صفحه 36 از 103 نخستنخست ... 26 32 33 34 35 36 37 38 39 40 46 86 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 351 تا 360 , از مجموع 1025
Like Tree1396تشکر

موضوع: Laptop / Notebook مناسب برای عکاسی دیجیتال

كاربر جديد pavpar آواتار ها
    تشکر کرده
    90

نقل قول نوشته اصلی توسط prana نمایش پست ها
    سلام ، تا سقف یک میلیون چه پیشنهادی برای خرید لپتاپ دارید؟ مارک و برند برام مهم نیست. فقط اینکه جوابگوی کار عکاسی باشه؟
    ممنون میشم از پاسخگوییتون.
    Samsung 200B5A-S01
    فکر میکنم انتخاب مناسبی باشه. جوابگوی کار عکاسی هست. یکی از مقاومترین بدنه ها و مطمئنترین کانفیگها ( و از لحاظ عمر باتری و ...) رو داره. بطور کلی بعد از محصولات اپل که نرم افزارها و کاربران مخصوص حودشون رو داره، به نظر بنده اول بهتره سراغ محصولات سامسونگ رفت. نه بخاطر مارک. بخاطر کیفیت ساخت و ...

كاربر ويژه QashQai آواتار ها
    تشکر کرده
    5125

سلام

Extend the life of a photographer's laptop with an SSD
    by Ian Burley

PB116601.jpg

کد:
    http://dpnow.com/8371.html

دیدن مطالبی از این دست برای دوستانی که نیم نگاهی به solid state drive technology یا همان SSD دارند خالی از لطف نیست البته از نظر من مفهوم استفاده از اینگونه هاردها زمانی ارزش اصلی خود را خواهد داشت که سیستم عامل روی این هارد باشد در غیر این صورت من فکر میکنم میباید توجیه درستی برای استفاده از آن باشد.

مدتی پیش به فکر تعویض هارد سیستم عامل laptop خود بودم اگرچه وسوسه برانگیز است اما دردسرهای خاص خود را خواهد داشت برای من اینگونه مقرون به صرفه شد که laptop بعدی دارای این تکنولوژی (با سیستم عامل نصب شده ) باشد

دوستان اگر تجربه ای در این زمینه دارند دریغ نکنند

موفق باشید
    F.KamranNia، Soheil Qoddusi، Saeid Arzani و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    90

نقل قول نوشته اصلی توسط QashQai نمایش پست ها
    سلام

Extend the life of a photographer's laptop with an SSD
    by Ian Burley

PB116601.jpg

کد:
    http://dpnow.com/8371.html

دیدن مطالبی از این دست برای دوستانی که نیم نگاهی به solid state drive technology یا همان SSD دارند خالی از لطف نیست البته از نظر من مفهوم استفاده از اینگونه هاردها زمانی ارزش اصلی خود را خواهد داشت که سیستم عامل روی این هارد باشد در غیر این صورت من فکر میکنم میباید توجیه درستی برای استفاده از آن باشد.

مدتی پیش به فکر تعویض هارد سیستم عامل laptop خود بودم اگرچه وسوسه برانگیز است اما دردسرهای خاص خود را خواهد داشت برای من اینگونه مقرون به صرفه شد که laptop بعدی دارای این تکنولوژی (با سیستم عامل نصب شده ) باشد

دوستان اگر تجربه ای در این زمینه دارند دریغ نکنند

موفق باشید
    دوست خوبم، چند سالی است که اپل در محصولاتی همچون Macbook Air از این دست سخت افزارها استفاده میکند البته از سری ۲۰۱۰ و ۲۰۱۱ از FlashStorage استفاده کرده. در عمل سرعت کار بسیار خوبی به سیستم شما میده اما بخاطر گرون بودنش معمولا شما برای آرشیو باید فکری بکنید.
    اما در مورد اجرای برنامه هایی مثل فتوشاپ و حتی ویرایش فیلم عملکرد و performance بسیار خوبی رو شاهد هستید. در مورد روند بالا آمدن سیستم هم خیلی مؤثر هست. البته شرکت سامسونگ یک تکنولوژی جدید رو با نام Hybrid Sleep معرفی کرده برای حل سرعت پایین Boot Up!!! در عمل تجربه من با مک بوک ایر سری اول (۲۰۰۹)، در عمل این بود که سرعت خیلی خیلی خیره کننده نبود اما با تکنولوژی FlashStorage خیلی نسبت به هاردهای عادی تفاوت بود و تقریبا محسوس هست. اما، اما، باز هم مشکل قیمت بالاشون مانع اصلیه و در عمل اگر خواسته باشی از بقول شما سیستم با SSD یا FS استفاده کنی و از حافظه جانبی کم سرعت برای فضای کاری و آرشیو شاید زیاد توجیه نداشته باشه (نسبت به هزینه چیزی که دریافت میکنی) اما اگر صف IO بواسطه استفاده از وسایل جانبی نداشته باشی حتما می ارزه.
    فکر نمیکنم طی یکی دو ساله آینده قیمت این ابزار با حجم معقول اونقدر کاهش پیدا کنه که توجیه کامل داشته باشند. همین الان قیمت لپ تاپهایی با این نوع سخت افزار در ایران حدود ۲.۵ هست تازه با 128GB و یا نهایتا 256GB.
    shabab، QashQai و M.R.Mir تشکر می‌کنند.

