صفحه 32 از 103 نخستنخست ... 22 28 29 30 31 32 33 34 35 36 42 82 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 311 تا 320 , از مجموع 1025
Like Tree1396تشکر

موضوع: Laptop / Notebook مناسب برای عکاسی دیجیتال

كاربر فعال persian.boy آواتار ها
    تشکر کرده
    4662

نقل قول نوشته اصلی توسط MMehdikhani نمایش پست ها
    خیلی ممنونم آقای قبادی بابت راهنمایی
    واقعیت اینه که مدلی رو که معرفی کردین (xps l502) قیمتش بالاتر از 1300 هست ولی وقتی کمی تحقیق کردم فهمیدم که کیفیت مانیتور فوق العاده ای داره اما با مانیتور FullHD (به این لینک مراجعه شود http://www.notebookcheck.net/Review-...M.51186.0.html ) .ظاهراً لپ تاپ هایی که ایران هست همگی HD هستند. حالا نمیدونم HDها هم کیفیت FullHD ها رو دارن یا نه؟

البته من الان یه لپ تاپ hp probook 4520 دارم اما نمیدونم کیفیت مانیتورش چقدر با این دل یا hp سری 6 فرق میکنه.

دوستان اگه کسی این دو مدل رو داشته از دادن اطلاعات دریغ نکنه که بد جور محتاجیم باید تا فردا تهیه کنم.
    درود
    HD با Full HD فرق داره . کیفیت Full HD بیشتره . در مورد قطعات هم توصیه می کنم همونطور که جناب قبادی هم اشاره کردن ، پردازنده رو CI7 انتخاب کنید . در مورد تراشه ی گرافیکی در بین تراشه های NVIDIA ، از مدل 330 به بالا و در بین تراشه های ATI هم در سری 5 از 5650 با بالا و در سری 6 هم از بین مدل های 66xx به بالا انتخاب کنید . برای نمایشگر هم سعی کنید مدل های LED رو بردارین . البته توجه کنید که LED نامرغوب هم وجود داره و اگر قراره پانل نامرغوبی رو انتخاب کنید ، بهتره به سمت LCD های خوب برین .
    بودجه رو هم پیشنهاد می کنم برای رسیدن به نتیجه ی بهتر تا 1.3م تومن افزایش بدید . در مورد مدل ، دوستان بهتر می تونن راهنمایی کنن ولی من شخصا به این ترتیب پیشنهاد می دم : اپل » سونی » HP و دل » باقی مدل ها .

با آرزوی بهترین ها
    پسر پارسی
    MMehdikhani و Miri تشکر می‌کنند.

كاربر همراه djmehdi_67 آواتار ها
    تشکر کرده
    1433

نقل قول نوشته اصلی توسط persian.boy نمایش پست ها
    درود
    HD با Full HD فرق داره . کیفیت Full HD بیشتره . در مورد قطعات هم توصیه می کنم همونطور که جناب قبادی هم اشاره کردن ، پردازنده رو CI7 انتخاب کنید . در مورد تراشه ی گرافیکی در بین تراشه های NVIDIA ، از مدل 330 به بالا و در بین تراشه های ATI هم در سری 5 از 5650 با بالا و در سری 6 هم از بین مدل های 66xx به بالا انتخاب کنید . برای نمایشگر هم سعی کنید مدل های LED رو بردارین . البته توجه کنید که LED نامرغوب هم وجود داره و اگر قراره پانل نامرغوبی رو انتخاب کنید ، بهتره به سمت LCD های خوب برین .
    بودجه رو هم پیشنهاد می کنم برای رسیدن به نتیجه ی بهتر تا 1.3م تومن افزایش بدید . در مورد مدل ، دوستان بهتر می تونن راهنمایی کنن ولی من شخصا به این ترتیب پیشنهاد می دم : اپل » سونی » HP و دل » باقی مدل ها .

با آرزوی بهترین ها
    پسر پارسی
    پارسی جان ممنون از توضیحات خوبت
    عرض کنم خدمت دوستان عزیز که من برای یکی از بستگان لپ تاپ Lenovo Y570 رو سفارش دادم از آمریکا آوردن و ظاهرا طبق گفته های سازگار بعد از مکاه مبارک رمضان قراره بیارن ...
    اگر دوستان عجله ای نداشته باشند برای خرید من این مدل رو پیشنهاد میدم
    مشخصاتش رو هم در اینترنت میتونید ببینید البته این با کانفیگ کلی زیر هست
    Intel 2nd Gen Core i7 2630QM
    Nvidia GT555 1GB Dedicated Memory DDR5
    8 GB RAM
    720 GB H.D.D
    چند روزی دستم بود و واقعا لپ تاپ عالی بود کیفیت مانیتورش هم بسسیار عالی بود ضمن اینکه نمایشگر این لپ تاپ 3 بعدی هست و برای دند فیلم های 3D بی نظیره ...
    از نظر پردازش هم کاملا به تست ها جواب مثبت داده
    من Lenovo رو میتونم در کنار اپل و hp و سونی مقایسه کنم / بعد از اون هم ایسوز در سری N /بعد از اون هم دل و ایسر و ...
    البته من با قیمت 1070 دلار خریدم ولی اگه واردکنندگان ایرانی وارد کنند احتمال بسیار بالا قیمت فضایی ای حداقل در اوایل ورود خواهند داد اما میشه حداقل یک ماهی صبر کرد دید بازار به چه شکلی خواهد بود
    این لپ تاپ ارزش صبر کردن و حتی کمی بیشتر پرداختن رو یقینا داره ...
    MMehdikhani، persian.boy و Miri تشکر می‌کنند.
    چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
    خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
    تجهیزات

كاربر فعال
    تشکر کرده
    6396

کلاً لپ تاپ ها کارایی پایینی نسبت به دسکتاپ دارن
    گرما همواره مشکل سازه
    به نظرم اینتل هنوز نتونسته مشکلات گرمایشی cori7 رو حل کنه و با پایین آوردن فرکانس پردازنده کمی اون رو تو لپ تاپ ها مهارش کرده
    وقتی با یک cool master قوی هنوز نشه به کارایی بالایی از cori7 رسید چجوری میتونم نتیجه تست ها رو باور کنم
    به همین خاطر نظر من اینه که
    پول زیاد دادن واسه لپ تاپ پول دور ریختنه
    اصلا نباید انتظار داشت تو یه لپ تاپ کارهای گرافیکی بالا انجام بگیره
    البته سیستم اپل یکمی شرایطش فرق میکنه
    که اونم قیمت خودشو داره
    با تست سه لپ تاپ که از نظر اسمی قطعات با هم تفاوت زیادی داشتن اختلاف کارایی کمی مشاهده کردم
    داود معانی

تشکر کرده
    1433

نقل قول نوشته اصلی توسط dada_zebel نمایش پست ها
    گرما همواره مشکل سازه
    به نظرم اینتل هنوز نتونسته مشکلات گرمایشی cori7 رو حل کنه و با پایین آوردن فرکانس پردازنده کمی اون رو تو لپ تاپ ها مهارش کرده
    وقتی با یک cool master قوی هنوز نشه به کارایی بالایی از cori7 رسید چجوری میتونم نتیجه تست ها رو باور کنم
    که اونم قیمت خودشو داره
    با تست سه لپ تاپ که از نظر اسمی قطعات با هم تفاوت زیادی داشتن اختلاف کارایی کمی مشاهده کردم
    در مجموع موافقم که دسکتاپ ها استعداد بیشتری برای پردازشهای سنگین دارند اما با مابقی فرمایشات شما مخالفم دلیل هم دارم
    گرما همیشه یکی از دغدغه های تولید کنندگان قطعات و مصرف کنندگان بوده و هست ... حالا باید دید این گرمایی که ازش حرف میزنیم در مورد چه پردازنده هایی هست؟؟؟
    به جرات میتونم بگم هیچ کدوم از لپ تاپ ها حتی در شرایط سنگین پردازشی هم گرمایی که تولید میکنند خطرناک نیست ... اگرچه خنک نگه داشتن طول عمر قطعات رو تضمین میکنه اما ذکر دو نکته رو واجب میدونم . اول اینکه لپ تاپ های جدید و پردازنده های جدید گرافیک و سی پی یو به نحوی تولید شده اند که اولا تولید گرمای کمتری میکنند و این کاملا واضح هست ضمن اینکه لپ تاپ های جدید اکثرا دارای هیت سینک های بزرگتری هستند با پره های آلومینیومی برای خنک نگه داشتن سیستم ... و اینکه سی پی یو ها و گرافیک های امروزی تا دمایی نزدیک به تبخیر آب رو هم تحمل میکنند ...
    نکته دوم اینکه سیستم های خانگی هم از این مورد مستثنی نیستند.ساخت و تولید خنک کننده ها و کولرهای عجیب و غریب و گران قیمت دسکتاپی نشون میده که دسکتاپ ها هم راه فراری ندارند ...
    در مورد این جمله که فرمودید : ""وقتی با یک cool master قوی هنوز نشه به کارایی بالایی از cori7 رسید چجوری میتونم نتیجه تست ها رو باور کنم""
    باید عرض کنم گرما کوچکترین تاثیری بر بازدهی و راندمان کاری پردازنده ها چه در CPU و چه در گرافیک ها نداره مگر اینکه سیستم به حد انفجار برسد اون هم در مورد سیستم هایی که اورکلاک میشوند نه سیستم هایی که دست من و شماست.Core i7 در دمای معمولی 45 و گرمای 80 درجه هم با همان سرعت و فرکانس کار میکنه و ابدا مشکلی از نظر گرما براش وجود نداره ...

اما در مورد جمله ی : ""با تست سه لپ تاپ که از نظر اسمی قطعات با هم تفاوت زیادی داشتن اختلاف کارایی کمی مشاهده کردم ""
    میشه بفرمایید برنامه ای که برای تست انجام دادید چه برنامه ای بوده؟؟؟ از پردازنده های اتم گرفته تا پردازنده های مبتنی بر پل شنی اینتل هنگاه انجام کارهای معمولی و حتی خیلی از برنامه های به ظاهر سنگین هیچ تفاوتی در پردازش وجود نداره.من نمیدونم تست شما چی بوده؟؟؟ وب گردی ؟؟؟ بازی ؟؟؟ آماری یا ...
    باید این تست ها روی برنامه های خاص صورت بگیره ...
    نمیدونم چرا ما ایرانی ها فکر میکنیم هر چیزی که خوب باشه و گرون حتما به درد ما میخوره ...
    هنوز خیلی از برنامه ها توانایی و هماهنگی لازم رو برای پردازش در چنین پردازنده هایی ندارن ... تعداد بازی هایی که بر اساس معماری های جدید پردازنده ها و گرافیک ها ساخته شده از تعداد انگشت های یک دست هم کمتره ... پس بهتره Core i7 ها و غیره ... رو به دست کسانی بسپاریم که واقعا از تمام توان اونها استفاده میکنند ...
    شدیدا رو این مساله حساسیت دارم که چرا یه نفر باید Core i7 بخره و یا نتایج چند دستگاه با کانفیگ مختلف رو مشابه ارزیابی بکنه ...
    MMehdikhani، persian.boy، Miri و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    تجهیزات

تشکر کرده
    4662

درود
    در شرایطی که قطعات مشابه باشن ، تا حدّ بسیار کمی با هم تفاوت دارن و نتایج به نفع دسکتاپه . ولی بهتره نسخه ی عمومی نپیچیم .

به نظرم اینتل هنوز نتونسته مشکلات گرمایشی cori7 رو حل کنه
    کدوم مشکل ؟ این پردازنده به نسبت نسل های قبلی ، گرمای کمتری تولید می کنه . در واقع بهتره بگیم یکی از خنک ترین ها محسوب میشه . اون گرمایی هم که تولید می کنه با توجه به پرفورمانسش کاملا توجیه پذیره .

با پایین آوردن فرکانس پردازنده کمی اون رو تو لپ تاپ ها مهارش کرده
    فرکانس پردازنده ها رو پایین اورده تا برق کمتری مصرف بشه . حواستون باشه که ما در دسکتاپ به منبع برق نامحدود متصلیم اما در لپ تاپ قضیه متفاوته . تازه این فرکانس ها به هیچ عنوان قفل نیستن و شما اگه مصرف دستگاه برات مهم نیست ، می تونی با اتصال یک خنک کننده به لپ تاپ ، اونو اورکلاک کنی . در ضمن این پایین اوردن فرکانس معمولا هیچ تاثیری روی کار شما نداره . در واقع شما حتی اگه سنگین ترین بازی ها رو هم روی لپ تاپ اجرا کنی ، باز نمی تونی تمام توان پردازنده رو به کار بگیری .

لطفا گزاره ی فوق رو به صورت مشروح توضیح بدید .

با آرزوی بهترین ها
    پسرر پارسی

پی نوشت : اصولا دید شما به این وسیله چندان منطبق بر فلسفه ی اون نیست .
    MMehdikhani، djmehdi_67، Miri و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    4662

درود
    مهدی جان سپاسگذارم . با تک تک فرمایشاتتون موافقم جز این دو مورد که باید تصحیح بشه :

باید عرض کنم گرما کوچکترین تاثیری بر بازدهی و راندمان کاری پردازنده ها چه در CPU و چه در گرافیک ها نداره مگر اینکه سیستم به حد انفجار برسد اون هم در مورد سیستم هایی که اورکلاک میشوند نه سیستم هایی که دست من و شماست.Core i7 در دمای معمولی 45 و گرمای 80 درجه هم با همان سرعت و فرکانس کار میکنه و ابدا مشکلی از نظر گرما براش وجود نداره ...
    در اورکلاک ، اگر شما کنترل دمای خوبی روی قطعه نداشته باشین ، قطعه یا می سوزه ، یا سیستم ریست میشه و یا در خوشبینانه ترین حالت ، قطعه به رکورد نرمالی نمی رسه .

از پردازنده های اتم گرفته تا پردازنده های مبتنی بر پل شنی اینتل هنگاه انجام کارهای معمولی و حتی خیلی از برنامه های به ظاهر سنگین هیچ تفاوتی در پردازش وجود نداره.من نمیدونم تست شما چی بوده؟؟؟ وب گردی ؟؟؟ بازی ؟؟؟ آماری یا ...
    پردازش فقط به فرکانس مربوط نمیشه . با فرض فرکانس یکسان ، تعداد هسته ی بیشتر و پهنای باند گسترده تر می تونه تاثیر عمیقی بر سرعت یک سیستم بگذاره . اصولا اگر قرار بود که فرکانس ، اولین و آخرین اصل باشه ، مطمئن باشین همون 5 سال قبل (دوره ی پنتیوم و اثلون) معمارین پردازنده این تکنولوژی رو داشتن که پنتیوم رو در فرکانس 5 گیگاهرتز تولید کنند . ولی همه دیدیم که به جای این کار ، انرژیشون رو روی تعداد هسته گذاشتن . دلیل اینکه بنده به جای ci5 به دوستان ci7 رو پیشنهاد می دم هم دقیقا همینه .
    البته انتظار نداشته باشید که با دیدن فیلم و این جور کارها به نتیجه گیری من برسید ؛ صحبت من زمانی به شما ثابت میشه که با برنامه ی مثل سافاری ، 30 تا تب رو در کنار هم باز کنید یا اینکه به تبدیل فرمت سنگین یا کار با نرم افزارهای مهندسی در دستگاهتون بپردازید .

با آرزوی بهترین ها
    پسر پارسی
    ویرایش توسط persian.boy : Thursday 25 August 2011 در ساعت 01:12 دلیل: اعمال نظر دوستان در واژگان به کار برده شده در متن
    MMehdikhani، shabab، djmehdi_67 و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    1433

درود فراوان بر شما پارسی جان
    اول از همه فکر کنم شما با فرمایشات من موافق هستید نه عرایضم (من باید بگم عرایضم شما بگید فرمایشاتتون اینجوری رسمی تره شوخی میکنم)
    در مورد بخش اول فرمایشاتتون حق با شماست البته کاستی در نوشتن بود که مطلب بیش از این طولانی نشه وگرنه صد البته ...
    در مورد بخش دوم هم حق باز هم کاملا با شماست و من هم تایید میکنم اما من منظورم اصلا فرکانس و یا تعداد هسته ها و اینها نبود منظورم رو میخواستم اینجوری برسونم به دوستمون که فرمودند تفاوت زیادی مشاهده نکردند در مقایسه ها این رو میخواستم در تکمیل فرمایشاتشون عرض کنم که اگر تست فقط محدود به وبگردی باشه(یا کارهای معمولی مثل آفیس) خوب طبیعی ست که بین اتم و سندی بریج نباید تفاوتی هم دیده بشه چون حداقل ها رو هر دو دارند / مثل اینه که بگیم پیکان 60 کیلومتر در ساعت میره سری 6 هم 60 تا میره من تست کردم هیچ فرقی نداره با هم پس پولتون رو برای خرید سری 6 هدر ندید ... تفاوت ها در پردازش های سنگین تر و حرفه ای تر مشاهده میشه ... شاید بد توضیح دادم پوزش میطلبم ...
    ممنون بابت جبران نواقص عرایض بنده ...
    --------------
    در پناه یگانه ی یکتا
    MMehdikhani، persian.boy و Miri تشکر می‌کنند.
    تجهیزات

