ممنون میشم دوستان یه راهنمایی کنند. منتظرم و کارم گیره
سپاس
ممنون میشم دوستان یه راهنمایی کنند. منتظرم و کارم گیره
سپاس
سلام به شما دوست عزیز
فکز نکنک 298 هم قیمت اونیکی ها باشه
در مورد کالیبراتور هم شما قطعا اگر حرفه ای میخواید کار کنید بهش نیاز دارید
مانیتورهای ایسوس نسبتا مانیتورهای خوبی هستند
البته تاجایی که میدونم بعد از برندهایی چون EIZO,DELL,NEC,BENQ,VIEWSONIC و ....
متاسفانه برند های یاد شده یا نایابند در ایران یا بسیار گران جز چند مدل دل که اونها هم قیمتی بالای 2 میلیون دارند.
متاسفانه زیاد روی اعداد و ارقام ارائه شده درمورد پوشش رنگی توسط شرکت ایسوس نمیشه حساب کرد.
در مورد 238
در عمل این مانیتور حدود 94.5% پوشش SRGB داره که خوب خوبه
این هم یک ریویو خوب از این مانیتور
البته به نظر من این سایز کوچیکه و رزولوشن به خاطر تناسب 16:9 خیلی مناسب نیست و اگر 1920 در 1200 پیدا کنید خیلی بهتره از 1920 در 1080 هست.کد:http://www.prad.de/en/monitore/review/2011/review-asus-pa238q.html
این رو به گزینه هاتون اضافه کنید به نظرم بهتره
ASUS - 24" - PA248Q - LED
حدودقیمتش هم 1450 تا 1500 باید باشه
یه اینچ بزرگتره
نسبت تصویر 16:10
پنل نسبتا بهتر
سلام دوستان
الان ( یعنی تابستان ۹۳) مانیتورهای High-End (رزولوشن بالا + Gamut رنگی بالا) موجود در بازار ایران کدامها هستند و کدام را پیشنهاد میکنید؟
ممنون
سلام
آخرین مانیتورهای دیده شده در بازار
Asus Pa248q قیمت 1400
Dell 2713 حدود 3200 البته اگر پیدا بشود
Eizo cx240 قیمت 5500
hp zr2440w حدود 1800
nec هم حرفش بود اما خودش نه.
دل کمیاب است.
از سری p ایسوس بالاترین مدلی که وارد شده همین مدا 24 اینچی است. سری m ,v, pb در بازار به وفور تا سایز 29 اینچ یافت می شوند
کل بازار زیر و رو شد و همین ها یافت شد. مطمئنن ایزو از همه بهتر است.
یک شرکت تجهیزات عکاسی هم گفت مدل های بالاتر ایزو را به صورت سفارشی تحویل می دهد.
درکل اگر امکان خرید مسافری وجود داشته باشد خرید از خارج بسیار به صرفه تر است.
درود
اگر مقصود رسیدن به workflow 30-bit میباشد تنها گزینه های موجود در بازار ایران یا خرید پنل های eizo از سری coloredge (که به صورت واقعی 10 بیت به ازای هر کانال میباشد) است یا خرید dell 2711u و یا dell 2713h که به صورت 8bit-A+FRC میباشند (شبیه سازی 10 بیتی به ازای هر کانالRGB)واید گاموت
Panel Colour Depth 1.07 billion colours
همانطور که مستحضر هستید رسیدن به این عمق رنگ پیش نیازهای سخت افزاری و نرم افزاری دیگری هم دارد (جسارت بنده را ببخشید این قسمت را جهت اطلاع سایر دوستان فروم عرض کردم)
اما در موردمدلهای 2713mh و یا 2709 دقت بفرمایید که از لحاظ عمق رنگ 8 بیت استاندارد هستند و اگر Workflow 30bit مورد نظر نباشند این دو گزینه هم گزینه های مطلوبی هستند و البته رزولوشن 2709 پایین تر از 2713mh است.
16.7 million colours
مدل های 8 بیت واید گاموت نیستند
ویرایش توسط alir. : Friday 1 August 2014 در ساعت 16:48
چند مانیتور ایسوس چند روزی هست که در بازار به فروش می رسند. من دیروز در سایت پیکسل دیدم. مدل ۲۹ اولترا وایدش به نظرم جالب آمد. البته من در مورد کیفیت تصویر و رنگ این مانیتورها اطلاعی ندارم .
در مورد سفارش طبق تجربه ی من و ساختار واردات و مشکلات کنونی در اکثر موارد زمان واردات بیشتر از ۳ ماه هست. من یکی دو بار کالا از این طریق سفارش دادهام و زمانی که کالا به دستم رسید ۲ تا ۳ برابر زمانی که فروشنده وشرکت وارد کننده قول داده بوده است. معمولا باید خیلی خوش شانس باشید و سفارش تکی به شرکتی بدهید و مدت کمی بعد به دستتان برسد.
ویرایش توسط platoali : Friday 1 August 2014 در ساعت 21:29
جسارتا بنده اصلا با این حرف موافق نیستمدرکل اگر امکان خرید مسافری وجود داشته باشد خرید از خارج بسیار به صرفه تر است.
چون مسیری هست که سال گذشته خودم رفتم و اصلا نتیجه مطلوبی نداشت و منصرف شدم.
متاسفانه مانیتور مخصوصا سایز 27 اینچ به اندازه ای بزرگ و سنگین هست که خارج از تمام مسائلی که اصلا خرید دلاریش به صرفه هست یا نه مشکلات گمرکی بسیار زیادی داره که اصلا توجیه اقتصادی نداره.
حداقل در مورد مانیتورهای دل که کشورهای همسایه یا نایاب بود و یا قیمت بسیار بالایی پیدا میکرد به جز کشور ترکیه که سال گذشته من یکی دوجا 2713H رو پیدا کردم که اونموقع با قیمت 3.5 میلیونی که در ایران داشت خرید از آنجا حدود 2.7-2.8 تمام میشد که اگر میشد بدون گمرک آوردش شاید به صرفه می بود اما به ریسک و مشکلاتش نمی ارزید.
به نظر من اگر به قول دوستمان نیاز به فضای 30 بیت واقعی نباشد . بهترین گزینه موجود از لحاظ سایز، رزولوشن، گستره رنگی ، کیفیت ساخت و .... به نسبت قیمت همون مدل DELL 2713H هستش. اگر هنوز بشه به قیمت 3.200 تهیه اش کرد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگر هم هزینه بالاست
به نظرم اگر پیدا بشه انتخاب DELL 2709 بهتر از مدل های 24 اینچی شرکت ASUS و HP مثل pa248q و zr2440 هست.
البته این نظر شخصی هست.چون خودم بین این سه مدل و با توجه به ریویوهایی که ازشون خوندم 2709 رو انتخاب کردم.
فقط کمی سنگینه و مصرف برق بالاتری داره.
سلام
من تازه کار عکاسی رو شروع کردم و دارم یاد می گیرم
الانم قصد خرید یه مانیتور برای کار طراحی و عکاسی دارم
چه سایزی بگیرم؟ چه برندی؟ تو مشحصات مانیتورها چه چیزایی مهمه؟
و در کل تا سقف یک میلیون چه مانیتوری رو پیشنهاد میدین؟
دوستان با تجربه؛
نظرتون در مورد Retina Display چیه؟ برای مشاهده و ویرایش عکس چطور هست؟ اختلاف تصاویر در رتینا و زمانی که چاپ استاندارد میشن به چه اندازه است؟