این مطلب را مطالعه بفرمایید
Keratoconus – how to cope at work in the UK | Keratoconus GB Living with Keratoconus
آقا سعید به نظرتون Dell u2412m یا Asus PA249Q. تو مورد Asus ای گفته شده که 99% پوشش RGB داره اما dell دارای 78% هست(اگر اشتباه نکنم).
نظر شما چیه؟
با سلام وعرض پوزش به دلیل تاخیر در ارسال پاسخ جنابعالی
ببینید هیچ مانیتوری نمیتونه به 99 درصد پوشش رنگ برسه اینها مشخصاتی هستند که عمدتا شرکتها برای جذب مشتری اعلام می کنند مثل نماد نسبت کنتراست که بعضی شرکتها رقم یک به صد میلیون رو اعلام میکنند که بیشتر شبیه افسانه باستانی میمونه
شما بهتر هست لینک بنچمارک از شرکتهای معتبر رو مطالعه کنید
TFT Central
TFT Central
تقریبا asus pa248 مشخصات مشابه با pa249 داره
این حرف فقط در مورد مدل و مارکهای معمولی میتواند درست باشد برندهای حرفه ای مثل ایزو که خودم استفاده میکنم و ان ای سیببینید هیچ مانیتوری نمیتونه به 99 درصد پوشش رنگ برسه اینها مشخصاتی هستند که عمدتا شرکتها برای جذب مشتری اعلام می کنند
نه تنها اس ار جی بی کامل پوشش میدهند بلکه 98% فضای ادوبی ار جی بی که وسیعتر هست پوشش میدهند
مدل های خوب اچ پی و دل و اپل هم معمولا استاندارد ار جی بی کامل پوشش میدهند.
با سلام
بهترین مانیتور زیر یک میلیون در حال حاضر چیست؟
متاسفانه امکان هزینه کردن بالاتر ندارم
سلام دوستان
بین مانیتورهای تقریبا هم قیمت زیر کدامیک را برای کار ادیت عکاسی و کار با فایلهای خام پیشنهاد میدید؟
DELL U2412M ULTRASHARP
ASUS PA 248
BENQ XL2420Z
Asus VX24AH IPS Monitor
دوستان من هم به مشکل مانیتوری برخوردم! و قصد خرید مانیتور جدید دارم.
میخوام که 27 اینچ باشه و ترجیحا رزولوشن بالاتر از فول اچ دی باشه...نهایتا تا 2.5 میلیون میتونم هزینه بکنم و خودم به Dell 2713H رسیدم.حالا خواستم بدونم دوستان در این قیمت با این مشخصات پیشنهاد بهتری هم دارند یا همین رو بخرم؟
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی