والا کار رو تازه شروع کردم اما موقعیت طوریه مشتری زیاد خواهد بود و ممکنه کار سنگین بشه
دوربین هم nx3 یا ea50 هست نهایت حساب کنید
کلا میخوام بدونم عرف هست در اتلیه ها برای ادیت و مونتاژ از چه سیستمی استفاده میکنن؟
mac یا pc ؟
Printable View
والا کار رو تازه شروع کردم اما موقعیت طوریه مشتری زیاد خواهد بود و ممکنه کار سنگین بشه
دوربین هم nx3 یا ea50 هست نهایت حساب کنید
کلا میخوام بدونم عرف هست در اتلیه ها برای ادیت و مونتاژ از چه سیستمی استفاده میکنن؟
mac یا pc ؟
به عنوان سيستم اصلی شما بهتره يک pc جمع کنی
قابل ارتقاء و بعداً ميتونيد کارت های گرافيک برای تدوين بگيريد و ..... اضافه کنيد
تهويه بهتری به نسبت لپ تاپ داره و با چند ماه کار کردن تو محيط اداری هيت سينک گرد و خاک نميگيره
و چون طراحی سيستم سادست در صورتی که يک قطعه خراب بشه بدون اينکه کار بخوابه به راحتی تعويض ميکنيد
در صورتی که در لپ تاپ بايد به نمايندگی بفرستيد و گاهی در ايران قابل تعميير نيست و دردسر بيشتری داره
بعداً ميتونيد يک لپ تاپ برای جابجا کردن و سر صحنه بردن بگيريد
میشه منو راهنمایی کنید که چه سیستمی مناسب تا بودجه نهایت 5 میلیون تهیه کنم؟
مانیتور هم میخوام بخرم کل بودجم با مانیتور 6 تومانه
سيستم های پيشنهادی آقای صلاحی هم مخصوص تدوينه
HamedSalahi.com
شاید بهتره شرح بدم که من الان با 8 گیگ رم bus 1600 و سی پی یو پنتیوم 2030 و گرافیک 6670، بدون ssd و حتی هارد 16 مگ کش بافر، تا زمانی که روی 8 بیت کار کنم بسیار راحت و سریع کارم راه میفته اما وقتی بخوام رو 16 بیت کار کنم یا از اسمارت آبجکت استفاده کنم خیلی کند میشه. به نظرتون برای اینکه اوضاع روون تر بشه بهترین تغییرات بر حسب اولویت توی سیستمم باید چی باشه؟ با توجه به اینکه مینم سندی و آیوی بریج ساپورت می کنه. خودم توی فروم ها می خوندم گویا بیشترین تأثیر در کارهای گرافیکی مخصوصاً فوتوشاپ رو ssd و رم میذاره و قصد دارم یه 3t هارد بگیرم + یه ssd 120.
ممنون میشم پیشنهاداتتون رو ارائه بدید با در نظر گرفتن اینکه بودجه چندانی برای این امر در دسترس نیست.
ايمان جان وقتی يک عکس رو لود کردی و داری کار ميکنی از taskmanager ميزان استفاده از رم cpu رو چک کن و ببين چقدر خالی داری
اگر رم به ميزان کافی باشه ssd موقع کار کردن با عکس کمکی نميکنه اما اگر رم کم باشه و سيستم از هارد ديسک به عنوان رم استفاده کنه اون موقع سرعت بالاش کمک ميکنه
اگر فلش usb سرعت بالا هم داشته باشی اون رو ميتونی به عنوان رم مجازی به سيستم اضافه کنيد
مرسی
چند بار چک کردم:
سی پی یو با اینکه ضعیفه هیچ وقت زیاد استفاده نمیشه(جالبه که سی پی یو کم استفاده میشه) رمه که اونم بالای 50 درصد ندیدم اما رو هارد بد کش می کنه، یعنی 20 گیگ هارد خالی رو دیدم رسیده به 800 مگ که مجبور شدم نرم افزارو ببندم، البته با تغییر اسکرچ دیسک فکر کنم این مشکل پیش نیومد یا بهش دقت نکردم. پس اینجوری متوجه میشم که رمم به اندازه نیست و سیستم از رو هارد استفاده می کنه و واس همین کند میشه. ازونجایی که دو تا اسلاتم پره یا باید 4 ارو با 8 تعویض کنم یا ssd بیارم که اون مشکل پیش نیاد؟
ممنون
cpu تو حالت عادی خيلی مصرف نميشه اما وقتی فيلتری رو اجرا ميکنيد يا توی acr فايل های اديت شده رو تبديل به جی پی جی ميکنيد به کار مياد
ssd خوبه اما مشکل اصلی از رم که باعث ميشه hard پر بشه اگر به اندازه کافی رم داشته باشيد اينقدر از هارد مصرف نميشه
رم رو 16 کنيد نبايد مشکل زيادی داشته باشيد در آينده ميتونيد يک ssd بگيريد من 120 دارم کافيه چون فقط سيستم عامل و برنامه های مخصوص مثل فوتوشاپ رو روش نصب کردم و کچ سيستم رو هم روی ssd تنظيم کردم و خيلی راضيم
وقتی رم پر ميشه windows از هارد به عنوان رم استفاده ميکنه و اطلاعات رو اونجا مينويسه و ميخونه pagefile.sys
که تو عکس زير ميبينيد از کجا ميشه تنظيمش کرد
مشکل اينه که سرعت هارد های عادی به نسبت رم خيلی کمتره و باعث ميشه اين عمل خوندن نوشتن به کندی انجام بشه
اگر هارد اس اس دی باشه يا از فلش پر سرعت استفاده کنيد نتيجه بهتره اما باز هم به سرعت رم نيست چون رم روی باس پر سرعت سيستم ، اما IDE روی باس کم سرعت سيستم
فایل پیوست 70608
شما بهتره قبل اينکه مچ بگيری پست های قبلی رو بخونینقل قول:
سی پی یو با اینکه ضعیفه هیچ وقت زیاد استفاده نمیشه(جالبه که سی پی یو کم استفاده میشه) رمه که اونم بالای 50 درصد ندیدم اما رو هارد بد کش می کنه، یعنی 20 گیگ هارد خالی رو دیدم رسیده به 800 مگ که مجبور شدم نرم افزارو ببندم، البته با تغییر اسکرچ دیسک فکر کنم این مشکل پیش نیومد یا بهش دقت نکردم. پس اینجوری متوجه میشم که رمم به اندازه نیست و سیستم از رو هارد استفاده می کنه و واس همین کند میشه. ازونجایی که دو تا اسلاتم پره یا باید 4 ارو با 8 تعویض کنم یا ssd بیارم که اون مشکل پیش نیاد؟
اينکه hard شما 2 ترابايت هم باشه چيزی از مشکل اصلی کم نميکنه فقط شما بخاطر حجيم بودن هارد متوجه وجود مشکل نميشی ،
بالا بودن سايز پيج فايل نشون ميده که رم سيستم کمه اين يه نشونست که اونايی که کارشون طراحی سيستم ازش استفاده ميکنند ، حالا تو ايران هرکی بقالی داشته سيستم هم جمع ميکنه تقصير من نيست
سلام
اینکه فرمودین استوک یعنی آکبند اون اصلا وارد نیمشه؟ چون از معرفی خود کامپیوتر زمان زیادی نگذشته! حدود قیمت را هم اگر اطلاع دارید بفرمایید
دوستان من وقتی یه مقدار بر روی عکسهای خام با لایت روم کار می کنم سرعت لپ تاپم کاهش پیدا می کنه و برای اعمال تغییرات باید صبر کنم
به خاطر همین می خوام یه سیستم کامل (کیس مانیتور موس کیبورد)
منتهی چون شغلم عکاسی نیست و ازش پول در نمی آرم از یه طرف نمی خوام یه هزینه سنگین و بالا پرداخت کنم و از طرف دیگه هم نمی خوام انقدر کم هزینه کنم که نا معقول و بی فایده باشه
سوال اصلیم اینه که یه به نظر شما چه رنج هزینه ای برای جمع کردن یه سیستم کامل صرفا جهت عکاسی معقول و مناسبه ؟2تا 3میلیون ؟3 تا 4میلیون ؟حدود 5 میلیون ؟.......
هرچه بیشتر بهتر!
اما برای کیس حدود 3 تا 3500 در نظر بگیرید و اگر انشاءالله قصد تهیه کردن کیس داشتید حتما از SSD در آن استفاده شده باشد چراکه عملکرد کلی دستگاه را چند برابر سریعتر میکند
برای مانیتور هم بستگی به خودتان دارد اگر مانیتور خوب تهیه کنید که خوش کیفیت باشد و برای ویرایش مناسب باشد چیزی حدود 1200 به بالا باید هزینه کنید یا اینکه مثل بسیاری از دوستان و همچنین من از مانیتور های عادی استفاده کنید که حدود 370 تا 700 تومان قیمت دارن.
من با «هرچی بیشتر بهتر !» ناموافقم
وقتی کسی بارش اندازه پیکان وانت هست اگه بره کامیون ده چرخ بخره خب اشتباهه
.
باید با توجه به کاربری سیستم سطح پایین ،سطح متوسط ،سطح خوب و سطح حرفه ای تعیین کرد
در ضمن به نظر من باید قطعات هم از نظر کارایی و هم قیمت در تراز هم باشند
مثلا نمیشه یه سیستم یک میلیون و پانصدی جمع کرد ولی یه مانیتور هفت میلیونی براش خرید
اگه بشه تناسبی بر قرار کرد خوبه
مثلا بگیم سی تا سی و پنج درصد کل هزینه مانیتور معقوله
یا مثلا مادر برد بیست تا سی درصد باشه خوبه و.....
اگر تک تک عکس ها رو اديت کنيد سيستم خيلی بالايی نميخواهيد
مشخصات سيستم فعلی چيه؟ شايد با آپديت همين بتونيد سيستم مناسبی داشته باشيد
بعض از دوستان نظرشون اینه که توی فتوشاپ استفاده از گرافیک آنبرد هم کافیه . نظر شما چیه ؟
من حدود دو ماه پیش یک کیس برای فتوشاپ بستم که مشخصاتش رو مینویسم
CPU Core i5 4460
Ram 16gig ddr3 1600
SSD 256 Adata sx900
2t 7200 western
با این سیستم که گرافیک مجزا نداره و از همان گرافیک مجتمع سی پی یو استفاده میکنه که اینتل 4600 اچ دی است هیچ مشکلی در ویرایش عکسهام ندارم.فایلها هم فایلهای سنگین دوربین دی800 هست که هم ویرایش تکی دارم هم پانوراما هم اچ دی آر هم یک وقتهایی گروهی مثلا برای هماهنگ کردن وایت بالانس یک دسته عکس و...میخواستم گرافیک مجزا ایسوس 960 بخرم حدود 1 میلیون اما الان که میبینم سیستم بدون هیچ مشکلی جوابگو است اون مبلغ رو صرف چیز دیگری میکنم...اگر یک زمانی هوس بازی به سرم بزنه همان گرافیکی که گفتم یا حتی 970 میخرم اما فعلا هیچ مشکلی ندارم.
سلام
جسارتا شما درایور های مخصوص ویندوز رو از سایت دانلود کردین و نصب کردین؟
اچ پی به شدت روی دراویر ها حساس هستش
اگر نه..حتما ویندوز رو پاک کنین و دوباره ویندوز بریزین به همراه فول درایور دانلود شده ی دستگاه(اگر از قبل دانلود کردین چک کنین ببینین به روز شده یا نه)
ضمنا حتما برنامه هارو روی گرافیک مجزا ران کنین...گرافیک آنبرد لپتاپ ها یه مقدار ضعیف هستن
--من همیشه بعد از نصب ویندوز درایور ها رو به وسیله نرم افزار driverpack solution نصب می کنم حالا نمی دونم خوبه یا بد شما نظر بدید
--چجوری برنامه ها رو رو گرافیک مجزا ران کنم بلد نیستم ؟ بعد من شنیدم برای فتوشاپ همون گرافیک آنبرد کافیه همین دوستمون هم سیستم با گرافیک آنبرد بسته راستش گیج شدم یه خورده
ببخشید شما قبلا سیستمتون چی بود و چقدر تغییرات محسوس بود نسبت به قبل
و اینکه اگه تجربه کار با سیستم گرونتر و قوی تر از سیستم خودتون رو هم دارید یه مقایسه ای با سیستم خودتون در ضمینه فتوشاپ و دیگر مسایل مرتبط با عکاسی ارایه بدید لطفا
کیس قبلی یک دو هسته ای دی دی آر 2 بود که خیلی ضعیف بود.تغییرات نسبت به اون سیستم ذغالی خیلی زیاد بوده.فتوشاپ ظرف 3-2 ثانیه بالا میاد و با این فایلهای سنگین هیچ تاخیر و کندی نمیبینم.نصب برنامه ها خیلی سریع بود و کلا همه چیز خیلی خوب شده :)
بدترین نرم افزار موجود برای نصب درایور ها درایور پک سولیشن هستش
این نرم افزار به اصطلاح سیستم رو ضعیف میکنه و درایور ها به درستی نصب نمیشن و تو اچ پی اکثر اوقات باعث میشه دستگاه بلو پیج بده(صفحه آبی)
پیشنهاد ویژه برای شما،برای اینکه که تغییر سرعت رو در دستگاه واقعا حس کنین نصب ویندوز مجدد و دانلود تمامی درایور هایی که از سوی شرکت سازنده معرفی شده هستن
نهایتا 1.5 گیگ دانلود کنین کافیه(اگر در منزل نت خوب ندارین در کافینت این کارو انجام بدین و بهتره خودتون دانلود کنین تا اینکه از دیگران بگیرین درایور هارو).اگر اینجا بودین درایور هاشو تقدیمتون میکردم چون تقریبا فول درایور تمام دستگاه هارو دارم..منتها گاها بعضی هاشون آپدیت نیستن
بازم تاکید میکنم که ازین قضیه چشم پوشی نکنین و حتما ویندوز رو عوض و درایور هارو به درستی نصب کنین
موفق باشید
اون صفحه آبیه که خیلی خیلی رو اعصابه پس علت از درایور هاست؟!
ولی تو پک کینگ به پک سولوشن 5 تا ستاره داده پس چرا؟!
راستش چن باری خواستم درایورها رو دانلود کنم ولی گیج شدم کدوما رو باید دانلود کنم ؟کاش اچ پی یه برنامه برای آپدیت درایور ها ارایه می کرد
لطفا اگه براتون ممکنه لینک دانلود درایور ها رو برام بفرستید
دقیقا از درایور هاست و عموما بختطر درایور گرافیک،تاچ پد و شبکه بلو پیج رخ میده
برای دانلود هم شما وارد سایت بشین(سرچ کنین HP Support)
بعد سیستم عاملی ک روی دستگاه نصل کردین و اینکه چند بیت هستش رو مشخص کنین
بعد با توجه به تاریخ ارائه، آخرین نسخه رو دانلود کنین
اگر موفق به انجام این کار نشدین به من اطلاع بدین تا لینک دانلود مستقیم رو براتون بزارم
ضمنا اگر لینک دانلود خواستین حتما مشخصات دقیق دستگاه و سیستم عامل رو بهم بگین
قبلا بابت وجود غلط املایی از دوستان عذر خواهی میکنم..با تلفن همراه وارد شدم
موفق باشید
از سری های نسل جدید اینتل استفاده کنید کارت گرافیکی اینترنالشون پیشرفت زیادی داشته به نظرم ارزش داره به سری 170 یک ضرب کوچ کرد
نظر شخصی خودم راجب سیستم ها اینه که سیستم باید قبل اینکه مشخصات بالایی داشته باشه،باید قطعات با هم مچ باشن
شما بهترین قطعات رو ببندین ولی با هم مچ نباشن سرعت آنچنانی رو دریافت نمیکنین
توی کیس که باید مشخصات باشه اما توی لپتاپ ها مچ ترین لپتاپ هایی که خودم دیدم و باهاشون کار کردم لپ تاپ های ایسر بود
شاید کمی ظریف باشن اما واقعا مچ هستن و کارایی خوبی دارن....از قطعات خوبی هم استفاده میکنن...فقط کیفیت بدنه پایینی دارن
یه سوال در مورد پردازنده ها داشتم
می خواستم بدونم در عمل و در کار فتوشاپ و عکاسی کدومشون ارزش خرید دارتد
مثلا من چند تا بنچمارک دیدم که 6600K خیلی بهتر از حتی 4770 بود و یا در یه سری بنچمارک ها 4690 4670 4590 4570 زیاد با هم تفاوت نداشتن (البته نمی دونم دقیقا شرایط انچمارک چطور بوده )
اگه ممکنه دوستان با تجربه یه سطح بندی متوسط ، خوب ، حرفه ای از پردازنده های اینتل صرفا در کاربرد فتوشاپ و عکاسی داشته باشند من رو در تصمیم گیری خیلی کمک می کنن
ظاهرا هنوز چشم دوستان با تجربه کم تر به سوالات من افتاده چون پاسخهای کمتری گرفتم ولی با این همه من به پرسش هام ادامه می دم شاید کمکی شد
همینطور که می دونید بعد از نا امید شدن از لپ تاپم یه سیستم صرفا برای کارای عکاسی و استفاده شخصی و عمومی دارم جمع می کنم
الان تو مرحله گزینشم
تنها انتخاب من تا اینجا پردازنده است 4690 cor i و یا 4690k
الان به دنبال انتخاب یه مادربرد مناسبم
یه سوال عمومی : کلا مادر برد برای منظور من (عکاسی ) چه خصوصیاتی باید داشته باشه ( مثلا شیار m.2 برای اتصال ssd )؟
یه سوال موردی : با توجه بر پردازنده و موضوعیت کار ، در این شرایط شما چه گزینه های مشخصی رو برای مادر بورد پیشنهاد می دید؟
و سوال آخر ( البته فعلا ) : بالاخره کارت گرافیک برای فتوشاپ و لایت روم وبریج نیازه و یا همون آنبرد کافیه؟
من درانتخاب مادر برد به بیشتر به علت سابقه و فروش و اینکه اصلا از دردسرهای بعد از خرید خوشم نمی آد گیگا و ایسوس فکر می کنم نظر بدید لطفا
شيار m2 روی لپ تاپ هايی که يک جای هارد دارند کاربرد داره برای پی سی خوب نيست
