توی فیلم ها و یا جاهای دیگه دیدم مثلا توی اتاق میذارند و مثل دوربین همه جا رو نگاه میکنند با کیفیت خوب ... این هم اینطوریه ؟!
ممکنه چند عکس بذارید ؟!
توی فیلم ها و یا جاهای دیگه دیدم مثلا توی اتاق میذارند و مثل دوربین همه جا رو نگاه میکنند با کیفیت خوب ... این هم اینطوریه ؟!
ممکنه چند عکس بذارید ؟!
کیفیتی که شما میخواهید هزینه بر است بهتر است از دو چشمی ها استفاده کنید
اما اگر برای عکاسی طبیعت و نجومی میخواهید تلسکوپ خوبی است
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::
به همت تلسکوپ صدمین پست رو هم فرستادم و عضو فعال شدم :biggrin::biggrin::biggrin:
سلام به همه,
تا سقف 400 تومن چه تلسکوپی پیشناهاد میکنید که بخرم ؟
باید برای خودتون مشخص کنین که برای چی می خواین. عکاسی یا رصد؟ وزن کم براتون مهمه یا نه؟ کوچک یا بزرگ بودن (حجم) تلسکوپ براتون چقدر مهمه؟ فقط برای همین جوری نگاه کردن می خواین استفاده کنین یا برای انجام پروژه های نجومی دقیق؟ و در صورتی که به مسائل فنی ترش وارد هستین: مانت استوایی می خواین یا سمت ارتفاعی (و چه نوعی از هر کدوم)؟ f چند می خواین داشته باشه؟ و...سلام به همه,
تا سقف 400 تومن چه تلسکوپی پیشناهاد میکنید که بخرم ؟
اصلان نورقاسمی
فعلآ برای رصد میخوام. و نمیخوام بعد از خریدنش پشیمون بشم.
تا حالا هم از تلسکوپ استفاده نکردم,
یه چیزی باشه که به دردم بخوره.
فکر کنم برای شما تلسکوپ های Sky Watcher مناسب باشن، ولی اگه می خواین در آینده پشیمون نشین (در صورتی که منظورتون نفروختنش باشه)، می تونین یه شکستیش (+ پایه سمت ارتفاعی) رو بخرین و در آینده به عنوان گایدسکوپ تلسکوپ بزرگترتون استفاده کنین. این سایت رو هم ببینین. بد نیست:فعلآ برای رصد میخوام. و نمیخوام بعد از خریدنش پشیمون بشم.
تا حالا هم از تلسکوپ استفاده نکردم,
یه چیزی باشه که به دردم بخوره.
کد:www.telescope.ir
اصلان نورقاسمی
گاید سکوپ تلسکوپ بزرگتر یعنی چی ؟
من باید چند اینچی بخرم ؟
حتمآ باید شکستی بخرم؟
اگه بخوام باهاش عکاسی کنم چی ؟
گایدسکوپ (برای عکاسی نجومی لازمه):گاید سکوپ تلسکوپ بزرگتر یعنی چی ؟
من باید چند اینچی بخرم ؟
حتمآ باید شکستی بخرم؟
اگه بخوام باهاش عکاسی کنم چی ؟
و یک راهنمای نسبتا خوب برای انتخاب تلسکوپ:
کد:http://www.persianstar.com/content/view/109/26/
اصلان نورقاسمی
آقا اصلان لینک بالایی مثل اینکه مشکل داره.و آیا سایتی رو میشناسین که تصاویر گرفته شده با تلسکوپها رو داشته باشه( ترجیحا ریویو) مثلا تصویر سیارات منظومه شمسی و البته باز ترجیحا تلسکوپ هایی که در ایران در دسترس باشند.با سپاس
ویرایش توسط rodentia : Friday 31 July 2009 در ساعت 22:53 دلیل: غلط املایی
سعید عامری
برای piggyback کردن (یا همان قلمدوش آقا اصلان!) دوربین روی تلسکوپی که فاقد این امکان است (سلسترون 5 اینچی)، چطورباید عمل کرد؟ کسی راه شخصی انجام داده است؟
پی نوشت: این یک راه انجام آن است که پیدا کردم.