كاربر جديد meysam آواتار ها
    تشکر کرده
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط milad_iut نمایش پست ها
    راستش بيشتر نظرم روي ميني لپ تاپ هاست.برفرض خريد تبلت گزينه ها بسيار محدودترند و انتخاب هم راحت تر.
    اگه از بين ميني لپ تاپ ها گزينه اي رو ميشناسيد بفرماييد لطفا.
    راسي تبلتي هم داريم كه ويندوز سون يا... روش نصب باشه نه اندروييد يا ويندوز فون و ..؟
    بازم ممنون..
    سلام .
    یه راهنمایی فنی .
    از اونجا که من چند ساله تو کاره تعمیر و فروش لپ تاپ هستم اصلا تبلت ها رو پبشنهاد نمیکنم . خدا نکنه خراب شه . دیگه هیچی . اما تبلتی هست که ویندوز اورجینال سون روش نصب باشه . مینی ها و نت بوک ها عملا نمیشه باهاش زیاد کار کرد . صفحه کوچیکش خیلی بده اما وزن و ابعاد خوبی داره . بنظر من یه لپ تاپ 13 اینچ از همه اینها بهتره . البته اگر کار ادیت عکس انجام میدین 15 اینچ از همه بهتره .
    بودن یا نبودن . . . .

كاربر همراه
    تشکر کرده
    917

نقل قول نوشته اصلی توسط pavpar نمایش پست ها
    Samsung 200B5A-S01
    فکر میکنم انتخاب مناسبی باشه. جوابگوی کار عکاسی هست. یکی از مقاومترین بدنه ها و مطمئنترین کانفیگها ( و از لحاظ عمر باتری و ...) رو داره. بطور کلی بعد از محصولات اپل که نرم افزارها و کاربران مخصوص حودشون رو داره، به نظر بنده اول بهتره سراغ محصولات سامسونگ رفت. نه بخاطر مارک. بخاطر کیفیت ساخت و ...
    سلام
    الان با كمي هزبنه كردن بيشتر امكان خريد سيستمي با پروسسور ‌i7 و مشخصات بهتر وجود داره (مانند Dell 5110). من شخصا تجربه‌اي با لپ تاپ هاي سامسونگ ندارم. در مورد اين مدل خاص هم غير از چند سايت فروش ايراني چيزي در نت پيدا نكردم. البته ظاهرا كيفيت ساخت خوبي داره ولي در مورد ساير عملكردها رويويي در دست نيست.
    pavpar تشکر می‌کند.

تشکر کرده
    90

نقل قول نوشته اصلی توسط milad65 نمایش پست ها
    سلام
    الان با كمي هزبنه كردن بيشتر امكان خريد سيستمي با پروسسور ‌i7 و مشخصات بهتر وجود داره (مانند Dell 5110). من شخصا تجربه‌اي با لپ تاپ هاي سامسونگ ندارم. در مورد اين مدل خاص هم غير از چند سايت فروش ايراني چيزي در نت پيدا نكردم. البته ظاهرا كيفيت ساخت خوبي داره ولي در مورد ساير عملكردها رويويي در دست نيست.
    میلاد عزیز، دوستمون در مورد لپ تاپ زیر یک میلیون پرسیده بودند. اما در مورد فرمایش شما، عرض بنده بیشتر بر مبنای ارزش خرید کالا نسبت به کیفیت و دوام منعطف بود وگرنه فرمایش شما کاملا درست است میشه سیستمهایی با مشخصات بالاتر یافت.
    اما در مورد برندهایی غیر از اپل و سامسونگ بنظرم نمیشه گفت تمامی سریها و رده ها قابل اطمینان هستند، چون اجناس بی کیفیت بوفور در آنها یافت میشود،‌ تأکید بنده بر روی سامسونگ بخاطر سینوسی نبودن کیفیت سریهای مختلف اون و کیفیت خوبشه وگرنه بنده هم مثل شما فقط مصرف کننده هستم و نمایندگی از این برند کره ای ندارم!
    یک نکته دیگه،‌ امیدوارم دوستان نظرشون رو بفرمایند اما بنظر من i5 خیلی خیلی بیشتر از نیازهای ما در عکاسی و کاربردهای مشابه رو پوشش میده. شخصا سالیانه و یا با نو شدن نسلها تنها و تنها به دلیل نیاز سیستمهای ادیت و فیلمهای HD به سراغ سیستمهای جدیدتر رفتم و میرم . و در سایر موارد به هیچ عنوان نیازی به سیستم بالاتر نمیبینم. غیر از بازی که دنیایی جدا داره
    milad65 تشکر می‌کند.

كاربر همراه
    تشکر کرده
    917

سلام دوستان
    نظرتون در مورد لپ تاپهاي MSI چيه. امروز به يك مدل برخوردم كه به نظر مشخصات بسيار خوبي داره. مدل GE620 كه البته از سري Gaming هست. اين مدل با دو گزينه display موجود هست كه نوع Full HD اون حدود 1280 هست. ممنون ميشم نظر شما را بدونم.

مشخصات:
    CPU IC i7 - 2.53GHZ - cash 3MB - vga 540 - RAM 8GB

تشکر کرده
    90

سلام دوستان
    نظرتون در مورد لپ تاپهاي MSI چيه. امروز به يك مدل برخوردم كه به نظر مشخصات بسيار خوبي داره. مدل GE620 كه البته از سري Gaming هست. اين مدل با دو گزينه display موجود هست كه نوع Full HD اون حدود 1280 هست. ممنون ميشم نظر شما را بدونم....
    دوست خوبم، با داشتن کارت گرافیک GT540M NVIDIA و یک پردازشگر i7 به احتمال زیاد دوهسته ای، به نظر قدرت پردازش گرافیک بسیار مناسبی با قیمت مناسب داره. اما از این مشخصات که بگذریم به بحث کیفیت ساخت قطعات میرسیم، که از لحاظ بدنه که بیشترین تآثیر رو در طول عمر دستگاه و نگهداشت از طرف کاربر داره این برند و برندهای مشابه همچنان که قبلا عرض کردم جزو بهترین ها نیستند و مورد بعد اینکه این سیستم مناسب بازیخورها و تدوینگران (تا سطح نیمه حرفه ای) علاقمند به سیستمهای پرتابل میخوره!
    پس، دوست بزرگوارم، اگر و تنها اگر: الف-شما با کیفیت این بدنه مشکل ندارید و یا ب-جزو طیف کاربری ذکر شده و یا مشابه هستید و یا اگر ج-شما جزو کاربران Adobe! CS5 به بالا هستید و خیلی به میلی ثانیه ها اهمیت میدهید، این سیستم مناسب شماست وگرنه به نظر شخصی بنده به دنبال سیستمهای بی ادعاتر و در عین حال با کیفیت تر از برندهای معتبر و البته گران(نسبت به رقبای دست و دلباز) باشید. قبلا عرض کردم در مورد کاربریهای رایج i5 بسیار بیشتر از نیازهای جاری پاسخگوست، اما به دلیل گران بودن نسبی این نوع سخت افزارها نسبت به پولی که میدهید و کیفیتی که دریافت میکنید باید بسیار حساس بود.
    milad65 و Miri تشکر می‌کنند.

كاربر فعال aliii آواتار ها
    تشکر کرده
    253

سلام دوستان
    نظرتون در مورد لپ تاپهاي MSI چيه. امروز به يك مدل برخوردم كه به نظر مشخصات بسيار خوبي داره. مدل GE620 كه البته از سري Gaming هست. اين مدل با دو گزينه display موجود هست كه نوع Full HD اون حدود 1280 هست. ممنون ميشم نظر شما را بدونم.

مشخصات:
    سلام
    ۲۰۰ تومان بوجه رو بالا ببرید dell xps 502x بگیرید بدنه آلومینیومی تیونر تلویزیون بلندگو jbl پخش بلو ری 3d ..وبکم hd و باتری ۹ سل اضافه بر امکاناتی که گفتید بدست میارید با کیفیت بالاتر دل
    milad65 تشکر می‌کند.

كاربر همراه djmehdi_67 آواتار ها
    تشکر کرده
    1433

سلام دوستان

مشخصات:
    با احترام بسیار فراوان به نظرات دوستان اما در اون رنج قیمت من acer 5750G رو پیشنهاد میدم با کانفیگ core i 7 2670QM cache 6MB - Ram 4 or 6 - graphic GF 2 Gig
    و ... با قیمت حدود 1140 تومان
    من به شخصه دل رو پیشنهاد نمیدم و این مدل رو تو این قیمت خیلی بهش ارزش میدم چون کار کردم و خیلی قابل اعتماده ...
    milad65 تشکر می‌کند.
    چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
    خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
    تجهیزات

صفحه 36 از 103 نخستنخست ... 26 32 33 34 35 36 37 38 39 40 46 86 ... آخرینآخرین