سلام....
آقا عجب عکسی این.من عاشق رد شهاب ها هستم.
مسعود جان این ها عکس ها زیرخاکی که تو بالشت قایم کردی سر فرصت رو کنی واسه مبادا ؟یا مال سفر اخیره ؟
سلام....
آقا عجب عکسی این.من عاشق رد شهاب ها هستم.
مسعود جان این ها عکس ها زیرخاکی که تو بالشت قایم کردی سر فرصت رو کنی واسه مبادا ؟یا مال سفر اخیره ؟
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
کاوه جان همه عکسها برای همین سفر هست.....البته خیلی زیاده....
مسعود قدیری
جالبه. مونیتور من گویا از شهاب خوشش نمیداد نشونش نمیده. هرچی گشتم نیافتم!!!!!!!!!!! (بهم نخندین ایراد از چشمای من نیست از مونیتوره بخدا)
[MORTEZA BEDRAM]
[canon kiss digital N]
[canon 18-55] -- [sigma 17-70]
http://www.photo.net/photos/bedram
سلام..
مسعود جان بسیار زیبا.بچه ها آخه این مسعود یه گنجینه از عکس های بسیار بسیار جالب داره که هر از گاهی واسه دل خوشی ما یکی دوتا رو رو میکنه .آخ آگه من دستم به اونا برسه..........................
دوست عزیز این که خیلی بده .سعی کنید از یه مانیتور خوب استفاده کنید.....
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
مرتضی جان بگذار یه آدرس خوب بهت بدم.....
مرکز درخت رو صاف به سمت بالا برید ... دیده میشه.....
اگر دیده نمیشه...نور مانیتور رو زیادتر کنید....
مسعود قدیری
جناب رد كد Noiseware Professional Plugin 4.1 رو هم لطف ممنون ميشوم
امروز همين اولين عکس کافي بود تا نتونم بيشتر براي ديدن بقيه صبر کنم ... دستتون درد نکنه خيلي عاليه
مسعود جان اين عکس خيلي زيبا بود ... خيلي لذت بردم از آن جاده طلايي رنگ و برگهاي سوزان درخت و نور ملايم افقای پدر این 20-10 بسوزه.........
کاشان/ قمصر....
... جداي 10-20 ... چه ميکنه اين آب پرتقال سوييس! مخصوصا اگه درست ازش استفاده بشه ... ناخود آگاه ياد اون بحث قديمي ... : )
اگر يک بار قسمت بشه ما هم در رکاب دوستان باشيم ... فکر کنم اولين سوژه اي که در ذهنم باشه پيدا کردن يک نقطه مرتفع هست براي ثبت شعله ها، رقص چراغ قوه ها چشمک فلاش ها و احتمالا چشمان شغالي که در آن نقطه به سوي من ...
منظورم License Key هست