چون هارد هايی که از اين پورت استفاده ميکنند سرعت نوشتن خيلی کمی دارند و از نظر قيمت فرقی با هارد های معمولی که سرعت زيادی دارند ندارند
برای فوتوشاپ شما به سيستم مخصوصی احتياج نداريد يه سی پی يو با بنچمارک حدود 6000
رم 16
هارد اس اس دی 120
هارد 7200 به ميزان لازم
کارت گرافيک هم زياد تأثيری روی اديت عادی نداره مگر اينکه از فيلتر های 3 بعدی استفاده کنيد
مهم اينه که مانيتور خوبی بگيريد
من لپ تاپ lenovo y510p
دارم اي 7 4700 رم 16 2 تا گرافيک 755 (که يکيش بيرونه بجاش هارد زدم)
عکس ها رو 40-50 تايی توی acr باز ميکنم و اديت ميکنم هيچ مشکلی ندارم تنها مسئله اي که هست مانيتوره که به زودی اکسترنال ميگيرم
PassMark - Intel Core i7-4700MQ @ 2.40GHz - Price performance comparison
پردازنده های اینتل که انتهای اعدادشون حرف K وجود داره برای اوورکلاک مناسب هستن میتونین با یه مین بورد متوسط ضریب فرکانس رو افزایش بدین در صورتی که کاربرد داشته باشه براتون که البت برای اجرای فوتوشاپ به مقادیر بالای فرکانس نیازی نیست
در مورد هارد های اس اس دی هم اینو بگم که انواع و اقسامشون موجوده بعضی هاشون رو شیار های پی سی آی مین بورد نصب میشن ولی خیلی از این هارد ها از رابط معمول هارد های اچ دی دی استفاده میکنن تجربه شخصی من تو استقامت و استرس و تحت فشار بودن سیستم ایسوس رو بیشتر میپسندم هرچند گیگا هم به شدت معتبره
راجع به بنچمارک هم درسته که بنچمارک عیاره سی پی یو رو میسنجه ولی دقت کنید که این ازمایش تو چه رزلوشنی و چه سیستمی انجام میشه و این سیستم با سیستمی که شما میگیرید چقدر تفاوت داره چون عملکرد پردازنده به تنهایی ملاک انتخاب نیست
اگر عجله ای ندارین من تا فردا میتونم بهتون یه سیستم پیشنهادی بدم در صورت تمایل
الان ساعت کاری رو به اتمامه و بنده هم عازم منزل و مابقی داستان ...
با اجازه اساتید عکاسی صرفا تجربه شخصیمو توی کامپیوتر میگم.
در جواب سوال عمومی تون باید عرض کنم که مین برد توی این زمینه زیاد مهم نیست. فکر نمیکنم اختلاف نهایتا یک یا دو ثانیه ای توی کار فوتوشاپ اختلالی وارد بکنه.
نه بازی میکننین که تاخیر مهم باشه و نه رندر های سنگین میگیرین که این اختلافات کوچیک در زمان نهایی تاثیر ساعتی و حتی روزی بگذارد.
مواردی که در نهایت در مین برد مهم است به صورت زیره:
ورژن pci-express ، SATA و برای بعضی ها USB
حداکثر سرعت QPI
حداکثر مقدار رم که پشتیبانی میکنه با سرعتشون
در مورد سوال موردی:
این مورد رو بر اساس نوع cpu باید تصمیم بگیرین. و بر اساس انتخاب cpu تون من میگم از قیافه هر میبنبردی خوشتون اوومد بگیرین :) چون همشون sata 3 ، pci-express 3 و usb 3 دارن و خیلی هاشون تا 32 گیگ رم dd3 باس 1600 ساپرت میکنن.
در مورد سوال فعلا اخریتون . کارت گرافیکی مهم هست.
در رنگی که نشون میده تفاوت زیادی هست، پشتیبانی از حداکثر رزولوشنی که دارن. و امکان نمایش سریع تغییراتی که توی عکس دارید میدهید.
وقتی هم که سیستمون رو تهیه میکنید حتما باید bios را تنظیم کنید. در غیر این صورت امکان استفاده بهینه از سیستمون رو نخواهید داشت
http://www.shiaupload.ir/images/3260...8329318137.png
سیستم کاملا مناسب و قدرتمند با بودجه شما
مانیتور عالی ips ایسوز مخصوصا برای ادیت عکس ( با انتخاب مود RGB میتونید عکس رو تقریبابا رنگی که قراره چاپ بشه رو ببینید)
در صورتی که دیدی گرافیک پردازنده جوابگوی کارت نیست(به نظر من برای کارایی شما نیاز نیست) میتونی متناسب با بودجه گرافیک اضافه کنی و با توجه به آینده نگری در مورد پاور تا گرافیک غول 970 هم میتونی با خیال راحت روی این سیستم نصب کنی
کیس X3+ Viper هم با توجه به قیمتش بهترین انتخاب برای قطعات شما هست(ارزشمندترین کیس گرین در سال 94)
ازتون تشکر میکنم اما میشه سیستم به نوعی بهینه تر از این هم با اون هزینه تهیه کرد سی پی یو 4790 رو سوکت 1150 توسعه داده شده و در حال حاضر سوکت 1151 تو بازار هست که به روزتره و امکانات مادربوردهای این سوکت به نصبت بهتر از مدل قدیمی تره مخصوصن که معماری سی پی یو 4790 بر اساس لیتوگرافی 22 نانومتری طراحی شده اما 1151 ها بر اساس 14نانو
طبیعتن وقتی سیستم از گرافیک مجتمع استفاده میکنه آنچنان فشاری به سی پی یو وارد نمیشه که نیاز به خنک کننده ای غیر از خنک کننده معمول سی پی یو باشه پس اون هزینه رو هم میشه صرف قسمت دیگه ای کرد
رم های جی اسکیل عالین مخصوصن اون مدل هایی که همراهش یه کیف فلزی هم هست آدم احساس گانگستر بودن بهش دست میده! اما باز برای کاربرد ایشون میشه مارک دیگه منتهی با ظرفیت بالاتر پیشنهاد داد
شما بیشتر از یک چهارم بودجه ایشون رو صرف قطعاتی کردید ( کیس - پاور - خنک کننده سی پی یو ) که به طور جد برای مصرف ایشون کاربرد ندارن ( اگه پای گیمینگ در میانه بود خیلی فرق داشت )
cpu : Intel i5 -6600 k چون از این سی پی یو تفاوت پردازشی زیادی با 4790 نداره منتهی چون از سری K هست با کمی مطالعه به راحتی میشه فرکانس سی پی یو رو در صورت نیاز بالاتر از حد نرمال برد از نظر گرافیکی هم به نصبت 4790 وضعیت بهتری داره
Mainboard : Asus Z170 Pro Gaming کافیه به امکانات و طراحی فازی این مین بورد تو عکساش دقت کنی تا متوجه عالی بودنش بشی بازه ی خیلی زیدی از انواع و اقسام پورت ها رو هم ساپورت میکنه علاوه بر این از رم دی دی آر 4 پشتیبانی میکنه که به نصبت مدل پیشنهادی دوستمون یه کلاس بالاتره پورت های تصویری کاملی هم داره ولی از نظر قیمتی سی پی یو و مادربورد معرفی شده از هردوی ما تو یه رنج قیمتی هستن !
