صفحه 33 از 103 نخستنخست ... 23 29 30 31 32 33 34 35 36 37 43 83 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 321 تا 330 , از مجموع 1025
Like Tree1396تشکر

موضوع: Laptop / Notebook مناسب برای عکاسی دیجیتال

كاربر فعال
    تشکر کرده
    6396

در کل این اشتباه متصور نشه که من با لپ تاپ مخالف هستم
    من لپ تاپ هم داره
    منظورم اینه که اگه به performanc های بالا احتیاج دارید بهتره این خوابتون رو تو خرید لپ تاپ نبینید چون قیمت زیادی که می پردازید انتظارات شما رو برآورده نمیکنه
    پس بهتره تو یه قیمت معقول تر سیر کنید . همن هایی رو هم که آقای قشقایی فرمودن آدم رو از نظر اسمی به وجد میاره ولی بحث کارایی بالاست . نیازهای عمومی عکاسی رو میشه با یک لپ تاپ 600 تا 700 تومنی هم مرتفع کرد . ولی من که تا حالا تو لپ تابم 4 ساعت متوالی تری دی مکس کار نکردم شاید یکی علاق این کارو داشته باشه یه کمی هم پول اضافه تو جیبش:biggrin:
    ویرایش توسط davoud maani : Thursday 25 August 2011 در ساعت 02:17
    داود معانی

كاربر فعال persian.boy آواتار ها
    تشکر کرده
    4662

دوست عزیزم درود بر شما

در مورد اینکه فرکانس پردازنده رو پایین آورده تا برق کمتری مصرف بشه این اصلا صحیح نیست
    چرا صحیح نیست ؟

چرا بایوس لپ تاپ ها امکان اور کلاک به شما نمیدن
    کاملا مشخصه چون پردازنده به طور خاص برای لپ تاپ طراحی شده و گرمایشی که در اثر افزایش فرکانس به منظور افزایش توان پردازش ایجاد میشه در لپ تاپ ها مشکل سازه
    از محدودیت قفل آیفون گرفته تا غیر فعال بودن هسته ی برخی پردازنده ها ، همه و همه تنظیماتیه که به هر دلیلی طبق میل سازنده روی قطعه اعمال میشه . هیچ دلیلی نداره که اگه مثلا فلان مدل بایوسش قفله ، بگیم که اورکلاک میزنه سیستم رو با مشکل مواجه می کنه . اگر توان لازم برای اورکلاک روی یک مدل لپ تاپ وجود داشته باشه و شما از خنک کننده ی مرغوبی هم برای کنترل دمای قطعه استفاده کنی ، به هیچ عنوان برای اورکلاک به مشکل بر نخواهی خورد .

البته در دسکتاپ ها مشکل سازه چه برسه به لپ تاپ
    اگر قرار باشه دسکتاپ در اورکلاک واسش مشکلی پیش بیاد ، یا شما در اورکلاک اشتباه کردی و یا سیستمتو اشتباه انتخاب کردی . اصولا دسکتاپ واسه همین کارا ساخته شده . اگه قرار باشه با یه اورکلاک ساده واسش مشکل پیش بیاد ، خب فرقش با لپ تاپ چی می تونه باشه ؟

مپلا amd برای پردازنده های سری بلک امکان اورکلاک قرار داده اما همه میدونیم که براش یه cool master قوی لازمه
    عذر می خوام ولی مگه قرار بوده شما پردازنده رو بدون خنک کننده اورکلاک کنی ؟ برای اینکه قطعه در حالت پایدار بمونه ، شما باید به تناسب کاری که ازش می کشی ، مراقبش هم باشه . این موضوع نشونه ی ضعف نیست و به کاربردن چنین خنک کننده ای ، کاملا طبیعیه .

