سلام
اون کلید در واقع کلید بازدید عمق میدانه . وقتی روی M قرار میگیره،دیافراگم بسته میشه،و میتونید عمق میدان رو چک کنید . بعد دوباره باید روی A قرارش بدید تا دیافراگم باز بشه و نور مناسب به فوکوس اسکرین برسه .
AM.jpg
سلام
اون کلید در واقع کلید بازدید عمق میدانه . وقتی روی M قرار میگیره،دیافراگم بسته میشه،و میتونید عمق میدان رو چک کنید . بعد دوباره باید روی A قرارش بدید تا دیافراگم باز بشه و نور مناسب به فوکوس اسکرین برسه .
AM.jpg
الان شده $8,799.95
خیلی قیمت مناسبه....
Product Highlights
40MP (7264x5440 pixels) CCD Sensor
Weather-Sealed Magnesium Alloy Body
3' LCD W/921,000 Dots of Resolution
Compatible With Pentax 645 Lenses
11-Point SAFOX IX+ Autofocus System
77-Segment Metering System
14-Bit RAW Files in PEF & Adobe DNG
Dual-Slot SD/SDHC Memory Card
In-Camera HDR Image Capture
Glass Trapezoid Pentaprism Viewfinder
برنده 2011 awardss ام شده
در ایران چقدر میشه پیداش کرد ؟
درود
دوستان، به دنبال mamiya 645 af , afd هستم. کسی شناختی از قیمت و مشخصاتش در ایران دارد؟ منظورم شرایط پیدا کردنش و حدود قیمتش، و همینطور پیدا کردن چند لنز خوب.
قیمت اسلاید 120 و 220 رو هم در رنج های و برندهای مختلف لطف بفرمائید...
سپاس
بدرود
اسلاید تاریخ دار حدود 20 هزارتومان - نگاتیو سیاه و سفید حدود 12 الی 16 هزار تومان. ظهور بین 8 تا 12 هزار تومان
قیمت دوربین بسته به تمیزیش فرق میکنه مدل هایی که شما میخوای زیاد گران نیست. حدود 1 تومن با یک لنز باید هزینه کنی
درود
ممنون جناب میلانی
باز هم زحمت شما شد..
پوزتیو سیاه و سفید نداریم، درست است؟ برای پرتره سیاه سفید مدیوم باید از نگاتیو سیاه و سفید 120 استفاده کنم؟
برای دوربین هم ، شما این مدل رو ندارید؟
مدل قبلی رو که صحبتش رو کردیم رو هم بفرمائید دارید یا فروختین؟ چون به صورت جدی تا چند هفته ی دیگر باید تهیه کنم.
سپاس
بدرود
درود
به چند جا سر زدم برای نگاتیو 120 که هیچکدام موجود نداشتند!
از میان دوستان ، محلی را سراغ ندارید که بشود تهیه نمود. حدود 40 حلقه نیاز است. (خانه عکاسان افرنگ و رنگ سیستم نداشتند)
ممنون
بدرود
سلام
40 حلقه خیلی زیاده...شاید همه را از یک جا نتونید گیر بیارید
به اینجاها زنگ بزنید،شاید بتونید از هرکدوم چندتایی بخرید
اگر شرکت رنگ سیستم ندارد،منتظر قیمتهایی که روی سایت افرنگ دیدید نباشید :
اوج فیلم : 66436723
فروشگاه امین : 33913781
اینم شاید یه چندتایی داشته باشه : فروشگاه شرکا : 33919393
لابراتوار آریا
شما سیاه سفید می خواهید؟ دقیقا چی نیاز داری؟