سلام
اگر مارو به تاپیک حرفهای بیربط شوت نکنید, این هم چند تا مثلن عکس از خسوف که با S3 IS گرفتم:
البته اینم بگم که تو مشهد تا ساعت 12 آسمان صاف بود و از ساعت 1تقریبا مه سنگین شد و آسمان طوری ابری شد که ماه اصلا پیدا نبود و من که حسابی ناراحت شدم (ضد حالی خورده ام که نپرس!!) تا اینکه ساعت 2.5 که رفتم بخوابم برای آخرین بار بیرون رفتم که سه پایه را بردارم و دیدم که آسمان صاف و پرستاره است!! و زمان خسوف کامل گذشته بود!!(لعنت بر شیطون!!!!)
همانطور هم که قبلا پیشبینی کرده بودم نور ماه اینقدر کم شده بود که نمیتوانستم روش فوکوس کنم ,و این 2تا عکس را هم از بین عکسهای قبل و بعد از ابرگرفتگی !! برایتان میگذارم ( در ضمن عکسها در ابعاد 100% کراپ شده اند!!) :
فایل پیوست 2369
فایل پیوست 2371
البته برای اینکه دوستان فکر نکنند مشکل از دوربین است, عکسی رو که قبلا در یک شب صاف گرفتم نیز میگذارم:
فایل پیوست 2373
خوب! رفت تا 5 سال دیگه , ولی فکر کنم کسوف خیلی قشنگتر و راحتتر باشه!!
********* باز هم از همه دوستان خواهش میکنم عکسهایشان را بصورت تامبنیل بگذارند تا با اینترنت سرعت پایین هم بشه دید, ممنون میشم!! **********
ویرایش توسط Kaveh Ghobadi : Monday 21 April 2008 در ساعت 18:32
سلام
در هوای سرد اینجا چقدر ناراحت کننده ست که تا یک فریم قبل از ماه گرفتگی کامل باتری داشته باشی ولی موقع فشار دادن دکمه شاتر برای ماه گرفتگی کامل یه باتری قرمز بیاد تو lcd و ..........
بگذریم ..........
تا یه فریم قبل از ماه گرفتگی کامل:
سلام
چه عکسای زیبایی .
ممنون از شما .
سلام
عکس های خیلی خوبی شدن. من که متاسفانه نتونستم عکاسی کنم.
حالا این پدیده ی جذاب نجومی شما رو از سوال من غافل نکنه. یکی لطفا من رو راهنمایی کنه تا بتونم یک تصمیم درست برای تلسکوپم بگیرم.
مرسی
جداً تلاش كاميار و احسان عزيز براي گرفتن اين مجموعه هاي زيبا ستودني است.
مجموعه كاميار عزيز ارزش هاي خود را دارد و بسيار چشم گير است.
ارزش و نتيجه كار احسان وقتي معلوم ميشود كه مجسم كنيد براي اين كار چه ابزاري در دست داشته است.
درود به اين دو دوست كه اراده شان باعث مباهات ما شد.
جناب محبی باور کنید وقتی عکس احسان رو دیدم بی اختیار نگاهم به سمت امضای ایشون کشیده شد ، در اون لحظه کاری غیر از تحسین نتونستم انجام بدم..
واقعا آفرین...
روح الله عبدالهی
Nikon D300 - 16-85 VR - AF-S 70-300 VR - flash Sigma 500 DG super- Micro trekker - Slik400
کو ...کجا ... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منم میخوام ببینممجموعه كاميار عزيز ارزش هاي خود را دارد و بسيار چشم گير است.
:(
آرش زمانی5DII A7RII ✗