متاسفانه الآن کمی درگیر هستم اما بهزودی میتوانیم یک تاپیک جدید باز کنیم و همهی جزییات این دوربینها را آنجا بررسی کنیم.
خیلی ممنون از اینکه وقت می گذارید باز هم چند سوال (خیلی عجله ای نیست هر وقت فرصت شد جواب بدهید) البته خودم هم در حال جستجو در نت هستم و کم و بیش جواب هایی پیدا می کنم اما گرفتن راهنمایی از دوستانی که خودشان تجربه استفاده دارند برایم خیلی ارزش دارد.
یکی اینکه چند جا دیدم از عدم اطمینان بالای Leaf Shutter گفته شده و اینکه ممکن است برخی مواقع کاملاً درست عمل نکند. هرچند که شاید برای من خیلی تاثیر گذار نباشد اما دانستن این مورد و احیاناً دلیلش خالی از لطف نیست.
خیلی ها یکی از مهمترین برتری های RZ 67 رو نسبت به RB وجود شاتر الکترونیکی می دانند. متوجه شدم که لنز های RZ فکر کنم سری KL فاقد شاتر هستند درسته؟ یعنی Leaf Shutter ندارند؟ و اگر اینطور است حد اکثر سرعت سینک RZ ها چند است؟ آیا محدودیت دارند؟
این راهنمای دوربین Mamiya RZ67Pro است:
کد HTML:
http://www.mamiya.com/assets/pdfs/6x7/RZ67_Pro_v4.PDF
از طرف دیگر در حال مطالعه در باره دوربین های مدیوم فرمت دیگری هستم.
نظر دوستان در باره دوربین های TRL چیست؟ مثلا Mamiya C220
خطای پارالکس که ایراد ذاتی آنها است و ایراد دیگر هم عدم دخالت دیافراگم در لنز فرعی که تصویر را به ویزور می دهد و عدم توانایی در کنترل دقیق عمق میدان بر شمرده شده بود.
با توجه به قیمت بالای بک های دیجیتال به این نتیجه رسیدم که حالا حالا ها باید از سیستم اسکن استفاده کنم و با توجه به قیمت ارزانتر TRL ها آیا برای کسب تجربه خرید چنین دوربینی مناسبتر نیست؟ اینها Leaf Shutter دارند؟ و اینکه کیفیت لنز هایشان نسبت به سری های اول RB در چه حدی است؟
در باره مدیوم های Pentax پرس و جو کردم، اغلب می گویند که دنبالش نباش چون مواردی که برای فروش هست هیچکدام سالم نیست ! و یا اگر سالم هم باشد آنقدر شات زده که از رمق افتاده است!