سلام!
خب، خیلی وقت بود که قرار بود این بحث رو راه بندازیم ولی نمی*شد. با اینکه اسم این انجمن دوربینهای SLR فیلمی هست و دوربین Large Format به هیچ وجه SLR نیست ولی خوب! جای دیگه*ای برای این تاپیک وجود نداشت.
عکاسی Large Format مبحث بی*نهایت وسیعی هست که می*شه یک انجمن یا حتی یک مجموعه از انجمنها رو بهش اختصاص داد ولی خب :) برنامه*ای که من برای این مبحث دارم به این ترتیب هستش:
1- معرفی خلاصه عکاسی Large Format و مقایسه فشرده اون با بقیه سیستمها
2- شناخت دوربین Large Format و حرکات مرتبط با دوربین
3- عکاسی با دوربین Large Format و محاسبات و تنظیمات مربوطه
4- بحث در مورد لنزهای سیستم Large (که به کل با لنزهای نامتقارن رایج در دیگه سیستمها متفاوت هستن)
5- مقالات مرتبط
البته نه اینکه دقیقاً به همین ترتیب بخواهیم جلو بریم چون بحث، بحث پیش میاره و وسط هر چیزی می*شه به یک چیز دیگه اشاره کرد. بر خلاف اون تاپیک ظهور سعی می*کنم پستهای کوتاه داشته باشم و در عوض تعداد پستها بیشتر بشه و هر پست خیلی خاص مرتبط با یک موضوع بشه (اگه موفق بشم اینطور طبقه بندی کنم). چند تا مقاله خیلی معروف و تاریخی هم درباره Large Format Photography هست که خوندنشون برای هر عکاسی لازمه، اونا رو هم سعی می*کنم خورد خورد ترجمه کنم و اینجا بگذارم. تنها خواهشی که ازز دوستان دارم اینه که هر اطلاعاتی دارن دریغ نکنن و همراهی کنن تا باهم بتونیم -به قول استاد آریان*پور- هم*آموزی موفقی داشته باشیم.
ممنون.