تشکر کرده
    4662

درود

اول از همه فکر کنم شما با فرمایشات من موافق هستید نه عرایضم (من باید بگم عرایضم شما بگید فرمایشاتتون اینجوری رسمی تره شوخی میکنم)
    شرمنده مهدی جان . طبق فرموده ی شما تصحیحش کردم . یک بار دیگه به خاطر اشتباه غیر عمدی که صورت پذیرفت پوزش می طلبم .

با آرزوی بهترین ها
    پسر پارسی
    djmehdi_67 تشکر می‌کند.

كاربر ويژه QashQai آواتار ها
    تشکر کرده
    5125

گرما همواره مشکل سازه
    که اونم قیمت خودشو داره
    سلام

منظور شما این است که اگر کاربری برای کارهای عکاسی نیاز به Laptop داشته باشد بهتر است قید خرید آنرا بزند و یک Desktop با خود اینور آنور ببرد؟! واقعاً تفاوت Laptop در عملکرد اینقدر با Desktop متفاوت است اصلاً کارایی در این مقطع مد نظر قرار گرفته است. هرچند Laptop هایی هستند با رم های 16 و هاردهای ssd و گرافیک و cpu های آنچنانی ولی فرض میکنیم برای Desktop همین موارد صادق باشد. صحبت من روی نظر شما نسبت به Laptop است

بیشتر توضیح میدهید؟
    djmehdi_67 تشکر می‌کند.

كاربر فعال
    تشکر کرده
    6396

من از کلیه دوستان عذر میخام
    ولی این یک واقعیته
    در مورد اینکه فرکانس پردازنده رو پایین آورده تا برق کمتری مصرف بشه این اصلا صحیح نیست
    بذارید من سوالم رو اینطوری مطرح کنم
    چرا بایوس لپ تاپ ها امکان اور کلاک به شما نمیدن
    کاملا مشخصه چون پردازنده به طور خاص برای لپ تاپ طراحی شده و گرمایشی که در اثر افزایش فرکانس به منظور افزایش توان پردازش ایجاد میشه در لپ تاپ ها مشکل سازه
    البته در دسکتاپ ها مشکل سازه چه برسه به لپ تاپ . مپلا amd برای پردازنده های سری بلک امکان اورکلاک قرار داده اما همه میدونیم که براش یه cool master قوی لازمه
    در پاسخ
    اقای قشقایی هم باید عرض کنم
    من نگفتم باید قید لپ تاپ رو زد . من گفتم در مقابل اختلاف قیمت زیاد ی که برخی لپ تاپ ها دارن به ارزش همون اخلاف قیمت ، اختلاف کارایی ندارن در حالی که در یک دسکتاپ اگه همون تفاوت قیمت لپ تاپ ها رو رو سیستمت سوار کنی تفاوت زیادی در کارایی می بینی

در پاسخ پسر پارسی عزیز هم باید بگم
    من رو دستکتاپم از پاور حرفه ای acbel از نوع active استفاده می کنم که اجازه اورکلاک رو به من میده ولی میتونم بپرسم شما در یک لپ تاپ چه جوری این کارو انجام میدید
    سری اول لپ تاپ های cori7 مشکلاتی داشتن که با آپدیت بایوس حلش کردن
    اونم چجوری
    با پایین آوردن فرکانس مصرفی هر یک از هسته ها در تنظیمات بایوس سیستم
    داود معانی

صفحه 32 از 103 نخستنخست ... 22 28 29 30 31 32 33 34 35 36 42 82 ... آخرینآخرین