دوستان پلاگین هایی که برای فتوشاپ در ویندوز استفاده میشه و به فتوشاپ اضافه مکنیم رو به فتوشاپ مک هم میشه اضافه کرد ؟
یا فرمت خاصی باید دانلود بشه ؟ اگر نمیشه پلاگینهای مک رو از کجا باید گیر اورد. مثلا portraitue
Mehrdad Dehkordi
Nikon D750+Sigma Art 85mm , Nikkor 24-120G ED
با سلام خدمت اساتید محترم
قصد شرکت در کلاسهای آموزشی ویرایش عکسهای دیجیتال رو دارم لپ تاپی که با پیشرفت تو این رشته جوابگوی کارهای سطح بالای آینده رو هم داشته باشه تا رنج قیمت 5000000 چی هست
با تشکر
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سلام. دوستان کسی در مورد مشکل لپتاپ های 4K ویندوزی توی نرم افزار ها تجربه ای داره؟
قصد خرید یکی از دو مدل g551vw و یا N552vw رو دارم. به نظر شما کدومش بهتره و چرا؟
مشکل ریز نشون دادن متن ها و آیکون ها توی نرم افزار ها قابل تحمله؟
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
up
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
بنده N552vw دارم با تنظیماتی که در رجیستری انجام دادم و تنظیم فایل مانیفست برای فتوشاپ و لایت روم مشکل سایز آیکونها برطرف شد. فایل مانیفست و دستورالعمل تغییر رجیستری و تنظیم فایل مانیفست را در این لینک ببینید:
----> لینک
در مورد لپ تاپ من N552vw با صفحه غیر تاچ را ترجیح دادم بخاطر پورت USB-type C و نیز هارد 2 ترابایت و نیز رم بیشتر نسبت به 551.
ویرایش توسط M.R.Shahbazi : Wednesday 11 May 2016 در ساعت 11:27