سلام دوستان
من در حال حاضر یک تلسکوپ 5 اینچ کاسگرین اسکای واچر دارم با فاصله کانونی 1500 میلیمتر و نسبت کانونی 12 و فکر نمیکنم برای عکاسی از اعماق آسمان مناسب باشد
در ضمن تا مبلغ 1 میلیون تومان اگر یک تلسکوپ خوب البته بدون پایه معرفی بفرمایید ممنون میشوم
من به تلسکوپی نیاز دارم که بتوانددر نوردهی بلند مدت کیفیت نسبتا خوبی را ارائه دهد
پایه من هم در حال حاضر Eq6 است
بستگی داره چه فاصله کانونی نیاز داشته باشید.
اگر حدود 400- 500 میلیمتر بخواهید من اپوکروماتهای 80 یا 90 مم ویلیام اپتیک رو به همرار focal reducer 0.8 رو پیشنهاد میکنم.
و اگر فاصله کانونی بیشتر احتیاج دارین یک نیوتونی 6 تا 10 اینچ رو پیشنهاد میدم.
مزدک مطهری
ممنون
من یک لنز تله L 70-200mm L F 4 USM به همراه EXTENDER 2X هم دارم که میشود 400mm F 8
به نظر شما در مقایسه با ویلیام اپتیک برای عکاسی از اعماق آسمان مناسب است ؟
focal reducer 0.8 ؟ چیست ؟
تلسکوپ های نیوتونی معمولا بزرگ و سنگین هستند و شما چه مدل و از کدام شرکت سازنده را پیشنهاد میکنید ؟
تلسکوپ های اشمیت - کاسگرین برای عکاسی از اعماق آسمان مناسب نیستند ؟
قیمت را هم بنویسید ممنون میشوم :)
لنز با ارزشی دارید حتما اول با اون شروع کنید البته بدون اکستندر چون خیلی لنز رو کند میکنه
همونطور که میدونید به به این شیوه عکاسی یعنی قرار دادن لنز به همرار دوربین روی تلسکوپ رو
pjggyback astrophotography میگن
بهتره اول به این شیوه عکاسی مسلط بشید و بعد به عکاسی مستقیم با تلسکوپ روی بیارید
مزدک مطهری
ممنون
منظورتون از کند شدن لنز به همراه extender چیست ؟
من عکاسی قلمدوش را با پایه eq3 یک سال تجربه کردم و الان میخواهم با پایه eq6 به صورت کمی
حرفه ای تر :) با یک تلسکوپ مناسب عکاسی اعماق آسمان انجام دهم
لطفا یک تلسکوپ مناسب اعماق آسمان و مدل / شرکت سازنده / قیمت را هم پیشنهاد فرمایید
ممنون از شما
دوستان به نظر شما
Celestron 8" F:10 برای اعماق آسمان مناسب است
سوار بر پایه Eq6
درباره focal reducer 0.63 برایم توضیح دهید
دوربین من 350D است آیا میتوان به همراه focal reducer 0.63 هم دوربین را به تلسکوپ به صورت مستقیم
متصل کرد ؟
guiding را هم شما پیشنهاد فرمایید :biggrin: