سلام
بهترین لبتابی که تو این رنج قیمت میشناسم(استوک) Hp Elitebook 8570w
سلام
بهترین لبتابی که تو این رنج قیمت میشناسم(استوک) Hp Elitebook 8570w
Canon 6D
100mm f/2.8L IS USM Macro
16-35mm f/4L
50f/1.4
سلام دوستان
لپ تاپ مناسب برای کار گرافیک و ویرایش عکس در محدوده قیمت 1.800.000 تا 2.600.000 چی پیشنهاد میکنید؟
گرافیک AMD radeon نسبت به gforce nvidia ضعیفتره؟
asus k550 JX-B بنظرتون چطوره؟
ویرایش توسط nicebluesky : Sunday 20 March 2016 در ساعت 22:43
بهنام ورشوساز
Canon EOS 600D , EF-S 18-55 IS II , EF 50 f/1.8 II , EF-S 55-250 IS STM , Hahnel Triad 40 Tripod
سری N صفحه نمایش بهتری دارد.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
سلام خدمت دوستان عزيزم و سال نو همگي مبارك (ببخشيد كه يه چند روزي به اينترنت دسترسي نداشتم و با تاخير تبريك ميگم)
تصميم دارم لپ تاپ باستاني خودم (Dell Vostro 1510) رو كنار بذارم و يه لپ تاپ جديد بگيرم. بودجه تا 2,500,000 و لپ تاپي مي خوام كه از پس اديت هاي سنگين فتوشاپي و نرم افزارهاي ويرايش فيلم مثل پريمير و افترافكتز بر بياد. ممنون ميشم در انتخاب برند و مدل راهنماييم كنيد.
مرسي
آیا نرم افزاری برای سنجش قدرت و سرعت لپ تاپ وجود داره ؟
سلام دوستان
با توجه به اينكه تاحالا تجربه كار با سيستم عامل مكينتاش رو نداشتم ميشه بگيد اگه مك بوك بگيرم چه محدوديت هايي خواهم داشت؟
بايد همه نرم افزارهام ورژن مك باشن؟ مثلا آفيس، فتوشاپ، آكروبات ريدر
درسته كه مك بوك ها دي وي دي درايو ندارن؟ من تاحالا آفيس و فتوشاپ رو با سي دي هاشون نصب ميكردم. با مك بوك بايد سورس نرم افزارا رو با فلش بريزم رو لپ تاپ بعد نصب كنم؟
كليه محدوديت ها رو اگه بگيد كمك بزرگي در انتخابم كردين
ممنون و متشكر
محدودیت که به اون صورت ندارین فقط یه مقدار متفاوت از ویندوزه مثلا همین نرم افزارها که تو ویندوز نصب میشن تو مکینتاش نصبشون متفاوته ( درگ میکنید فایل رو تو پوشه ی اپلیکیشن )
باید ببینید تو استور برنامه ی مورد نظر شما ورژن مک داره یا خیر و در صورت موجود نبودن باید نرم افزار معادلش رو پیدا کنید
شاید بیشترین کمبود نرم افزاری تو استور اپل برای مک ها بازی ها باشن تو قیاس با ویندوز
فایل ها رو هم میتونید دانلود کنید و نیازی به سی دی یا دی وی دی نیست ولی اگه خیلی مهمه دی وی دی رام اکسترنال تهیه کنید
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )