شما هنگام عضویت متعهد شدید:آیا من به عنوان یک فرد حق دارم نظر خودم را بنویسم یا خیر؟ اگر اینگونه نیست لطفا در قوانین سایت ذکر کنید اعضا فقط مجاز هستند از فلان برند خوب بگویند!!!
• در نظر دهي، ارائه راهنمايی و نقد فنی_تخصصی را هدف خود قرار دهم و از نظرات تكراری و بی محتوا خودداری کنم.
حالا نظرات شما را از نظر محتوا بررسی کنیم:
وقتی قرار باشد در مورد برندی صحبت کنیم خوب نیست دوربین خود را مرکز دنیا بدانیم و بگوییم نیکون اینجور و کانن آنجور! میشود گفت دی ۳۰۰ نیکون و ۷ دی کانن و یا ....سرعت عکاسی غالبا بالاتر از نیکون
اگر در مورد دی ۳۰۰ اس صحبت میکنید؟ این دوربین ۷ فریم در ثانیه بدون گریپ و با باطری گریپ ۸ فریم در ثانیه عکاسی میکند. رقبای کاننی ۵۰ دی ۶ فریم در ثانیه و ۷ دی ۸ فریم در ثانیه.(به گمان من دی ۳۰۰ چیزی بین این دو دوربین است. نه فقط از لحاظ عکاسی ممتد. بلکه با توجه به بسیاری از موارد.)
در مورد تاخیر شاتر و اینها حوصله نداشتم چک کنم ولی گمان میکنم مثل عکاسی ممتد تفاوت خاصی نداشته باشند.
فرمودید:
در رده های حرفه ای خبری دوربینهای نیکون بدون شک کم نویزتر هستند.نویز کمتر در مقایسه با سایر دوربین ها
در رده های میانی با یک جمله به هیچ نتیجهای نمیشه رسید. چون نویز دوربینها بسیار نزدیک است. اما قوت کانن به داشتن مگاپیکسل بالاتر است.
و اما در مورد دوربین شما:بدنه محکم (آلیاژ منیزیمی) از آن کارایی به مراتب بیشتری ساخته است... (وقتی یه نفر یقتونو چسبیده که چرا داری عکس میگیری، میتونی راحت و بدون نگرانی از خراب شدن دوربین با بدنه اش بکوبی تو سر طرف!!!) جدای از شوخی این بدنه به نوعی میدانی تر و مصون تر از خطر شکستن و حوادث است.
Nikon D300s
Body material: Magnesium alloy
Canon 7D
Canon 50D