فکر کنم استفاده زیاد از capture NX و Nikon Capture editor و View NX من را دچار بی سوادی فوتوشاپی کرده. من مدتهاست که jpeg نمیگیرم. الان هر سه نرم افزارها گفته شده را دارم. قبلا از معرفیNX فقط از editor استفاده میکردم اما الان هم به تناوب از هردو استفاده میکنم.
اگر اصلاح در حد اکسپوژر و وایت بالانس باشد View NX بسیار ساده است وگرنه با capture NX خیلی کارها میشه کرد.
برای batch processing هم عکسهای مشابه را دسته بندی میکنم و با هم پروسس میکنم.
فکر میکنم برای یک عکاس خبری ساده ترین بخش کار همین بخش باشه یعنی اگر سالم از سر پروژه برگرده و تجهیزاتش هم بلایی سرش نیاد باید خوشحال باشه.
دوستانی که اخبار سی بی اس و ای بی سی را میبینند احتمالا دیدند که این چند روز در لوس انجلس چگونه یقه پاپاراتزی ها را میگیرند و تعدادی از اونها را دستگیر کردند. البته اونها دیگه همه را به ستوه اوردند و با وضعیت بسیار خطرناکی چه از نظر رانندگی یا برخوردها تنها به دنبال شکارند.
از همه جالب تر پخش گزارشی در مورد زندگی یکی از عکاسان پاپاراتزی بود که یک ثروتمند به تمام معنا بود
و تمام ثروتش را از راه عکاسی از هنیشه های مشهور به دست اورده بود. قیمتهای عکسهایی هم که ایشان
میگفت جالب بود برای مثال یک عکس از خانم بریتنی اسپیرز ذر ان وضعیت معروف پیاده شدن از اتومبیل 150000 دلار قیمت دارد. این را میگن کسب.