IPS یا TN ؟
مات یا براق ؟
چند وقته بشدت درگیر خرید لپتاپ هستم. جدا از بحث پردازنده و رم و گرافیک و ... که با کمک دوسط خوبم
طاهاجان عزیز خیلی از مسائل برام روشن شد و در مواردی طرز فکر اشتباهم، اصلاح !!
رسیدم به مبحث شیرین مانیتور. صحبت سر مانیتور های حرفه ای نیست، چون کار منم زیاد حرفه ای نیست. در تفاوت IPS و TN حرفهای زیادی زده شده و البته برتری های کاملاً مشخصه.
این مات و براق بودن معضلی بود که دوستان نظرات متفاوت داشتن. ( ناگفته نمونه من خودم فکر میکردم هر مانیتور IPS الزاماً مات هستش )
صحبت سر انعکاسات هست و نه کیفیت، میخوام بدونم چرا با اینکه مانیتور مات تاثیر محسوسی روی روشنایی و کیفیت رنگ های تولید شده داره باز هم اینقدر توصیه شده؟ صرفاً بخاطر عدم انعکاس؟
آیا کاربری که میتونه از انعکاسات جلوگیری کنه باز هم باید به مات فکر کنه؟
صحبت های تنی چند از دوستان رو شنیدم هر کدوم نظر خاص خودشون رو دارن. با صحبت هایی که با طاهای عزیزم داشتم به این نتیجه رسیدم اگر بشه ( که میشه ) انعکاسات رو حذف کرد ( حالا با جایگیری مناسب یا با استفاده از لپتاپی که نور مانیتور قوی داشته باشه ) استفاده از مانیتور IPS با صفحه براق منطقی تر خواهد بود.
خواستم این موضوع رو با دوستان در میون بزارم هم من چیزی یاد بگیرم، هم اگر دوستی در این زمینه تا الان نتونسته تصمیم مناسب بگیره بهش کمکی شده باشه..
پیشاپیش از همه دوستانی که تجربیاتشون رو در اختیار میزارن کمال تشکر رو دارم.