خوب اول باید بودجه رو مشخص کنید
برای نجوم آماتوری ( رصد ماه و سیارات ) بهترین کار تهیه یک دوربین دو چشمی خوب است
میتوانید با 300 هزار تومان یک دوچشمی خوب تهیه کنید که البته برای رصد اجرام اعماق آسمان هم تا حدی کاربرد دارد
اما برای عکاسی مناسب نیست
برای عکاسی نجومی از ( ماه و سیارات ) تلسکوپ SKY 127MM 1500 میلیمتر با قیمت حدود 380 هزار تومان
برای عکاسی نجومی ( ماه و سیارات ) در حد خوبی قرار دارد
اما برای عکاسی از اعماق آسمان تلسکوپ های شکستی مناسب هستند
تا 700 هزار تومن پول دارم
اگر قصد عكاسي نداريد پيشنهاد من يك دابسوني 8 اينچي هست، كه بنابر اينكه ساخت كدام شركت باشد يا دستگاه هاي جستجو گر همراه آن باشد از پانصد هزار تومان به بالا پيدا مي كنيد؛ اگرچه با اين تلسكوپ هم مي توان عكاسي كرد ولي كمي سخت تر در سايت زير چند نمونه پيدا مي كنيد.
کد:http://telescope.ir/index.aspx?siteid=1&pageid=238
SkyQuest XT8
سلام
به شما چه قیمتی گفتند ؟
آیا موتور ردیاب هم داشت ؟ goto
و اینکه برای بزرگنمایی که شما برای رصد سیارات و ماه در نظر دارید مناسب نیست
این مدل تلسکوپ ها بیشتر برای رصد اعماق آسمان مثل کهکشان ها مفید هستند
و من اگر برای عکاسی و رصد سیارات میخواهید پیشنهاد نمیکنم
شاید مدل 12 اینچ بهتر باشد اما بسیار سنگین است
قیمتو 870 تومن میگفتندموتور ردیاب هم داره حالا این یکی چطوره برای رصد سیارات
skyview pro
قیمت 900هزار تومن
ببخشید یه سوال دیگه .به نظر منن قطر آینش خیلی پایینه 120 میلی متر.با این وجود پس اصلا نمیتونه سیارات رو خوب رصد کنه شما هم نظرتون رو بگید
ویرایش توسط sdkhlhnvd : Wednesday 26 May 2010 در ساعت 18:34
سلام
من به شما هیچکدام از این مدل ها را پیشنهاد نمیکنم
حداقل 127 میلیمتری 5" اینچ کاسگرین sky رو تهیه کنید که به شما معادل 1500 میلیمتر بزرگنمایی میدهد
من این مدل رو سال 85 تهیه کردم و هنوز هم کاربرد دارد با یک پایه معمولی eq3 بدون موتور ردیاب به قیمت 450 هزار تومان
شما برای رصد ماه و سیارات به سیستم ردیاب نیاز ندارید اما اگر میخواهید به صورت حرفه ای و جدی نجوم و عکاسی نجومی را ادامه دهید بعدا پایه حرفه ای EQ6 PRO را تهیه کنید به قیمت 1.5 میلیون که برای رصد اجرام اعماق آسمان هم راحت باشید به همراه یک تلسکوپ شکستی APO
با سلام
من از شما بسیار ممنونم که اینقدر حوصله می کنید و به سوال های من جواب می دهید حالا که بازم دارم سوال میپرسم شرمندتونم
سوال من اینه که سیستم go to نیازی به کامپیوتر نداره یا باید به کامپیوتر وصل کنیم
بعد اگه مقدار نسبت کانون یا f بیشتر باشد کیفیت تصویر بهتر و بهتر میتوان سیارات و اقمار و کهکشان ها رو دید یک تلسکوپ با f12 ار تلسکوپ f8 کیفیتش بهتر است
و اینکه شما جایی میشناسید که تلسکوپ رو بصورت قسطی بفروشه.ترجیحا سایت بگین
با سپاس از زحمات شم