپ، ممکن است انواع حالات اتفاق بیفتد. 180 درجه چرخیدن، قرینه شدن (مثل تصویر در آینه و ...)عکس Rotate شده؟ چون در ایران، محل برخورد بزرگ شهابسنگ در ماه زیر ماه دیده میشه ولی در این عکس سمت راسته.(محل برخورد سفیده)
خیلی عالی بود.حال کردم.
اصلان نورقاسمی
بعید میدونم تلسکوپ باعث چرخش 90 درجه بشه! منتظر جواب آقای موسوی هستیم.
نه. شکل معمول یا 180 درجه چرخش هست، یا (مثل تصویر در آینه تخت نسبت به شکل اصلی) قرینه شدن هست، یا هر دو با هم.بعید میدونم تلسکوپ باعث چرخش 90 درجه بشه!
من اشاره ای به 90 درجه چرخش نکردم.
اصلان نورقاسمی
اگه به عکسی که توسط آقای موسوی گرفته شده و عکس های دیگر دوستان توجه کنید.(اصلاً یه شب به ماه دقت کنید، ماه همیشه یه طرفش رو به زمینه و طرف دیگش رو ما نمی بینیم. محل برخورد عظیم شهابسنگ که رنگ سفید داره و با بقیه چاله چوله های ماه فرق داره، همیشه قسمت پایین ماه دیده میشه.) میبینید که در عکس آقای موسوی محل برخورد سمت راسته در حالی که در حالت عادی محل برخورد پایین ماهه. پس عکس 90درجه و یا 450 درجه و یا810 درجه و...(شوخی کردم:biggrin:) چرخیده!
البته این رو هم باید در نظر داشت که عکس رو با چه زاویه ای گرفته. چون ممکنه دوربین با زاویه بوده باشه.