سلام
من نقشه ها و نرم افزار رو چک کردم. مقارنه یکشنبه 20 اسفند ساعت 5:15 صبح اتفاق میفته اما در این شبها ماه به قلب عقرب خیلی نزدیک هست و مشتری هم در کنار آنها. (این شب ها قمر در عقربه ، مواظب خودتون باشید;) )
سلام
من نقشه ها و نرم افزار رو چک کردم. مقارنه یکشنبه 20 اسفند ساعت 5:15 صبح اتفاق میفته اما در این شبها ماه به قلب عقرب خیلی نزدیک هست و مشتری هم در کنار آنها. (این شب ها قمر در عقربه ، مواظب خودتون باشید;) )
محمد جواد فهیمی
Equipments:Canon EOS 400D+Zenit 412 DX+Canon Normal Zoom 18-55 f/3.5-5.6 II Kit+Zenit Normal 50mm f/2-16 Kit+LowePro+Tripod SLIK Pro400DX+Battery Grip BG-E3+Remote Control RS-60E3
مقصود تعداد فریم ها نیست!
عکس چهارم و پنجم (از ماه) تقریبا یک مرحله از ماه گرفتگی رو نشون میدن! همینطور 8و9 و...
عکس پایینی که تاریک تره بهتر شده چون در عکس روشنتر نویز بیشتر خود نمایی می کند.
محمد جان میشه بگید با همین تجهیزات ما هم میشه از این مقارنه عکس گرفت یانه؟
و یک سری توضیحات بیشتر در مورد روش عکاسی!
سلام
راستش من بیشتر جنبه ی نجومیش رو بلدم . فکر می کنم خیلی ها اینجا باشن که در مورد عکاسی بیشتر بدونن و تجربه ی بیشتری داشته باشن. اما اگر نظر من رو می خواهید فکر می کنم بشه عکس گرفت. چون برای گرفتن یک صورت فلکی و یک نمای باز از اسمان نیاز به تجهیزات خاصی نیست.
حالا توضیحات بیشتر با دوستان. کمی توضیح بدن تا من هم بیشتر یاد بگیرم.
این جلمه آخر رو جدی گفتین؟شما که خودتون یه پا منجم و عکاس نجومی هستید.درمورد تجهیزات من نمی دونم تجهیزات شما چی ولی اگه با تجهیزات من می گید آره میشه ولی بستگی داده ماه در چه فازی باشه کامل باشه معلومه مثلا با سرعت 500/1چه جوری قلب القرب بیفته آره اگه فاز ماه کم باشه جوری که یکی دو ثانیه تول بکشه نوردهی آره نشد نداره
محمد جواد فهیمی
Equipments:Canon EOS 400D+Zenit 412 DX+Canon Normal Zoom 18-55 f/3.5-5.6 II Kit+Zenit Normal 50mm f/2-16 Kit+LowePro+Tripod SLIK Pro400DX+Battery Grip BG-E3+Remote Control RS-60E3
البته به زیبایی ماه اساتید نیست
ویرایش توسط Kaveh Ghobadi : Monday 21 April 2008 در ساعت 18:32
رضا بختیاری
(SONY F 717)
جناب فهیمی با سلام اگر مختصات عکسبرداری را هم قید میکردید بهتر میشد اظهار نظر کرد.اگر طوری عکسبرداری میشد که نرده بام پیدا نبود بهتر میشد. به نظرم عکس دوم با دیافراگم بسته تری گرفته شده.
رضا بختیاری
(SONY F 717)
محمد جواد فهیمی
با سلام خدمت اساتید محترم.
من مطالب تاپیک را مطالعه کردم ولی چون آماتور می باشم نتوانستم در عمل استفاده کنم. یعنی گیج شدم.:confused:
می خواستم ببینم با EOS400d توسط لنز EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 II میتوان از ماه عکس گرفت یا خیر؟
خودم امتحان کردم جالب نشد.:(
آیا باید لنز دیگری بخرم. چه لنزی؟
اگر با همین لنز می شود پس مشکل در تنظیمات است. در این صورت لطفا EOS400d دارها یک نقطه شروع با توجه به تجربه شان به من نشان بدهند.:)
با تشکر.
غلامرضا ترابی
Canon EOS 400D + EF-S 18-135mm STM