من نگفتم باید قید لپ تاپ رو زد . من گفتم در مقابل اختلاف قیمت زیاد ی که برخی لپ تاپ ها دارن به ارزش همون اخلاف قیمت ، اختلاف کارایی ندارن در حالی که در یک دسکتاپ اگه همون تفاوت قیمت لپ تاپ ها رو رو سیستمت سوار کنی تفاوت زیادی در کارایی می بینی
    یک بار دیگه تقاضا دارم که مثال بزنید .

ولی میتونم بپرسم شما در یک لپ تاپ چه جوری این کارو انجام میدید
    اگر کاربری واقعا اورکلاک بلد باشه ، می تونه با همون تجهیزات عادی هم اورکلاک کنه . البته نباید توقع داشت که اورکلاکینگ با سخت افزار شما و ابزاری که من 10 سال پیش استفاده می کردم ، یک نتیجه ی یکسان بده . مهم اینه که به هر حال شما اگه کارِت رو بلد باشی ، گوشی موبایلتو هم می تونی اورکلاک کنی . البته من واقعا نمی دونم این بحث بی ربط اورکلاکینگ چه موضوعیتی با بحث ما داره ؟ یک لپ تاپ با پردازنده ی ci7 اصلا نیازی به اورکلاک نداره . اگر هم کاربری نیازش بیش از این باشه ، بهتره سراغ دسکتاپ بره چونکه لپ تاپ کارایی خاص خودشو داره . تقاضا دارم بحث اورکلاک رو ادامه ندید و با توجه به عنوان تاپیک ، تمرکزتون روی همون پردازنده و لپ تاپ باشه .

سری اول لپ تاپ های cori7 مشکلاتی داشتن که با آپدیت بایوس حلش کردن
    در مورد ci7 هایی که واسه نصب روی دسکتاپ عرضه میشه ، بنده حتی با نسخه ی بتا هم مشکلی نداشتم و پردازنده به خوبی و در طبیعی ترین شرایط کار می کرد . من نمی دونم این مشکلاتی که شما می فرمایید دقیقا از کجا اومده ؟ میشه بیشتر توضیح بدید ؟

منظورم اینه که اگه به performanc های بالا احتیاج دارید بهتره این خوابتون رو تو خرید لپ تاپ نبینید چون قیمت زیادی که می پردازید انتظارات شما رو برآورده نمیکنه
    اون دوستمون که شما بهشون فرمودید "پول زیاد دادن واسه لپ تاپ پول دور ریختنه" به کارایی و قدرتی که شما می فرمایید ، به هیچ عنوان احتیاج نداشتن . ایشون می خواستن وسیله ای بخرن که در عین حال که بتونه نیاز پردازشی و گرافیکی ایشون رو برطرف کنه ، قابل حمل هم باشه . واسه همین دنبال لپ تاپ می گشتن .

با آرزوی بهترین ها
    پسر پارسی
    MMehdikhani، djmehdi_67 و mohsendm تشکر می‌کنند.

كاربر همراه MMehdikhani آواتار ها
    تشکر کرده
    570

دوستان سلام
    امروز رفتم بازار برای خرید ولی با یه مدل مواجه شدم که مشخصات و لینکش به این شرح هست

Sony CB17FX/B
    Core i5 2410M-3M
    Ram 4 GB
    AMD Radeon™ HD 6630M

http://www.kamancomputer.com/product...&tab=2&color=W

البته مهمترین مزیت این لپ تاپ اینه که مانیتورش Full HD هست و اونطور که من در این سایت (http://www.notebookcheck.net/Review-...k.59604.0.html) دیدم کیفیت خوبی داره.

البته قیمت رو تا 1280 دادن میخواستم نظر دوستان رو بدونم.
    مرسی
    persian.boy و mohsendm تشکر می‌کنند.
    مهدی

كاربر فعال persian.boy آواتار ها
    تشکر کرده
    4662

نقل قول نوشته اصلی توسط MMehdikhani نمایش پست ها
    دوستان سلام
    امروز رفتم بازار برای خرید ولی با یه مدل مواجه شدم که مشخصات و لینکش به این شرح هست

Sony CB17FX/B
    Core i5 2410M-3M
    Ram 4 GB
    AMD Radeon™ HD 6630M

http://www.kamancomputer.com/product...&tab=2&color=W

البته مهمترین مزیت این لپ تاپ اینه که مانیتورش Full HD هست و اونطور که من در این سایت (http://www.notebookcheck.net/Review-...k.59604.0.html) دیدم کیفیت خوبی داره.