Ram : Patriot 16 gig ( 8*2 ) 2400 Mhz قیمت رم نصبت به مدل پیشنهادی دوستمون بیشتره که البت با توجه به جدیدتر بودن تکنولوژی دی دی آر 4 و فرکانس بالاتر و البته کارایی بیشتر کاملا طبیعیست قیمت حدودی 800
در مورد مابقی قطعات هم بیشتر سلیقه شخصی تایین کننده میشه میشه با گپ و گفت به نتایج بهتری هم رسید
این لیست قطعات اصلیست و دوستان هم میتونن تکمیلش کنن یا ایراد های وارده رو گوشزد کنن
در مورد مادربورد و سوکت 1151
با توجه به تازه وارد شدن این نسخه تو ایران متاسفانه مدل های مختلف پردازنده وارد نشده هنوز و پردازنده غیر k هنوز موجود نشده و با پیشنهاد دادن مادربورد و سوکت 1151 برای ایشون که فکر نکنم بخوان اور کنن سیستم رو چنان اختلاف پرفرمنسی نداره با توجه به کاری که میخوان انجام بدن
corei7 6700k +ASUS Z170-K LGA1151 Z170 Mainboard
این باندل حدود 1750 تومان
باندل معرفی شده هم حدود 1450
اختلاف قیمت حدود 300... در صورتی که فرق چنان زیادی با هم ندارن و این اختلاف اصلا تو کار ایشون احساس نمیشه
مادربورد معرفی شده رو شما بررسی کنید متوجه میشید که مادر بورد خیلی خوبیه
کیس پاور و خنک کننده سی پی یو قطعات مهمی هستن
کیس نا مناسب با توجه به قطعات انتخابی در دراز مدت به قطعات آسیب میرسونه... با توجه که میخوان حدود 4 تومان هزینه قطعات کنن 220 تومن برای یکی از ارزونترین کیس های استاندارد که قیمتش به کاراییش عالی هست هزینه زیادی نیست و معقوله
در مورد رم هم با توجه به اینکه مینبورد h97 برداشتیم بیشتر از باس 1600 به کارمون نمیاد و دو ماژول 8 گیگ با زمان تاخیر 10 با این قیمت انتخاب خیلی خوبیه (بیشتر از 16 گیگ هر جوری حساب کنب به کارشون نمیاد)
در صورتی که که ایشون بخوان در آینده گرافیک اضافه کنن(گرافیک متوسط برای کارایی ایشون) یک پاور مناسب 550 وات حدود 220 تومن میشد که اختلاف قیمت با پاور 650 وات حدود 50 تومن بود و من 650 رو پیشنهاد دادم و مطمئن باشید ضرر نخواهند کرد و در آینده در صورت ارتقا سیستم یا اضافه کردن گرافیک های پر مصرف تر به مشکلی نخورن
در ضمن پردازنده های هزول رفرش 22 نانومتری هستن و سری جدید اسکای لیک 14 نانومتری(بخاطر اطلاع رسانی گفتم)
اختلاف سلیقه زیاده به نظر من و ایشون با توجه به اینکه میدونم در فروم های کامپیوتری هم مشاوره های زیادی گرفتن فکر کنم کم کم خودشون همه چیز دستشون بیاد و در آخر قطعات مناسبی رو با توجه به بودشون انتخاب کنن
سیستم های معرفی شده چه دوستمون که 1151 معرفی کردن چه من که 1150 معرفی کردم مطمئن باشید نا امنیدتون نمیکنه و تصمیم آخر با شماست با شناختی که از قطعات و بازار دستتون میاد
کاملا موافقم ولی با همین هزینه وقتی میشه سیستم به روز تری داشت چرا که نه ؟ من با همون قیمتی که شما مین و سی پی یو معرفی کردین ترکیب به روزتری معرفی کردم و توجه کنید که برای کار ایشون رم قطعه مهمی محسوب میشه و دی دی آر 4 با دی دی آر 3 ارجحیت داره و باز از مدل پیشنهادی شما قیمت پایینتری داره که اون 300 تومن رو میشه رو رم اورد و از مدل به روز تری استفاده کرد
در اینکه برای فن و کیس نباید کم گذاشت کاملا هم عقیده هستم خودم هم به شدت به فن های آبی که بیرون کیس باشن علاقه دارم :-D البت نیتروژن مایع رو از همه بیشتر دوست دارمدر مورد گرافیک هم نسل جدید سی پی یو ها گرافیک قابل احترامی دارن مخصوصن این مدل که کاملا از دایرکت ایکس 12 هم پشتیبانی میکنه در آینده هم به تناسب میشه گرافیک بهتری رو به سیستم اضافه کرد هرچند باز من فکر میکنم برای کار ایشون هارد اس اس دی به گرافیک ارجحیت داشته باشه
در کل سیستم پیشنهادی شما خیلی خوب بود بنده فقط یه مقدار به روز ترش کردم تو معرفی هم همون قطعه ها رو نام بردم که تو ترکیب با قطعاتی که شما معرفی کردین سیستم خوبی میشه بزارین اینجوری بگیم نیمه ی بالایی جدول شما رو بنده تغییر دادم اما نیمه پایین دست نخورده باقی موند :::happy:::
راجع به لیتوگرافی هم یحتمل قبل تصحیح پست بنده خوندید چون تو متن اصلاح کرده بودم
متوجه اصلاح پست شما نشدم
در کل با توجه به اینکه دوستمون با پیشنهاد های مختلف در فروم های دیگه هم روبه رو شده فکر کنم کمی سر در گم شده
من به ایشون پیشنهاد میکنم از این پست های اخیر ما استفاده کنن و در انتخاب سیستم خودشون به کار ببرند
مینبورد و سی پی یو رو میتونن یا خودشوت انتخاب کنن یا به همین مشاوره ها رو انتخاب کنن
بقیه قطعات رو پیشنهاد میکنم حتما مثل لبست بردارند مخصوصا اس اس دی و مانیتور رو
بهترین انتخاب در رنج 700 تومن این مانیتوره برای کارهای گرافیکی
امیدوارم که در نهایت سیستم خوبی برای خودتون ببندین
دوستان از توجه و زحمتی که کشیدید سپاس گزارم
من یه طرز فکری تو خرید وسایل دارم که سعی می کنم تجهیزاتی رو خریداری کنم که بهترین و بالاترین کارایی رو برای من داشته باشند
این یعنی اینکه با خرید حتی 6700K با یه مین عالی و یا 16 و حتی 32 گیگ رم DDR4 عالی و بازهم حتی گرافیک قوی مشکلی ندارم و حتی اگر بودجم هم کم باشه اندکی صبر می کنم و بعد می رم بازار
منتهی وقتی برای خرید یک وسیله فوق العاده پیش می رم که گنجایش بالای اون وسیله متعادل با نیاز من باشه
مثلا اگه من به اندازه یک پیکان وانت بار برای حمل دارم سراغ بنز ده تن نمی رم
.................................................. .................................................. .................................................. ...........
حالا سوال من اینه 4790 و 6600K و 6700K با ظرفیت کاری من متناسب هست ؟ بیشتر از احتیاجات من هست ؟ کمتر هست ؟....
من خودم در این مسایل نا واردم پس دست به دامن با تجربه ها می شم
بیشتر افرادی که مشورت کردم گفتن حتی 4690 هم از نیازت بیشتره و به راحتی و بدون مشکل می تونی ازش استفاده کنی ( حتی بسیاری گفتن مدل های پایین تر هم کارت رو خیلی قشنگ راه می ندازه )
البته در این بین دوستان دیگری هم بودند که کافی بودن 4690 رو تایید کردند و فقط به منظور آینده نگری و آپدیت بودن 6600K پیشنهاد دادند
( داخل پرانتز باید بگم من یه سیستم سال 92 با پردازنده 4670K که اور لاک هم نشده و رم 16 و یه SSD جمع کردم که الان زیر دست یه طراح حرفه ای است و دیروز محض امتحان رفتم پشتش نشستم تا نیازهای خودم رو بررسی کنم دیدم کاملا و بدون وقفه کارم رو راه می اندازه تازه حدود 4 گیگ رم هم بیشتر استفاده نمی کرد )
.................................................. .................................................. .................................................. ............
حال اگر فرض بالا (مناسب بودن قدرت 4690 ) درست باشه من ترجیح می دم از 4690استفاده کنم تا گزینه های دیگه و به نظرم معقوله
حالا از دوستان خواهش می کنم در مرود کارایی 4690 اگه نظری دارند بفرمایند
.................................................. .................................................. .................................................. .............
اگر 4690 قطعی بشه (که با اوصاف بالا 80 ، 90 قطعی شده ) من سیستم آقای FAZEL77 رو با تغییراتی تا الان مناسب می دونم
مادر برد ASUS H97-PRO GAMER خوبه یا یه چیزی شبیه اون و باحدود اون قیمت رو می پسندم
پردازنده 4690 cor i
رم مدلش خوبه ولی به نظر می آد 8 گیگ هم کافی باشه
هارد خوبه
مانیتور خوبه ولی تمایل دارم بهتر ازاینو بخرم ملهای بهتر چی پیشنهاد می دید؟
SSD موافقم
کارت گرافیک موافقم فعلا نگیرم ( یعنی برایند مشورت ها تا کنون این بوده )
سی دی رام :اصلا درموردش بی اطلاع هستم فقط خیلی اصرار دارم سرعت خواندن بالایی داشته و اپتک قوی داشته باشه که به نظر می آد انتخاب دوستمون خوبه ولی پیشنهادی با حساسیت من دارید بفرمایید.
با پاور کاملا موافقم درسته که ظاهرا از نیاز من بیشتره ولی چون تفاوت قیمتش کمه موافقم
کیس : با کیس خیلی خیلی موافقم یه ریویو خوندم خوشم اومد قبلا هم X1 خریده بودم به نظر کیس مورد نظر من همینه
واما کولر و فن : تا اینجا برایند مشاوره ها می گه نیاز به کولر ندارم در این مورد یه خورد هنوز مرددم ( البته تجربه سیستم که سال 92 جمع کردم می گه نیازی نیست )
حالا از هم اساتید دعوت می کن تا در مورد کلیات و جزییات انتخاب ها منو راهنمایی کنند
با سپاس فرا وان
چون چند وقتیه تو فکر آپگرید سیستمم هستم و مشورت هایی از این ور و اونور گرفتم و با سیستم حاضر خودم قیاس می کنم، چیزی که به ذهنم می رسه رو میگم امیدوارم مفید باشه:
CPU قوی برای PS نیاز نیست مگر اینکه بخواهید از قابلیت های 3d استفاده کنید یا اینکه دنبال ادیت فیلم باشید.
رم هر چقدر بیشتر بهتر، حقیقتاً فکر نمی کنم حد کافی ای برای رم برای کار با این نرم افزارها قابل تصور باشه، وقتی فایل ها سنگین بشه مسلماً رم زیاد به کار میاد مگر اینکه ادیت هاتون خیلی پیچیده نباشه و ... . مضاف بر اینکه رم بیشتر قابلیت استفاده از ramdisk رو برای کارهای فوق سنگین برای شما افزایش خواهد داد.
گرافیک عملاً مثل CPU تأثیر میذاره یعنی تا زمانی که بحث رندرینگ و ادیت ویدئو پیش نیامده به گرافیک قوی ای احتیاج ندارید و اگر هم در آن مواقع نیازتون بشه نیازی به گرافیک های معمول بازار ندارید و باید به سراغ quadro ها بروید.
به SSD نیاز هست که نرم افزار و سیستم عامل بر روی آن نصب شده و سرعت اجرای نرم افزار سریع تر باشه.
به HDD با ظرفیت بالا برای آرشیو نیاز دارید تا کمتر مثل من مشغول backup گیری بر روی اکسترنال باشید.
