با سلام
کمپانی بنکیو یک کمپانی چینی تایوانی هست که عموما محصولات با کیفیت متوسط تولید میکنه تجربه شخصی من در مورد مانیتورهای این شرکت برای دوستانی که میخوان کار عکس و فتوشاب انجام بدند زیاد جالب نبوده و عموما در مقایسه هایی که شرکتهای معتبر برای مانیتور انجام دادند امتیاز خوبی بدست نیاورده بیشتر مانیتورهاش مثل ایسوس مناسب کسانی هست که میخوان گیم بازی کنند یا کاری در حد یک کاربر معمول انجام بدند
BENQ مانيتور های خوبی داره معمولاً توی تاپ 10 1-2 مدل داره
Photo Editing Monitors Buyer's Guide (August 2015) - IPS, 1440p, 4K & 10-bit
Best Monitor for Photo Editing and Photography 2015
http://www.ipsmonitor.com/guides/bes...11-the-top-10/
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
معمولا تو زاویه نمایش و تنظیم اتوماسیون غلضت رنگ ضعیف تر از رقبا عمل میکنه البته اگر صفحه زیر رو کامل مطالعه کنید
TFT Central
TFT Central
هيچ مانيتوری پرفکت نيست مخصوصاً اگر در يک بازه خاص قيمتی مقايسه کنيم
تو لينک های شما هم اگر به نمودار ها توجه کنيد از رقبا عقب نيست هر کدوم توی يک زمينه بهتر عمل ميکنند
تو فروم های عکاسی من با اين برند آشنا شدم و فکر نميکردم برند جالبی باشه اما کاربر ها اکثراً راضی بودند
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
دوستان دو تا مانیتور یک زیر یک میلیون و دیگری حدود 1.5 که توی بازار امکان تهیه داشته باشه چی پیشنهاد می دید؟
در رنج قیمت 1.5 بهترین مانیتور در ایران u2412m این هم لینک تجزیه و تحلیل
TFT Central
با سلام خدمت دوستان و تشکر از زحماتشان
بنده قصد خرید یک مانیتور تا رنج 1.5 میلیون و 24 اینچ رو دارم.
کار بنده کنترل پروژه هست و روزی تا 18 ساعت پشت کامپیوتر هستم.
متاسفانه بیماری چشمی قوز قرنیه دارم و دید بدی دارم.
150px-Kc_simulation.jpg
خواسته من از مانیتور این هست که اولا خسته نشم و تا جایی که می تونه پخش رنگ و خطوط رو نداشته باشه چون به طور طبیعی من دید بدی دارم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چه مانیتوری بگیرم
با سپاس
در مورد بیماری چشمتون و محدودیتهاش چیزی نمیدونم ولی اگر من میخواستم یه مانیتوری انتخاب کنم برای کار طولانی مدت کمترین فشارو به عضلات چشمم وارد کنه یک مانیتور ۳۲ اینچ بود. حتی بالاتر چیزی مثل ۴۰ اینچ! ترجیحا پنلش هم الی پی اس باشه.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.