البته قیمت رو تا 1280 دادن میخواستم نظر دوستان رو بدونم.
    مرسی
    درود
    نمایشگر این مدل از لحاظ کیفیت واقعا مناسبه . گرافیکش هم خوبه . پردازندش هم بد نیست ؛ چرا که اگر نیاز بیشتری داشتید ، قابلیت توربو بوست داره که کمکتون می کنه ولیکن ای کاش مدل چهار هسته ایش (ci7) وجود داشته باشه . اگر مدلی با همین مشخصات ولی با ci7 گیر اوردین ، حتی اگر 80 تومن هم گرونتر باشه در خریدش شک نکنید . اگر هم نبود ، به نظرم همین مدل مناسبه .

با آرزوی بهترین ها
    پسر پارسی
    MMehdikhani، djmehdi_67 و mohsendm تشکر می‌کنند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    10

با سلام و عرض ارادت
    می خواستم بدونم با بودجه نزدیک به ا تومن ایسوس k43با مشخصات corei5 4g ram 500 gb hard graphic1\2 gig nvidia دستگاه مناسبی هست چون من خیلی سر رشته ندارم مزاحم دوستان شدم و با این بودجه دیگر چه مدل هایی رو میتونم بخرم که کار عکاسیم رو هم راه بندازه(البته به جز دل) و آیا داشتن usb3خیلی واجب است؟ راستی من شنیده بودم که برای کارهای گرافیکی گرافیکatiiبهتره و انویدیا بیشتر مناسب بازی کردن این حرف تا چه حد درست است؟

كاربر همراه mohsendm آواتار ها
    تشکر کرده
    1181

دوستان سلام

بنده در زمینه لپ تاب اطلاعات محدودی دارم
    میخواستم اگر لطف کنید و راهنمایی بفرمایید که من با بودجه حدود یک و نیم میلیون چه سیستمی میتونم بخرم ؟

مارک وبرند و وزن و اندازه صفحه نمایش هم مهم نیست فقط تنها چیزی که مهمه دوام خوب دستگاه است.
    persian.boy و kambiz.sh تشکر می‌کنند.

كاربر فعال Pouria Arshadi آواتار ها
    تشکر کرده
    1006

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsendm نمایش پست ها
    دوستان سلام

بنده در زمینه لپ تاب اطلاعات محدودی دارم
    میخواستم اگر لطف کنید و راهنمایی بفرمایید که من با بودجه حدود یک و نیم میلیون چه سیستمی میتونم بخرم ؟

