من کارم خیای با چاپ در ترتباط میست واسه همون فضای نت عکس میگیرم!
بیشتر قصدم اینه که تو کار اصلاح رنگ پیشرفت کنم
مانیتورهای اپل رو میشه جداگانه خرید?چقیمتن?
کالیبراتور فکر کنم مجبور بشید از اونطرف بیارید فکر کنم از حدود صد دلار به بالا باشه. راستش مانیتور اچ پی مانیتور خوبیه ولی یکم الکی گرونه یاده اونموقع که من خریدم همقیمت مانیتور 27 دل بود. زیاد سخت نگیرید و هزینه الکی نکنید به نظر من.
یه مدت موجود بود ولی واقعا به نسبت قیمت حدود چهار میلیونی اصلا ارزش خرید نداشت بزرگترین مشکل اش از نظر من صفحه براقش بود ضمن اینکه شما با حدود سه و نیم میلیون میتونید مانیتور دل مدل U2713H رو تهیه کنید که بسیار مانیتور عالی است و توی مانیتور هایی که وارد ایران شده بعد از برند eizo بهترین مدل موجود است.
سلام
من هم به این مقوله اصلاح رنگ علاقه مند بودم و قصد خرید ASUS PB278Q 27Inch PLS WQHD رو داشتم که 100% RGB رو ساپورت میکنه .
ولی قسمت شد اول یه کالیبراتو اسپایدر 4 پرو گرفتم و پنل فعلیم که سامسونگ P2770 هست رو کالیبره کردم و دیدم که 97 درصد RGB رو ساپورت میکنه .
و اگه بخوام مانیتور بگیرم باید برم سراغ دل که ADOBE RGB رو ساپورت کنه که قیمتش حدود 3.5 هستش که خوب برای من توجیه نداشت .
ولی جالب بود که لپ اپ دل من 70 درصد RGB هستش . به نظرم یه کالیبراتور و یه کالر چکر بیشتر به کار میاد .
شما ببین توی ایران کمترین عکاسی هست که کاراش مثل عکاسای معمولی! خارجی رنگ داشته باشه!
شما. مثلاتوی اینستا صفحاتی هست که از عکساشون شگفت زده میشین و با کمال تعجب میبینین یه دختر ۱۴ سالس که یه 600 دی با لنز کیت داره! و رنگ عکساش عالیه!
وقتی هم صفحه فلیکرش میری و اگزیف عکسو میبینی میبینی وایت بالانس روی اتو بوده!!!
پس هرچی هست علم رنگ شناسی و مانیتورش بوده!
منم استفادم همینطوره یعنی صفحات اجتماعی و کمتر قصد چاپ دارم
میخوام بتونم در کنار بالا بردن سواد رنگم ، از یه مانیتور استاندارد استفاده کنم"
باتشکر
سواد رنگی به مانیتور آنچنانی نیاز ندارد
رنگ بندی درسته دانش است ولی اصل اولیه هنرمند بودن فرد است بجای غرق شدن در مسائل فنی به جنبه هنری بیشتر دقت کنید
در مورد مانیتور بنظرم دارید زیاد سخت میگیرید مانیتور IPS حتی lg هم کفایت می کند اگرچه هنوزم ایسوس بنظرم گزینه خوبیه و اصلا نیاز به ابزار کالیبره نیست همین که صرفا IPS باشد کافی است
چرا این حرف را میزنم؟
خود شما الان دارید با چه چیزی این عکس ها را می بینید و آنها را تحسین می کنید
اگر با یک مانیتور عادی عکس های تحسین برانگیز هستند پس مانیتور در تولید آن رنگها نقشی ندارند البته داشتن ابزار مناسب همیشه خوب است ولی زیاده روی هم نباید کرد
ضمنا مانیتور های IPS بزرگ به دلیل شدت کنتراست بالا برای چشم آزار دهنده هستند بنابراین توصیه شخصی من استفاده از مدل ها کوچکتر است
البته اگر موضوع چاپ حرفه ای بود نظرم کاملا فرق پیدا میکرد ولی چاپ حرفه ای چاپخانه حرفه ای می خواهد
ضمنا برای عکاسی خوب بجای هزینه روی مانیتور و ابزار کالیبره تجهیزات نور اهمیت بیشتری دارد
ممنونم از راهنماییاتون پس شد اسوس :)
فقط یه سوال اینکه 100% پوشش میده rgb هست یا srgb ?
من توی نت گشتم این کالیبراتورهارو پیدا کردم قیمتشون هم مناسبه
Pantone huey moniter color corection calibrator
ColorMunki
اولی290000تومان
دومی 870000 تومان
حالا نظر شما چی هست اینا خوبن یا دنبال اسپایدر بگردم؟
البته میدونم این تاپیک جاش نیست :)
با تشکر
من فکر می کنم اول مانیتور را بگیرید کمی کار کنید اگر احساس کمبود کردید به سمت ابزار کالیبره بروید
این مانیتور ها آنقدر با مانیتور عادی متفاوت هستند که نیاز به چیز دیگری نباشد مخصوصا در فضای وب
سری 249 PA که از قبل کالیبره شده است
فضای مورد پشتیبانی SRGB است
ممنونم
حرف شما کاملا منطقیه
سری pa از pb بهتره و از قبل کالیبره شدس درسته?
یعنی دیگه نیازی به کالیبراتور نیست?