صفحه 31 از 103 نخستنخست ... 21 27 28 29 30 31 32 33 34 35 41 81 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 301 تا 310 , از مجموع 1025
Like Tree1396تشکر

موضوع: Laptop / Notebook مناسب برای عکاسی دیجیتال

Forum Moderator Mehdi Rojaie آواتار ها
    تشکر کرده
    12608

نقل قول نوشته اصلی توسط amir.g نمایش پست ها
    سلام بر همه.
    من این تاپیک رو از اول تا آخر خوندم.با توجه به بودجه حدود 1.5M به دو انتخاب زیر رسیدم.دوستانی که آشنایی بیشتر دارن یا مالکین عزیز این دو لپ تاپ یا متخصصین عزیز که از راههای دور و نزدیک تشریف اوردن لطف میکنن که بگن نظرشون رو کدومه ( و یا احیانا در دیگر برند ها)

1- HP Pavilion dv6-6080

2- Dell XPS L502D

http://www.digikala.com/?Products=No...ilion-DV6-6080

http://www.digikala.com/?Products=No...ell-XPS-L502-D

پی نوشت : اگر قرار دادن این لینک خلاف مقررات ببخشید و حذف بشه
    پی نوشت 2 : میدونم لینک اصلا معتبر نیست و سایت بسیار ضعیفیه اما فقط اینجا برای لپ تاپ دل انواع کانفیگ رو پیدا کردم.

پیشاپیش مرسی.

سلام
    من هم مدتیست تو همین رنج جستجو می کنم.
    asus n53sv رو هم مد نظر قرار بدین.

بجز کانفیگ و مشخصات عددی شون نتونستم تست و مقایسه درست و حسابی و فنی ازشون پیدا کنم.
    از نظر من خیلی متفاوت نیستند(از لحاظ مشخصات)

پس ملاک های انتخاب رو محدود کنید به:
    1. زیبایی
    2. برند مورد علاقه
    3. کیفیت مانیتورشون جهت ویرایش عکس که رو کاغذ قابل مقایسه نیست و باید حتماً در کنار هم دیده بشن.(برای شما که تهران هستید فکر کنم راحت بتونید با رفتن به بازارهای بزرگ لپ تاپ این مقایسه رو انجام بدید)
    مهدی روجایی

كاربر همراه Mohamad_Ali آواتار ها
    تشکر کرده
    5251

به نظرم cpu و رم هم خیلی مهمه برای پردازش عکس ها و لود شدن سرعتر نرم افزار های ویرایش عکس.
    کلا به نظر شما دوستان cpu i3 یا نهایتا i5 کافیه یا باید به i7 با خصوصیات خاصش رو اورد؟
    ممنون

كاربر فعال M.Nouri آواتار ها
    تشکر کرده
    6030

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi_911turbo نمایش پست ها
    سلام
    من هم مدتیست تو همین رنج جستجو می کنم.
    asus n53sv رو هم مد نظر قرار بدین.

بجز کانفیگ و مشخصات عددی شون نتونستم تست و مقایسه درست و حسابی و فنی ازشون پیدا کنم.
    از نظر من خیلی متفاوت نیستند(از لحاظ مشخصات)

پس ملاک های انتخاب رو محدود کنید به:
    1. زیبایی
    2. برند مورد علاقه
    3. کیفیت مانیتورشون جهت ویرایش عکس که رو کاغذ قابل مقایسه نیست و باید حتماً در کنار هم دیده بشن.(برای شما که تهران هستید فکر کنم راحت بتونید با رفتن به بازارهای بزرگ لپ تاپ این مقایسه رو انجام بدید)
    مدل های سونی
    F13WFX قیمت 1400 تا 1450
    F13LGX قیمت 1600 تا 1650 (مانیتور فول اچ دی)
    اولی را 1370 بدون گارانتی از پایتخت خریدم
    Mehdi Rojaie تشکر می‌کند.
    Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4

كاربر فعال Babak Borhani آواتار ها
    تشکر کرده
    1253

نقل قول نوشته اصلی توسط persian.boy نمایش پست ها
    این موردی که فرمودید ، اصلا اشکال به حساب نمیاد .

Sandy Bridge یا همون "پل شنی" یک قابلیت نیست . بلکه نام مستعار نسل جدید پردازنده های اینتله .
    درست است ساخت اینتل است اما پردازنده نیست.
    سندی بریج یک نوع کانکشن و ارتباط هست بین دو وسیله مانند usb یا firewire اما بسیار سریعتر اگر اشتباه نکنم 700 مگابایت در ثانیه .
    ار آنجایی که کنون هم اخیرا امتیازش را خریده برای عکاسان داشتن این قابلیت در آینده مفید خواهد بود.
    بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com

كاربر فعال
    تشکر کرده
    898

نقل قول نوشته اصلی توسط sibsabz نمایش پست ها
    درست است ساخت اینتل است اما پردازنده نیست.
    سندی بریج یک نوع کانکشن و ارتباط هست بین دو وسیله مانند usb یا firewire اما بسیار سریعتر اگر اشتباه نکنم 700 مگابایت در ثانیه .
    ار آنجایی که کنون هم اخیرا امتیازش را خریده برای عکاسان داشتن این قابلیت در آینده مفید خواهد بود.
    با سلام

فکر میکنم اشتباه می کنید.sandy bridge نسل جدید cpu های شرکت اینتل است نه یک کانکشن ارتباطی.
    به گمانم شما آن را با tonder bolt اشتباه گرفته اید که یک پورت ارتباطی جدید است.

موفق باشید
    Babak Borhani، M.Nouri و persian.boy تشکر می‌کنند.
    ناصر شعبانی

كاربر فعال
    تشکر کرده
    1617

Thunderbolt لینک ارتباطی جدید شرکت اینتل هستش و Sandy Bridge هم نسل جدید پروسسور های اینتل.
    تاندربولت الان روی سیستم های مک عرضه میشه ..
    Babak Borhani و persian.boy تشکر می‌کنند.
    وحید بیگدلی

كاربر فعال Babak Borhani آواتار ها
    تشکر کرده
    1253

نقل قول نوشته اصلی توسط naser_2200 نمایش پست ها
    با سلام

فکر میکنم اشتباه می کنید.sandy bridge نسل جدید cpu های شرکت اینتل است نه یک کانکشن ارتباطی.
    به گمانم شما آن را با tonder bolt اشتباه گرفته اید که یک پورت ارتباطی جدید است.

موفق باشید
    بله درست میفرمایید .
    اشتباه از بنده بود.
    naser_2200 و persian.boy تشکر می‌کنند.
    بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com

كاربر همراه MMehdikhani آواتار ها
    تشکر کرده
    570

سلام به همگی
    دوستان قصد خرید یک لپتاپ تا سقف قیمت 1100 دارم و چند تا مدل رو در نظر دارم که مورد استفاده هم بیشتر فتوشاپ هست.
    اگه دوستان بتونن کمک کنن ممنون میشم ازشون
    البته همونطور که دوستان میدونن کیفیت صفحه نمایش خیلی برای پردازش عکس مهمه که برای من هم اولویت داره .

1- لپ تاپ اول سونی سری f13 هست با کانفیگ coreI7 و رم 4 گیگ و vga 310 که از لحاظ صفحه نمایش فکر میکنم خوب باشه و صفحه نمایش بزرگتری هم داره ولی نمیدونم گرافیکش جواب میده یا نه؟ قیمت هم در حدود 1100 هست.

2- ایسوز k53sv با کانفیگ corei5 و رم 4گیگ و vga gt540 که به نظر لپ تاپ خوبی هست ولی بعضی جاها از صفحه نمایش اون تعریف نکردن تا نظر دوستان چی باشه .قیمت بدون ویندوز تقریبا 1 تومن

3- ایسر 5750 با همان کانفیگ ایسوز تقریباً 780 تومن در مورد صفحه نمایش چیزی نمیدونم

4- hp 6050 با کانفیگ corei5 و رم 4 گیگ و vga ATI6770-1GB در حدود 950 در مورد صفحه نمایش هم چیزی نمیدونم.

دوستان عزیز اگه مدلهای دیگری هم تو این رنج قیمت سراغ دارین پیشنهاد بدین. ممنون از همگی.
    مهدی

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

اصولا اولی بد نیست ( تنها حسن اش موینتور اش است ) اما قید اش را بزنید. چرا ؟

چون CPU اش از نسل قبلی است و هنوز CPU های جدید در بازار فراوان نیستند ( برند سونی منظور نظر است ) و اگر باشند گران هستند اما مونیتور اش خوب است.

اصولا قید ایسر را هم بزنید! چون صفحه نمایش هایش ( همان مونیتور خودمان بگوییم بهتر است ) آشغال هستند ( برای عکس ) و بیشتر برای فیلم و بازی مناسب اند تا عکس.

آن HP بد نیست اما با 50 تومان بالاتر می توانید CPU Core I7 Sandy اش را بخرید چرا Core I5 ؟ اما باز هم توقع مونیتور سونی را از آن نداشته باشید.

در آن قیمت ها سراغ Dell XPS L502x بروید.هم کانفیگ اش خوب است هم مونیتور اش خوب است.

یا به سراغ Lenovo البته اگر مدل خوبی در بازار پیدا شود
    MMehdikhani، Kourosh Kahal، Fereidoon و 6 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

كاربر همراه MMehdikhani آواتار ها
    تشکر کرده
    570

خیلی ممنونم آقای قبادی بابت راهنمایی
    واقعیت اینه که مدلی رو که معرفی کردین (xps l502) قیمتش بالاتر از 1300 هست ولی وقتی کمی تحقیق کردم فهمیدم که کیفیت مانیتور فوق العاده ای داره اما با مانیتور FullHD (به این لینک مراجعه شود http://www.notebookcheck.net/Review-...M.51186.0.html ) .ظاهراً لپ تاپ هایی که ایران هست همگی HD هستند. حالا نمیدونم HDها هم کیفیت FullHD ها رو دارن یا نه؟

البته من الان یه لپ تاپ hp probook 4520 دارم اما نمیدونم کیفیت مانیتورش چقدر با این دل یا hp سری 6 فرق میکنه.

دوستان اگه کسی این دو مدل رو داشته از دادن اطلاعات دریغ نکنه که بد جور محتاجیم باید تا فردا تهیه کنم.
    مهدی

صفحه 31 از 103 نخستنخست ... 21 27 28 29 30 31 32 33 34 35 41 81 ... آخرینآخرین