مارک وبرند و وزن و اندازه صفحه نمایش هم مهم نیست فقط تنها چیزی که مهمه دوام خوب دستگاه است.
    سلام دوست عزیز.
    من فقط در حد تجربیات خودم پاسخ میدم ولی انتخاب آخر با شماست..
    از اونجایی که فرمودید دوام براتون مهم هست راستش میترسم از برند سونی بهتون پیشنهاد کنم..چون خودم 2 تا تجربه تلخ دارم..یکیش که از سری لپ تاپ های cs سونی یود که بعد از 2 ماه کارکرد فن دستگاه از کاز افتاد ! به گارانتی که مراجعه کردیم تا اسم مدل رو گفتیم زود در جواب گفتن مشکل فن داره ؟! انقدر این مورد همه گیر شده بود که شرکت گارانتی کننده فراخوان داده بود هر کس این مدل رو داره بیاره تا قبل از اینکه خراب شه فن رو تعویض کنیم! جالب این جاست که فقط سری چینی این ایراد رو داشته و سری made in usa این ایراد رو نداشت..با توجه به تجربات خودم و دوستانم درباره برند سونی فقط در صورتی لپ تاپ های این برند رو بخرید که جزو سری high performance و حرفه ای این برند باشن که قیمت این ها هم به بودجه شما نمیخوره..
    در مورد برند dell چند پیشنهاد بهتون میدم به نظر من که خوب هستن..
    Dell XPS L502 این مدل رو خودم از نزدیک باهاش کار کردم بسیار از لحاظ بدنه هم با کیفیت و خوش ساخت هست..قیمت حدود یک ملیون و نیم
    cpu : Intel 2630QM 2.0 GHZ Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333
    ram :8 gig DDR3- HARD 750-
    گرافیک :Nvidia GeForce GT540M 2048 MB UpTo 4096 MB
    با نمایشگر LED 15.6 و بلو ری
    اگر هم خواستید یه کم صرفه جویی کنید این لپ تاپ رو بهتون پیشنهاد میکنم که خودم هم الان همین رو دارم(نسبت به قیمت 1 ملیونیش عالیه ! :)
    DELL INSPIRON 5110
    .CPU : Intel 2630QM 2.0 GHZ Core i7 2.90 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
    RAM :6GIG DDR3
    هارد 640 -گرافیک : Nvidia GeForce GT525M 1024 MB UpTo 4096 MB
    مجهز به 2 پورت USP3 و نمایشگر LED 15.6

موفق باشید
    M. Beyrami، Ali Saeedi و mohsendm تشکر می‌کنند.
    پـوریـا ارشدی

كاربر همراه
    تشکر کرده
    983

پیش فرض ميني لپ تاپي براي مقاصد عكاسي؟

سلام دوستان
    قصد تهيه ميني لپ تاپي براي ديدن عكس ها و كم اديت و ... كه هميشه تو سفر ها همراهم باشه رو دارم .با سرچي كه كردم دو مدل رو انتخاب ردم :
    asus 1215-b
    asus 1215-n
    لطفا راهنمايي ام كنيد كدوم بهتره و اينكه ا كدوم گارانتي عاقلانه تره هم از لحاظ قيمت و هم خدمات پس از فروش؟
    (اگه مورد بهتري سراغ داريد بفرماييد
    ممنون.
    میلاد احمدی
    Nikon D750+Samyang 14 f2.8+Nikkore 50 f1.8 G
    Canon eos m+22 f2

كاربر همراه
    تشکر کرده
    983

نقل قول نوشته اصلی توسط milad_iut نمایش پست ها
    سلام دوستان
    قصد تهيه ميني لپ تاپي براي ديدن عكس ها و كم اديت و ... كه هميشه تو سفر ها همراهم باشه رو دارم .با سرچي كه كردم دو مدل رو انتخاب ردم :
    asus 1215-b
    asus 1215-n
    لطفا راهنمايي ام كنيد كدوم بهتره و اينكه ا كدوم گارانتي عاقلانه تره هم از لحاظ قيمت و هم خدمات پس از فروش؟
    ممنون.
    ممنون از دوستان بايت اين همه توجه...
    میلاد احمدی
    Nikon D750+Samyang 14 f2.8+Nikkore 50 f1.8 G
    Canon eos m+22 f2

كاربر فعال Pouria Arshadi آواتار ها
    تشکر کرده
    1006

نقل قول نوشته اصلی توسط milad_iut نمایش پست ها
    سلام دوستان
    asus 1215-b
    asus 1215-n
    ممنون.
    دوسنت عزیز چقدر میخواید هزینه کنید حدکثر ؟ در ضمن با اینها ادیت نمیتونید کنید.
    اینها برای کار اینترنت و آفیس معمولا مورد استفاده قرار میگیرن
    milad_iut تشکر می‌کند.
    پـوریـا ارشدی

صفحه 33 از 103 نخستنخست ... 23 29 30 31 32 33 34 35 36 37 43 83 ... آخرینآخرین