کیس خوب و خنک به سلامت قطعاتتون کمک بیشتری خواهد کرد.
کولر cpu به دلیل اینکه نیازی به OC ندارید بیشتر از حد معمولش نیازی نیست.
سیستم الان من الان pentium cpu intel نسل sandy bridge و 8 گیگ رم و بدون ssd و ... مشکل جدی ای ندارم اما اگر فایلا سنگین بشه کاملاً کند میشه و بیشتر بار م بر روی رم میره یعنی cpu چندان تأثیری نداره.
چیزی که با موجودی بازار تو ذهنمه توی تصویر باهاتون به اشتراک میذارم اما نکاتی در موردش قابل تغییره! اینکه حجم رم از باس رم اهمیت بیشتری داره و لذا اگر رمی با باس پایین تر همین حجم یا بالاتر دیدید ارجحه.
cpu های بدون K ضریب باز نسل جدید skylake به زودی زود وارد بازار میشه و قیمتشون پایین تر از موجودهاست و با توجه به عدم نیاز به OC می تونید صبر کنید و اون ها رو با قیمت کمتر تهیه کنید.
رم های بازار اکثراً طراحی شده برای x99 ها بودند و quad هستند و هنوز dual برای z170 نیامده، که اگر بیاد احتمالاً ماژول های 2 در 8 هم خواهند داشت و این سیستم های 4 در 4 ای نیازی نیست و لذا انتخاب رم اشاره شده در عکس هم به دلیل کمبود رم در بازار است که جدیداً افزایش قیمت هم به همین دلیل داشتند و احتمالا با بار جدید قیمت هاشون به خوبی افت خواهد کرد.
فایل پیوست 71806
خوبی نسل skylake اینه که گرافیک مجتمع بسیار قوی و خوبی داره و شما نیازی به هزینه ی ابتدایی برای کارت گرافیک ندارید و بزرگترین مزیتشون نسبت به نسل های قبلی همین پیشرفت در گرافیک مجتمع است که خرید این نسل رو توجیه پذیرتر از نسل قبلی می کند.
case همان x3 که دوستان فرمودند.
مانیتور هم دوستمون جناب سعید در بخش مانیتور راهنمایی های بسیار حرفه ای دارند و به نظرم از نظراتشون میتونید بهره بگیرید.
این رو هم اشاره کنم که قیمت ها رو از روی سایت اینترنتی برداشتم و چون پاور سیستم خودم green 535 هست، پاور جزء اقلام نیست و با توجه به بهینه بودن مصرف انرژی در skaylake نیازی به پاور قوی هم ندارید و اینکه آیا بعداً نیاز باشه گرافیک تهیه کنید یا نه به نظرم نیازی نیست فکر الانتون باشه و اگر روزی گرافیک نیازتون شد یه پاور قوی تر اگر!!! نیاز بود بخرید فکر کنید. بعید می دونم با سیستم گفته شده پاور بیشتر از 430a نیاز داشته باشید.
دوست عزیز مسعله اینجاست که 4690 و 6600 از نظر قیمتی اختلاف ناچیزی دارن ( حدود 70 تا 100 ) و از نظر بازه فرکانسی هم مشابه هم هستن ولی از دو نسل متفاوت
6600 هم امکان اورکلاک رو داره ( حتی در صورت استفاده نشدن جزو قابلیت های این مدله ) از نظر پردازش گرافیکی از 4690 قویتره مصرف بهینه تری هم داره
منظور بنده این نیست که حتمن 6600 تهیه کنید اما در حال حاضر منطقی تره که سی پی یو رو بر اساس نسل جدیدتر تهیه کنید
در صورت انتخاب 4690 باید از دی دی ار 3 استفاده کنید در صورت انتخاب 6600 از دی دی ار 4 طبیعیه که کار شما با 4690 هم راه میفته ولی با همون هزینه میتونید از تکنولوژی جدیدتری استفاده کنید
در هر حال این شما هستید که انتخاب میکنید خیالتون بابت انتخاب ها راحت باشه حتی در صورت انتخاب 4690 هیچ مشکلی نخواهید داشت
ایمان جان ماژول های دوال هم موجوده با همین قیمتی که شما معرفی کردین
متأسفانه معدوده و گرون، زمانی که x99 آمد به دلیل حرفه ای بودن اون پلتفرم، زیاد هم ازشون تولید و وارد نشد اما انتظار میره با تولید و ورود z170 که سطح پایین تری داره و برای کاربران عادی تره رم های ddr4 رونق بیشتری بگیره و بیشتر تولید بشه. در مقام قیاس بگیریم برای z97 که ddr3 می خورد مثل نقل و نبات رم های باس بالا و با ظرفیت های گوناگون از هر شرکت وجود داشت و داره اما z170 هنوز چیزی از معرفیش نگذشته و رم های ddr4 کافی تو بازار موجود نیست تا قیمتاش انقدر بالا نره.
همین رم های ddr4 در عرض 3 4 هفته ی گذشته نزدیک به 100 تا 200 تومن افزایش قیمت داشتند به دلیل کمبود در بازار که به نظر میرسه به زودی زود با ورود بارهای جدی این مشکل مرتفع شه و حداقل به قیمت قبلی برگرده.
توجه کنید که این سوکت تازه معرفی شده و هنوز تو بازار به طور فراگیر موجود نیست و تا چند وقت دیگه مدل های بیشتری میاد و تعادل قیمتیش بهتر میشه شاید در حال حاضر تفاوت فاحشی رو شاهد نباشیم اما وقتی نرم افزارها به روز بشن به طبع سخت افزار جدیدتر راندمان بهتری خواهد داشت
برای مثال ویندوز 10 با پشتیبانی کامل از دایرکت ایکس 12 معرفی شد و 6600 هم از نظر گرافیکی رو همین دایرکت توسعه پیدا کرده در نتیجه آنچنان دور از ذهن نیست اگر ببینیم تو پردازش گرافیکی ( چیزی که برای کار شما نیازه ) نسل جدیدتر بهره وری بهتری داشته باشن با توجه به اینکه تکنولوژی دی دی آر 4 هم به نصبت نسل قبل پیشرفته تر شده از دید شخصی من حتی با این اختلاف قیمت ( که تا چند وقت دیگه خیلی کمتر میشه ) ارزش داره
شاید بد نباشه به این فکر کنید که موقعی که دی دی ار 3 معرفی شد دی دی ار 2 هم کار خیلی ها رو راه می انداخت الانم تو همون شرایط هستیم
سلام.
لپ تاپمونو دزد برد :think:;
دوستان کسی لپ تاپ مناسب تا خدود یک و پونصد ششصد سراغ داره که به قول معروف زیر عملیات های فوتوشاپ کم نیاره؟
سلام
تو این رنج قیمت لپ تاپ ها مشخصات خوبی دارن منتهی یه ضعف بزرگ تو تک تک لپ تاب های این رنجی هست به اسم صفحه نمایش که کیفیت مطلوبی نداره
اگه دنبال قدرت سخت افزاری هستین و مارک براتون ملاک نیست
Acer Aspire E5-573G
ترتیب های بعد هم
HP Pavilion 15-p109
Lenovo ThinkPad E540
خود بنده هم Lenovo z400 a دارم از نظر کانفیگ تقریبن مشابه همین مدل هاست ( آی 5 - 6 گیگ رم و هارد 1 ترا ) ولی برای من مربوط به دو سال قبله بدون هیچ مشکلی لایت روم و فوتوشاپ رو اجرا میکنه
گه گاهی تست استرس هم میگیرم ازش یعنی رندر سه بعدی میکنم که نزدیک بیست دقیقه لود سی پی یو رو صد در صد و تمام فضای رم پر میشه ولی بازم کارو انجام میده
اگه مانیتور جداگانه ای داشته باشید که به لپ تاب وصل کنید خیلی بهتر هم خواهد بود
سلام دوستان کامپیوتر بنده رم 4 و گرافیک 2 و سی پی یو 2 قدیمی متعلق به 6 سال پیش می باشد موقعی که میخوام عکس رو با رزولیشن 300 و از اندازه استاندارد خروجی دوربین یعنی 26 س ودر39 س به اندازه مثلا 15 س در 18 س در بیاورم مثلا قسمت آسمون عکس پیکسل پیکسل بصورت خطوط هم مرز و بصورت مورب در عکس دیده میشه که در آسمون پدیدار میشوند طوری که یک جایی مثل صفحه وب براحتی قابل تشخیص هستند تا اونجایی که بنده متوجه شدم نه دوربین مشکل دارد و نه در بخش ادیت و همچنین نوع ادیت کردن بلکه ایراد اصلی موقعیست که میخواهم Save به jpg انجام بدهم. حتی روی حجم 600 کیلو بایت هم همین جوریست منتها خیلی کم بهتر از 300 کیلوبایت هست. تازه رزولیشن عکس هم روی 300 است. ضمنا تصویر فایل اصلی هیچ گونه از این رگه های پیکسلیت ندارد. از دوستان میخوام که بگویند ایراد از کجاست یعنی واقعا موقع Save کردن Cpu ضعیف کارمیکنه یا ایراد از جای دیگریست!؟ ممنونم*
مشکل رو پیدا کردم از پیکسل های بالا برای صفحات وب نباید استفاده شود نهایتا تا 1300 پیکسل رو به پایین تر استفاده شود چون من از پیکسل 2400 و 1700 استفاده میکردم وگرنه Cpu بنده هیچ مشکلی ندارد. برای اینکه کامپیوتر شما در حین کار با فوتوشاپ راحت به پردازش کار روی عکس بپردازد و دائم پیغام خظا در پر شدن حافظه ندهد از گزینه edit گزینه Purge را زده و گزینه All رو بزنید تا تمام مشغولیات و حافظه های اضافی که هم Cpu و Ram رو درگیر خودش میکنه به کل پاک بشود*[/QUOTE]نقل قول:
از دوستان میخوام که بگویند ایراد از کجاست یعنی واقعا موقع Save کردن Cpu ضعیف کارمیکنه یا ایراد از جای دیگریست!؟ ممنونم*
دوستان خیلی ببخشید نمی دونستم دقیقا سوالم رو کجا باید مطرح کنم این بود که اینجا می پرسم
من جدیدا یه pc خریدم کیس سیستم مدلش GREEN X3 + VIPER هست این کیس در قسمت جلو دو عدد پورت USB3 و عدد رم ریدر SD وmicro SD داره امروز رم دوربین رو در آوردم عکسا رو با رم ریدر کیس و با نرم افزار لایت روم روی کامپیوتر ریختم فایلهایی که وارد کامپیوتر کردم رو پاک کردم رم ریدرMoshi Cardette 3 USB 3.0 Multi-Card Reader رو به پورت USB3 جلو وصل کردم و همون عکسها دو باره وارد کامپیوتر کردم و یه بار دیگه همینکار رو با پورت USB3 عقب کردم زمان این دو حالت آخر با هم برابر بودند ولی نسبت به استفاده از رم ریدر زمان کمتری برای انتقال صرف شد( دقیقا نصف)
حالا با توجه به اینکه مادر بردم ASUS Z97-Pro Gamer هست چند تا سوال داشتم
1. میشه رم ریدر جلوی کیس رو به پورت پرسرعت مادر برد وصل کرد؟
2. کلا استفاده از پورت های جلو توصیه می شه ؟
درود
برخی از کارت ریدر ها ممکنه این امکان را داشته باشند که به پورت های USB3 داخلی مادربورد هماهنگ شوند. البته به شرط وجود این پورت در مادربورد و پشتیبانی کارت ریدر
خیلی نه!نقل قول:
2. کلا استفاده از پورت های جلو توصیه می شه ؟
اصولا بدلیل عدم کیفیت پورت های موجود در پنل جلوی کیس نسبت به مادربرد، استفاده از این پورت ها کمتر توصیه می شه مگر در شرایط خاص!
بخصوص که اتصال اشتباه کابل های این بخش موجب آسیب جدی به دستگاه هایی می شود که به پورت های جلویی کیس وصل می شوند.
ارادتمند
سلام
بنده هم به عنوان کسی که در کار پخش لوازم کامپیوتر فعالیت داشتم توصیه میکنم اصلا دیوایس های مهم را اصلا به USB جلو کیس وصل نکنید، برای راحتی خود یک کابل افزیش طول USB3 با کیفیت خوب را به پشت کیس وصل کنید و آن را جلو دستتان قرار دهید. هر چند کیس گرین مشکلی ندارد! اما حیف مادربرد نازنین و عکس هایتان است...