دیدن این عکس هم خالی از لطف نیست
ویرایش توسط asa_59a : Tuesday 5 December 2006 در ساعت 13:15
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
افشین جان لطف کردید....خیلی زیبا است....والبته گرفتن این عکسها نیاز به ابزار داره....
مسعود قدیری
خواهش می کنم جناب قدیری ... این عکس رو یه نفر واسم فرستاده بود منم بدون کم و کاست گذاشتم اینجا
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
من با فتوشاپ این ادیت را انجام دادم . پس از تنظیم نور و رنگ همه عکسها را به صورت لایه برروی همه قرار دادم و opacity هر لایه را تنظیم کردم. البته برای هر عکس به وسیله ابزار color range و layer mask قسمت های مورد نیاز( سحابی) را انتخاب کردم که با این روش نویز و آلودگی نوری خیلی کم میشود.
همین طور یک ابزار فتوشاپ دارد به نام merge to HDR که تقریبا همین کار را به صورت اتوماتیک انجام می دهد که مسلما روش دستی بهتراست.
در مورد منظره امتحان نکردم . چون تقریبا احیاجی به ترکیب نوردهی خیلی زیاد ( چندین دقیقه ) با ایزوهای بالا در مناظر زمینی نداشتم.
Mohammad Shirani
Canon EOS 350D
Sigma 17-70 f2.8-4.5 DG MACRO +Canon EF-S 18-55mm II f/3.5-5.6 + Canon EF 55-200 f/4.5-5.6 II USM
کاوه جان اصلا مشکل از من نیست....این بچه ها خودشون مشل دارن...
آقا من که حرفی در موردش نزدم....واقعا عالیه و چیزی از بقیه کم نداره...جدی میگم....برای خودش محاسنی داره که در دوربینهای دیگری نیست...
در مورد لرزشگیر هم کاوه راست میگه....
من در دامنه 300 م م و سرعت شاتر 1/25 ثانیه واقعا عکس عالی وبدون لرزشی گرفتم که در حالت عادی چیزی از عکس دیده نمیشد.....
ویرایش توسط Ghadiri : Wednesday 6 December 2006 در ساعت 10:09
مسعود قدیری
قابل توجه دوستان علاقه مند به عکاسی از ماه و ستارگان :
دیماه زمان مناسبی واسه این نوع عکاسی هست .
در 11 دیماه یکی از بزرگترین دنباله دارها در اسمان مناطق مرکزی ایران حول و حوش 23.30 قابل روئیته
14 دیماه یکی از معروفترین و زیباترین رگبارهای شهابی در اسمان ایران دیده میشود
16 دیماه ماه و زحل به فاصله ای نزدیک میرسند که هردو قابل دیدنند...
سلام....
والله با اجازه ی دوستان بنده یک مقدار درباره ی این بارش توضیح میدم...
هر چند که هواشناسی احتمال ابری بودن هوا را 78% اعلام کرده و بنا به تجربه هایی که دارم یقینا ابری خواهد بود ، چراکه در مواقعی که حتی 50 % احتمال ابر بوده ما هوایی ابری داشتیم.
بارش شهابی کوادرانتی و یا ربعی در چهارشنبه 13 دی ماه با 100 Zhr شهاب به اوج خود می رسد.این صورت فلکی دیگر در آسمان جایگاهی ندارد و صورت فلکی نامعلوم کواندرانز موزالایز در برخی اطلسهای آسمان در قرن 19 میلادی نشان داده شده است و در سال 1920 میلادی ، هنگامیکه اتحادیه جهای اخترشناسی لیست جدیدی از 88 صورت فلکی در اسمان ارایه کرد ، نام این صورت فلکی حذف گردید ولی بخاطر این بارش هنوز نام اون وجود داره.اما کانون بارش بین صور عوا ، اژدها و هرکول است.این شهابها با سرعت 41 کیلومتر در ثانیه با جو زمین برخورد میکند.عامل بارش هم مثل اغلب بارش ها نامعلوم است
اوج بارش بین ساعات 11 تا 3 صبح است
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson