نوشته اصلی توسط
M.Mobin
سلام
اگر اشتباه نکنم رقابت در رده دوربینهای حرفه ای برای کار خبری باید بین D3s و 1D MK IV کنون باشد.
می توانید برتریهای D3s را نسبت به رقیب کنونی (که نتوانسته است فاصله مورد اشاره شما را پر کند و باعث کوچ به نیکون شده) را توضیح دهید؟
مسعود جان!
این لینک رو نگاه کن:
کد:
http://www.imaging-resource.com/IMCOMP/COMPS01.HTM
بعد کافیه که عملکرد دوربین های D700و D3s و 1D IV رو در ایزو های بالا مثل 1600-3200 مقایسه کنی. وضعیت نویز در دوربین کنن مشابه وضعیت نویز در D700 هست و در ایزوهای بالا D3s بیش از 1 استاپ عملکرد بهتری داره. برای یک عکاس خبری حرفه ای که هیچ, برای من آماتور هم اون 1 استاپ بسیار با ارزشه.
در پایان اگر شما نظری برای اثبات مزیتها Nikon در عکاسی خبری دارید، بنده مشتاقانه در انتظار خواندن آنها هستم.
این مطلب پاسخ سوال شما هم می تونه باشه.
ظاهرا منظور من رو در خیلی از موارد اشتباه برداشت کردید. فکر می کنم پست آرش خان همون مسائل رو روشن تر اوضیح دادند. (منظورم تاثیر مسائل اقتصادی هست)
در مورد پست اول هم لازمه توضیح بدم که لحن من در پست اولم در راستای لحن خود ایشون بود. حرف شما موقعی پذیرفتنی می بود که ایشون مستدل و منطقی صحبت می کردند و من ازشون چنین سوالی میپرسیدم.
البته اعتراف می کنم که اگر می دونستم عکاس با سابقه ای مثل شما هم کنن رو در مساله نویز بهتر از نیکون می دونن یه جور دیگه جواب میدادم.